Horoskop u 2020

Što možemo očekivati od 2020. godine? Kome će planete otvoriti vrata, a koga usporiti?

Pred nama je prije svega godina velikih praktičnih mogućnosti. Prilike za konkretno djelovanje su tu.

2020. godina vjerojatno će biti zapamćena kao godina u kojoj su se otvorile zrele prilike za stvarna postignuća. Što to znači?

Ako ste nešto planirali, čekali, priželjkivali i pratili situaciju s maksimumom svog strpljenja, ove godine postoje velike šanse da će se kockice posložiti tako da ćete neke svoje ciljeve moći materijalizirati ili popularnije rečeno - ostvariti.

Gužva u Jarcu

Ovo sazrijevanje situacija povezano je s odličnim stelliumom u Jarcu koji će biti dobro povezan s Uranom u Biku, te Neptunom u Ribama. Saturn koji svojom zahtjevnošću već unazad dvije godine brusi mnoge, htjeli oni to ili ne, ostat će u znaku Jarca do proljeća, kad će nakratko otpustiti kočnice, te se početkom srpnja vratiti u isti znak. Tu će do kraja izbrusiti što još treba sve do potkraj godine. No dobra je stvar što će Jupiter cijelu godinu (kao i Pluton već otprije) biti također u Jarcu. Prvi će ublažiti strogi Saturnov utjecaj i otvoriti konkretne prilike za zavidna djelovanja, a sve te planete u Jarcu odlično će surađivati s inventivnim Uranom u Biku i maštovitim Neptunom u Ribama. To znači da će mnogi dobiti priliku ostvariti svoje snove na konkretan način. Dakako, radeći i trudeći se, jer Saturn u Jarcu i dalje će biti nepopustljiv, odnosno snovi se neće ostvarivati sami od sebe, ali ako zapnete, rezultati za pamćenje će se sigurno pojaviti.

Nastavk slijedi....

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve