MAJA ŠUPUT – ASTROPORTRET I ASTROSITUACIJA

Maja Šuput je osoba koja zna zabaviti kako sebe, tako i sve oko sebe, no uz talent da u tome ne postane naporna.

Rođena još uvijek sa Suncem u znaku Djevice, ima Mjesec i Veneru u Vagi, što joj daje osjećaj za takt i mjeru kako u osjećajnom svijetu, tako i u odnosima s javnošću. Čak i ako nekom možda ide na živce zbog čestih pojavljivanja na društvenim mrežama i u medijima, ona s lakoćom prelazi preko toga, a vedrina kojom zrači pomete sve zlobnike.

Rezultat je to i Jupitera u Lavu koji daje smisao za pojavljivanja na pozornici, ali i Neptuna u Strijelcu (dobro postavljenog prema Vagi) koji širi horizonte.

Planete na krajnjim stupnjevima znakova (Sunce, Jupiter) osobi dodaju sposobnost da nadilazi stvari čak i ponekim filozofskim pristupom.

Ovo nekome možda zvuči čudno, no mogla bi se povući usporedba između hollywoodske glumice Reese Witherspoon koja je postala poznata filmom Plavuša s Harvarda, no istovremeno je i jedna od najplaćenijih glumica.

Tako i Maja Šuput, koju je netko možda isprva doživljavao kao prolaznu plavušu, no ona je sve razuvjerila svojim kontinuiranim pjevanjem i nastupima na svadbama ljudi s poštovanjem prema malom čovjeku. I na taj način je stalno gradila svoje ime na sceni.

Majčinstvo kao nova faza u njenom životu stiže za vrijeme vrlo podupirućih tranzita Jupitera i Saturna po Vodenjaku koji dugoročno stabiliziraju njene ženske planete (Mjesec i Veneru) u Vagi. Stoga je za očekivati da će kod nje sve na tu temu ići mirno, staloženo i zrelo.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve