NEVJEROJATNA DJEVICA

Keanu Reeves ovih dana imao je rođendan. On je dupla Djevica s Mjesecom u Raku.

Njegova naatalna karta ukazuje na više introvertiranu, lucidnu i talentiranu osobu. 

Bogata 12. kuća s konjukcijama Sunca, Plutona, Urana i Djevičinog vladara Merkura potencijal je koji bukti iznutra, a kako je sve u opoziciji sa Saturnom, Keanuu nije uvijek lako. 

Mnogo je tmurnih oblaka i prepreka s kojim se morao nositi, no Venera, Mars i Mjesec u Raku (zbog kojih postoji i emotivna osjetljivost) u 10. kući karijere i uspjeha, učini da on uvijek ispliva prema gore. 

Teško je nabrojati sve ono što njega zanima, od sviranja bas gitare, dobrotvornih davanja, motocikala, dakako filma (kojim kao da se bavi onako usput, jer kao da mu do slave nije stalo, do novca kaže da zaista nije), pa sve do nekih samo njemu znanih unutrašnjih istraživanja duše. 

O zanimljivom miješanom porijeklu glumca (englesko-havajsko-kinesko) zna se već gotovo sve, a područja njegovih interesa široko je kao što je široka 12. kuća koja je ekvivalent znaku Ribe. 

Pa kad se spoji Djevicina preciznost i radoholičarstvo sa maštom i širinom ribljeg 12. polja, eto ličnosti koja nas ne prestaje iznenađivati, ali na fin, Merkurovsko-Neptunovski način, onako da nam se uvuče pod kožu. 

Trenutačni tranziti su mu dobri, jer planete iz Bika podržavaju njegov stellium u Djevici, kao i one planete u Raku. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve