ASTROAKTUALNOSTI - POMRČINA MJESECA U BIKU

Pred nama je posljednja ovogodišnja pomrčina, i to Mjesečeva.

U subotu, 28.10. u večernjim satima na nebu će biti egzaktna pomrčina Mjeseca na 5 stupnjeva znaka Bika. 

To je naravno i pun Mjesec, no kako je na 3 stupnja Bika mjesto Mjesečeve egzaltacije, za očekivati je da će ovaj pun Mjesec, a onda i pomrčina, biti još i jači nego što bi to bilo u nekom drugom znaku ili stupnju.

Na mjestima egzaltacije planeta njihova priroda dolazi do najjačeg izražaja, pa ako tome dodamo punoću i pomrčinu, kombinacije utjecaja su svakako mnogostruke. 

Mnogi će osjećati plimu emocija, nadahnuća, potrebu da nešto dokuče, više u unutrašnjem svijetu, da s nekim podijele svoje spoznaje ili osjećaje. Djela bez puno pameti, a motivirana čistom trenutačnom emocijom moguća su. 

Kako je Mjesec blizu Jupitera, koji je također u Biku i gotovo da Mjesec nalijeće na njega, jer nakon pormčine ide konjukcija ovog dvoje, tim će sve izgledati još veće, za nekog napuhanije, tj. količina i intenzitet bit će priličan. 

Ako vas uhvati neko od prije opisanoih stanja, znat ćete o čemu je riječ. Donosite li neke odluke, pričekajte barem nedjeljno jutro ili još bolje prvi radni dan jer ćete tada biti manje podložni sudovima pod utjecajem emocija. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve