U SUSRET 2020

U očekivanju 2020. godine misli se vrte oko novih planova, ideja, ljubavi, poduzimanja. Pred nama su nove priče, ovisno o znaku i planetema...

Tijekom 2020. godine planete će svojom energijom stvarati vibracije koje potiču na konkretna djelovanja.

Kardinalni znaci (Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarci) pokrenut će brda, Ovnovi i Vage uz male prepreke, Rakovi uz iskušenja koja će stalno morati nadilaziti, a posebno u odnosima, dok će Jarci imati svoju upečatljivu i neponovljivu priču koja teško da će se moći usporediti s bilo kojim drugim znakom.

Fiksni znacii (Bikovi, Škorpioni, Lavovi i Vodenjaci) pokušat će se ustabiliti svatko na sebi svojstven način, prva dva spomenuta znaka nešto lakše, a druga dva uz određene zahtjevnosti.

Pokretni znaci (Blizanci, Strijelci, Djevice i Ribe) usredotočit će se na svoje ciljeve s više bistrine i malo po malo će graditi na prethodnim iskustvima, i to lakše nego do sada, a svaki prema svojim aspektima.

Za sve vrijedi da svatko tko u 2020.-toj želi ostvariti neke konkretne ciljeve, tko ima smisao za praktično i dovoljno motivacije i otvorenosti da prepozna pravi trenutak, moći će krenuti u akciju.

Muljatori, licemjeri i ljenčine neće se dobro provesti, jer će svaka akcija biti vidljiva kroz trud i stvarna, vanjska djelovanja.

Od znakova u prvi će plan najvjerojatnije isplivati - Jarci.

O svemu uskoro u našem Godišnjem horoskopu po znacima...

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve