OVOGODIŠNJA JESEN

Što će biti aktualno ove jeseni?

Cijela jesen 2021. mogla bi se opisati u jednoj riječi – obećavajuća.

Nakon relativno mirnog proljeća i staloženog ljeta, jesen će u nama otvoriti prilike za smiren i trezven rast i razvoj na mnogim poljima.

Tijekom većine jeseni neće biti nekih markantnijih tranzita i mijenjanja položaja krupnijih planeta po znacima, pa će se uglavnom nastavljati započete priče i utvrđivati gradivo.

Ipak, sve to činit će se na promišljen način, a pristup mnogim stvarima iz dana u dan postajat će trezveniji, pametniji, mudriji.

 

U svemu neće nedostajati ni zrno ludila, no ono će ipak biti na svoj način kontrolirano ili pak bolje rečeno -  konstruktivno. Rezultat je to Urana u Biku koji će biti u trigonima s tranzitnim planetama u Djevici tijekom devetog mjeseca. Mnogi bi mogli dobiti neočekivano dobru ideju ili nešto spontano promijeniti što će u konačnici biti dobro. Ovo se odnosi na globalnu razinu, a u našim malim pojedinačnim životnim pričama, sve je dobro provjeriti prema individualnim natalnim kartama.

 

Tako će deveti mjesec iznjedriti neku lijepu originalnu invenciju koja će mnogima obogatiti život ili ga barem učiniti vidno zanimljivijim. Između klasičnih vizija i trenutnih nadahnuća ovaj put birajte ovo drugo, jer će Uran (kratki blicevi) biti dobar, a Neptun (vizionar) opozicioni na trnazitne planete. Ovaj drugi u takvoj poziciji može donijeti i poneku zabludu. No zato je tu dobar Uran koji daje naglu inuticiju, pa se prema takvom osjećaju ravnajte. Drugim riječima, bolje ćete proći ako mislite brzo, a ne da meditiraet nadugo i naširoko.

 

Deseti mjesec bit će najugodniji, najproduktivniji, najljepši. Trigoni planeta između Vage (Sunce i bliže planete) i Vodenjaka (Jupiter, Saturn) davat će dobar i dugoročni vjetar u leđa svim temama koje su povezane s međuljudskim odnosima, komunikacijama, elegancijom, podrškom, novim otkrićima i sličnom. Bit će to pravi mjesec ljudskosti kad će mnogi smoći snage otvoriti svoja srca ili svoju pamet i udružiti se s drugima na najbolji mogući način. Iskoristite to vrijeme, javite se dragom prijatelju, poklonite svoju pažnju svojim najmilijim, upoznajte nekog novog, budite slušač i savjetnik. Nećete požaliti.

 

Jedanaesti mjesec donijet će određene izazove zbog kvadrata tranzitih planeta između Škorpiona i dva diva (Jupitera i Saturna) uu Vodenjaku. Vratit će se preispitivanja, izazova će biti nešto više, a također i tema koje će se morati rješavati. Tu je i prva jesenska eklipsa, 19.11., ona Mjesečeva u Biku, pa će neki malo krizirati, no sve će to biti prolaznog karaktera. Smirite se i odluke donosite bar sutradan, kad pomrčina prođe.

 

Dvanaesti mjesec, do početka zime, otvorit će nove perspektive, jer će sekstil Strijelca i Vodenjaka buditi nadu u nove mogućnosti, a kao glavna tema nametnut će se tema slobode i ljudskih prava. Totalna pomrčina Sunca 4.12. u Strijelcu donijet će iskušenja kako pripadnicima ovog znaka, tako i svim spomenutim temama, no uz dobar sekstil planeta iz Vodenjaka naći će se rješenje i novi novi put, a promjene će se prihvaćati lako i brzo.

 

Sve u svemu, za posao će biti najbolji deveti, za druženja deseti, za borbe jedanaesti, za spoznaje dvanaesti. Za svakog će se naći nešto. Bit će to zanimljiva jesen.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve