LUNARNA EKLIPSA

Ulazimo u period proljetnih pomrčina. 

Uoči prve ovogodišnje eklipse u zraku ćete osjećati vibracije koje će u ljudima buditi osjetljivost, a pogotovo kod onih koji su senzibilni ili imaju napetije živce. 

Pomrčina Mjeseca dogodit će se u ponedjeljak 25.3. u jutarnjim satima, ali već par dana uoči nje osjećat će se i njen utjecaj. Istovremeno je to i pun Mjesec u Vagi.

Pijanci će intenzivnije piti ili biti u iskušenjima da to čine, oni koji se drogiraju također, sve unutrašnje nestabilnosti na psihičkoj razini bit će dignute ne kvadrat, pa je najbolje blago se primiriti i pričekati da pomrčina prođe. 

Ako imate posla s nekom labilnom osobom, pustite je, ne uzimajte previše k srcu ono što čini i goovori, osim u ekstremnim slučajevima kad je jasno da se mora reagirati.

Kako je eklipsa u Vagi, na kušnji će biti odnosi općenito, suradljivost i međusobna udruživanja svih vrsta, kako privatna, tako i javna, politička, poslovna. 

Iduća eklipsa bit će ona Sunčeva za dva tjedna (one uvijek idu u paru), 8.4. i bit će totalna, no o tome idućom prilikom. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve