VIKEND UOČI LIGE NACIJA

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se i priprema se za prvu utakmicu Lige nacija. 

Vikend uoči prve utakmice hrvatski nogometaši bit će u iskušenju da jako paze jedni na druge, ali i na javnost, što će javnost o njima misliti. Zanimljivo je da će u sličnom iskušenju biti i naš izbornik, Zlatko Dalić. 

Javnost će rado "gurati nos" i postavlati pitanja koja i nisu od značaja za sam nogomet, no baš ta situacija, mogla bi dodatno učvrstiti konekcije unutar reprezentativnih redova i ponukati cijelu hrvatsku ekipu da se maksimalno okrene k sebi i zanemari "što će selo reći". Fokus na red, rad, disciplinu i profesionalizam bit će ovaj vikend dobitna kombinacija. Sve drugo može se pustiti, prolongirati i olabaviti od istog. Nitko nije dužan objašnjavati, pa čak ni novinarima, teme koje nisu povezane s nogometom. 

Okretanje prema sebi i svojoj priči, te pripremama, hvale je vrijedan potez koji će vjerujemo Dalić i ekipa uspješno primijeniti u praksi. 

U danima uoči prve utakmice (koja je na rasporedu 14.6.), energija i motivacija će rasti, a strasti neće nedostajati. Ulazeća konjukcija Venere i Marsa u Lavu bit će na nebu cijelo vrijeme svih utakmica, pa će mnogima postati jasno da im je i te kako stalo do pobjede. 

Ključ za put prema istoj ovaj put svakako je prvenstveno u timskom radu i suradnji, to je ona dobitna kombinacija i karta na koju treba maksimalno zaigrati. Bez previše soliranja, planete upućuju na povezanost, obraćanje pažnje prema drugima i svima oko sebe, uvažavanje svakog pojedinca i igru ekipe kao složne i jedinstvene cjeline. 

Svi za jednog, jedan za sve - u svijesti svakog igrača ova misao neka je prisutna i uspjeh je tu. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve