LJETO 2023

Što će se događati na nebu tijekom ovogodišnjeg ljeta?

Nakon proljeća u kom je više planeta zauzelo nove pozicije na nebeskom svodu iznad nas, ljeto pred nama bit će bez značajnijih promjena, odnosno moglo bi se reći mirno.

Ono što je započeto ovogo proljeća, nastavit će se učvršćivati i nadograđivati tijekom ljeta.

 

Saturn i Neptun u Ribama tvorit će stabilne trigone tijekom prvog dijela ljeta s kraćim tranzitima Sunca, Merkura i Venere, pa je to vrijeme kad će mnogi, a posebno  vodeni znaci, tražiti i naći rješenja za mnoge svoje probleme, a bit će dosta i onih koji će istinski uživati u ljetu.

Uran i Jupiter u Biku podupirat će ova htijenja i donositi nove načine za hedonističke želje, posebno u kulinarstvu i načinima opuštanja.

Spajanje ugodnog s korisnim također će biti jedna od glavnih tema i slatkih briga za mnoge.

 

Osmi mjesec bit će nešto izazovniji zbog kvadrata Bika i Lava, pa će neki, a posebno fiksni znaci (Lav, Bik, Vodenjak i Škorpion) prolaziti i određena iskušenja.

Važno je sačuvati zdrav razum i ne forsirati tamo gdje ne treba. Uz poznatu „Strpljen, spašen“ svatko će moći dočekati svoj dio kolača, a bez agresivnosti i uz toleranciju.

Imajte to na pameti kad se zateknete u iskušenjima da nešto morate riješiti pod svaku cijen

Ne morate, riješit će se vremenom, ako sad ne ide.

U svakom slučaju ništa se neće postići na silu.

 

Zadnji mjesec ljeta, u periodu Djevice (zadnjih desetak dana 8. mjeseca i većina 9. mjeseca) bit će vrlo zanimljiv.

S jedne strane, zbog trigona Jupitera i Urana iz Bika, invencije i prilike bit će otvorene za mnoge i to na fin način, no s druge strane, sve će ići u paketu s određenim preprekama i iluzijama zbog opozicionog Neptuna i Saturna iz Riba.

Najbolje će proći oni koji će imati živaca i strpljenja sve redovno stavljati na vagu.

Na jednu straneu stavite  sve ono što govori u prilog nečemu, a na drugu ono što govori protiv toga istog. I onda uvijek sagledavajte što će pretegnuti. Na taj način donijet ćete realne i trezvene odluke ne zanoseći se maštarijama koje bi vas mogle koštati promašaja.

 

Ovog ljeta neće biti niti jedne pomrčine na nebu, što znači će će kardinalne stvari teći više manje neometano, dakako ako u pojedinačnim natalnim kartama nešto ne iskače kao suprotno od spomenutog.

U cjelini, bit će ovo ljeto u kom će se moći naći dovoljeno dana za istinsko uživanje i opuštanje.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve