PAR KOJI SE ODREKAO KRALJEVSTVA

Zašto su se Harry i Megan povukli iz kraljevske obitelji, koji je to glavni okidač bio da su krenuli svojim putem?

Princ Harry nije nimalo jednostavna osoba jer ima kvadrate između Djevice i Strijelca, no i Mjesec u Biku koji ga uravnotežuje. Lavica Meghan Markle koju je izabrao za buduću suprugu, s jedne strane, svojim Suncem i Merkurom u Lavu pomaže mu da ostane stabilan i zadovoljan jer tvori trigone s njegovim  planetama u Strijelcu (on tu ima Mars, Uran i Neptun).

No ima tu puno priče o slavi i popularnosti koja prije svega imponira Meghan kao Lavici.

Njen Mjesec je u Vagi, što joj istina daje određenu vanjsku finoću i dozu diplomacije.

No sama Meghan krije u sebi i kvadrat Marsa i Saturna (između Raka i Vage), a u istoj kombinaciji su priduženi i Jupiter i Mjesec. Ona je osoba koja kad za nešto zapne, ne preza ni od čega da to i ostvari, dok je Harry supitlniji i čuvstveniji, tim više jer mu je Sunce u Djevici. Tko jači, taj kači.

Njegov Jupiter (koji astrološki uvijek predstavlja nešto kraljevsko) u Jarcu je u izazovnom aspektu s ovom njenom jakom konjukcijom u Vagi, kao i u opoziciji s njenim Marsom, pa je za pretpostaviti da je tu bilo dosta potrebnog dogovaranja kako bi se nadišle razlike u običajima, o čemu žuti tisak piše sa zadovoljstvom.

Oboje svakako trebaju snažno podupirati jedno drugo što je moguće samo uz međusobno poštovanje i ljubav. To se upravo i događa.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve