PLAVUŠA SLAVI ROĐENDAN

Reese Witherspoon je Ovnica koja uvijek nešto poduzima. 

Isprva prikazivana i doživljavana kao glupa plavuša od lika od kojeg je napravila pravi brend, ispostavilo se da je zapravo vrlo inteligentna žena koja zna iskoristiti čak i predrasude i poslužiti se istim kao odskočnom daskom. 

Jedno vrijeme bila je u vrhu najplaćenijih glumica Hollywooda, a i danas vrlo dobro kotira. Usput, nakon serijala o plavuši, preuzela je i neke vrlo ozbiljne uloge u kojim je pokazala svu širinu svog glumačkog talenta, tako da su je napokon počeli shvaćati ozbiljno.

Primjer je osobe koja iz onog što ima zna izvući maksimum.

Pa što to ima u svojoj natalnoj karti?

Vatrena Ovnica ima podznak Lava, što je idealno za stage, a tu je i Mjesec u Jracu koji je usmjerava na to da bude prava poslovna žena s jasnom ambicijom. 

Emancipirana, bez dlake na jeziku, otvorena, no ipak i s određenom širinom, jer su joj planeta raštrkane u nizu različith znakova. Stoga je njena vatrenost prilično dobrovođena i korištena. 

Sunce i Jupiter u 9. kući daju sklonost višim znanjima, pa i filozofiji. Voli putovanja, a i profitira od njih. Uspjeh je i u inozemstvu.

Ukratko - mala "glupa" plavuša sve je samo ne to, a u idućim mjesecima, zbog tranzita Jupitera po njenom znaku slijedi joj ugodan i kvalitetan period pun dobrih prilika.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve