STIŽE NAM LJETO

Naša aktualna ljetna prognoza za ljeto 2022, otkriva nam što očekivati od istog.

Pred nama je još jedno (kao i prošlogodišnje) ljeto bez pomrčina.

To znači da neće biti kardinalnih obrata, da se na nekoj generalnoj razini može očekivati određeni mir i stabilnost tijekom većine ljetnih mjeseci.  Dakako, to ne važi za one koji možda u svojim individualnim natalnim kartama imaju nešto što govori suprotno i jače je od ovog.

No za većinu, očekujte lijepo ljeto, a evo i zašto.

 

Kako Sunce (i njemu bliže planete koje ne odstupaju od istog - Merkur najdalje do 28 stupnjeva od Sunca, a Venera do 45) bude prolazilo ljetnim znacima Raka, Lava i Djevice, tako će svako malo biti neki podupirući, dobar aspekt neke krupnije ili sporije planete prema istom.

U šestom i sedmom mjesecu to će biti Uran u Biku, u osmom Jupiter u Ovnu, u devetom Pluton u Jarcu.

To znači da će bez obzira na neke izazovne aspekte, uvijek postojati izlaz.

 

Konkretno,  kad npr. Saturn iz Vodenjaka bude u opoziciji sa Suncem sredinom ljeta (period Lava) i možda bude blokirao neke stvari,  a Uran iz Bika kvadrirao iste i uznemiravao, Jupiter iz Ovna će sve to ublažiti i opet otvoriti neke druge puteve.

Ili pak, kad Mars iz Blizanca krajem ljeta bude stvarao nervozu i ishitrene poteze, Pluton iz Jarca će sve to na svoj način ipak dovoditi u red i usmjeravati akcije na neke konstruktivne promjene.

Znači, budite budni i otvoreni da na vrijeme vidite gdje i kako možete izbjeći eventualne neugodnosti.

 

Venera će tijekom ovog ljeta prolaziti znacima Blizanca, Raka, Lava i Djevice, pa će mnogi pripadnici tih znakova imati lijepih ljubavnih prilika ili se bar proljepšati. No i svi drugi će na svoj način znati uživati.

 

Od 11.9. do kraja ljeta retrogradni Merkur stvorit će poneku zbrku u komunikaciji ili na putu, pa računajte s tim, i oboružajte se strpljenjem. To su prolazne sitnice i zbrke koje se rješavaju mirom i strpljenjem.

 

Mala je vjerojatnost da bi se tijekom ovog ljeta moglo dogoditi nešto teško, prije bi se reklo da će i ovo biti još jedno ljeto za pamćenje, a najbitnije je da kroz isto znate balansirati na valovima.

 

Baš onako kao u priči o jahanju na valovima – trebat će znati prepoznati kad val zajahati, a kad ga pustiti. Bit će to igra kroz koju ćete, ako je dobro zaigrate, provesti zaista ugodne ljetne mjesece.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve