IZBORNIKOVE DVOJBE I POBJEDE

U susret ključnim utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije za SP u Kataru, analiziramo raspored planeta.

Četvrtak i nedjelja bit će ključni dani za izboriti sudjelovanje na SP u Kataru za hrvatske reprezentativce. Od njih se očekuje. 

Oba dana obiluju vrlo izazovnim aspektima u kojim je najmarkantniji znak - Škorpion. Upravo je hrvatski izbornik Zlatko Dalić rođen u znaku Škorpiona, a tranzitni Mars u istom, donijet će odlučnost, hrabrost, no i poneki ishitreni potez. Štoviše kvadrat Marsa i Saturna na nebu navodit će na forsiranje stvari, no to se odnosi na sve ljude na planeti, a malo više na fiksne znake: Škorpione, Bikove, Lavove i Vodenjake. Oni će biti pod većim pritiskom nego drugi. Stoga je izuzetno važno sačuvati dobre živce i hladnu glavu, te ako treba (i ako bude vremena) izbrojati bar do deset prije neke odluke. Onda slušati intuiciju i ravnati se prema njoj.

Svako pretjerivanje ili forsiranje može se obiti o glavu. Snage će biti, ali treba izbjeći guranje stvari na silu. Četvrtak je izazovniji nego nedjelja, kad (krajem tjedna) napeti aspekti već pomalo popuštaju, a dobar trigon Mjeseca u Ribama i Sunca u Škorpionu obećava dobar razvoj situacije. 

Znači treba maksimalno sabrano pregrmjeti četvrtak i uz dobro fokusiranje i ekonomiziranje izvući najbolje što se da, da bi u nedjelju sve krenulo mrvicu lakše. No i dalje se traži mir, usredotočenost i pravi balans između akcije i takta.

Uspiju li održati spomenuto, uspjeh neće izostati. Naprijed Vatreni!

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve