LUNARNA POMRČINA

Ovaj vikend, točnije u petak 19.11. događat će se lunarna eklipsa. Što nam ona donosi?

Tijekom prijepodnevnih sati u petak, 19.11. na nebu će zaživjeti jedna od četiri ovogodišnje pomrčine, i to ona Mjesečeva. U dane uoči i oko pomrčina, mnogi su senzibilniji, a ako se radi o Mjesečevoj, sve se više manifestira u unutrašnjem svijetu, na psihi. No dakako da to nerijetko izlazi i na van. 

Ova eklipsa zbivat će na 27 stupnju znaka Bika (dakako uz pun Mjesec) i to unutar velikog T-križa napetih aspekata između Mjeseca, Sunca, Jupitera, a vrlo blizu bit će i izazovni aspekti opozicije Urana (iz Bika) i Marsa (iz Škorpiona), uz još uvijek dovoljno naglašen kvadrat Saturna (iz Vodenjaka).

Nerealna očekivanja, svijet iluzija, napuhana lažna obećanja, pogrešne procjene, pitanja povezana s moralom, zakonom, dvojbe na te teme - sve bi to moglo isplivati na van zbog kvadrata s Jupiterom. Drugi aspekti Mars-Uran-Saturn dižu agresivnost na kvadrat i potiču da se stvari odrađuju na silu. Pod svaku cijenu. 

Dakako da će svi oni koji na taj način pokušavaju išta postići kasnije biti suočeni i s posljedicama svoje imperativnosti. 

Već za dva tjedna (pomrčine uvijek idu u paru) slijedi nam totalna Sunčeva eklipsa (4.12.) No o njoj će biti riječi u nastavku.

Ovog vikenda potražite vama ugodne sadržaje, a zanemarite brige i napetosti jer će one kad tad olabaviti. Izdržite s humorom i okružite se dragim ljudima ili pak, ako vam je draže, osamite se - uglavnom, činite ono od čega se osjećate dobro. Budite strpljivi, mudri, i tako će vam onda i biti - sasvim dobro. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve