MIROSLAV ŠKORO

Nakon vodstva u političkim vodama, Lav je ipak odlučio odstupiti s vodeće pozicije. Zašto?

Pjevač ugodna i decentna nastupa, zanimljiva osoba, Miroslav Škoro pojava je na domaćoj estradi koju mnogi vole slušati.

No osim glasa, on ima i šire uvide i inteligenciju zbog Jupitera u trećoj kući u Ribama, pa  je završio i doktorat, uspješan je u biznisu, a onda je krenuo i u politiku.

Ovdje se nije radilo o nekim silno željenim ambicijama, već se iz njegove natalne karte vidi da je ušao u politički ring motiviran iskrenom potrebom da pomogne običnom čovjeku (Jupiter u Ribama daje snažnu empatiju i osjećaj za druge), te promišljanjem i analizom svojih sposobnosti – kao Lav svjestan da može impresionirati druge, te utjecati na njih,  pojavnost je naglašena.

No ista je jača u sferi umjetnosti, kao i nekog finijeg poslovnog pothvata. Jer Škoro ima lotos kombinaciju (dobre aspekte) u vodenim znacima – Mjesec u Raku (patriot), Jupiter u Ribama i Neptun u Škorpionu – idealno za glazbu, poduzmanja s vinima i sličnim finijim temama.

U politiku ga je vjerojatno gurnula jaka 8. kuća, gdje su mu Sunce, Merkur i Mjesec, no prva dva planeta su u opoziciji sa Saturnom koji mu donosi blokade i kočnice, njemu strane.  Mars u 7. kući javnosti u Blizancu, a koji ima i dobre i izazovne aspekte, daje mu i uspone i padove, što se već pokazalo.

S obzirom da je Saturn trenutačno u Vodenjaku gdje će  i ostati još koju godinu, te tako i dalje tranzitirati opziciju na natalne planete u 8. kući, to će prepreke da ostvari svoje ciljeve biti i dalje prisutne i donositi svakodnevna iskušenja. Ako se tome doda i povratak Jupitera u Vodenjaka za par dana, a koji će biti u istoj opoziciji do kraja ove godine, to će turbulencije biti još jače.  Vjerojatno se radi o zreloj procjeni snage i realnosti, nakon koje je uslijedila odluka o povlačenju.

Kao ličnost snažne osobnosti, a s jakom 8.kućom koja je i kuća obnove i preporađanja (tipa Feniksa – dizanja iz pepela) Škoro će nadvladati i ovu situaciju i nastaviti dalje putem koji sam gradi. Po sistemu – Što te ne ubije, to te ojača.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve