NEODOLJIVI ŠKORPION

Glumac Matthew McConaughey ovaj vikend slavi rođendan. 

Škorpion po Sunčevu znaku igrao je u mnogim filmovima, dramske i duboke uloge, ali istovremeno i one komične. 

Podznak Blizanac daje mu vanjsku okretnost i lakoću kojom može nositi i ove, nazovimo ih, duhovite uloge. Mjesec u Djevici daje mu naglašene analitičke sposobnosti koje su svakako dobre za pripreme za razne uloge.  

Škorpion kao znak sposoban za duboke transformacije odlična je podloga za sve ozbiljnije uloge, a u ovom slučaju, zbog podznaka, i za one komične. Stoga je Matthew glumio u cijelom nizu žanrovski razunolikih filmova, a zbog Jupitera i Venere u 5. kući pozornica i nastupa, publika ga rado prihvaća i voli. S druge strane kvadrat Marsa i Saturna (prvi u Vodenjaku, drugi u Biku) daju jednu osobinu u karakteru koja ne prihvaća uvijek kompromise i spremna je ići do kraja, što god koštalo. 

Zanimljivo je da je on zapravo završio studij komunikacija (to je od podznaka Blizanca koji uvijek voli pričati), no uzevše satove glume, ipak je prevladala ona škorpionska crta koja voli zagledati malo dublje u duše. 

Trenutačni tranziti su prilično izazovni, a i u njegovu solaru za ovu godinu ostaju, tako da je pred njim prilično dinamična godina puna izazova, iskušenja, borbi, a onda i pobjeda. Neće mirovati. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve