SUNČEVA EKLIPSA U OVNU

Pred nama su dani uoči totalne pomrčine Sunca.

Pomrčine su uvijek markeri za promjene, kraj jednih faza i otvaranje novih priča. 

Ovaj put ekllipsa će biti Sunčeva, totalna, a dogodit će se u ponedjeljak, 8.4., s egzaktnošću u večernjim satima. 

Njen utjecaj osjeća se već u zraku i to po više dana uoči njene pojave na nebu.

Kako će se zbivati u znaku Ovna, na dnevnom redu bit će mijenjanje osobnosti, unutrašnje snage, inicijalnih poteza, svega što se tiče individualnosti, pokretačkih energija, akcija.

Ovnom vlada planet Mars, pa će eklipsa biti obojana istim energijama, a kako je Mars trenutačno u Ribama i u konjukciji sa Saturnom (ezgaktna konjukcija će biti dva dana nakon pomrčine 10.4.), to su markeri još jači. Konjukcija Marsa i Saturna je poznat aspekt koji može pokrenuti brda, ali mu je karakter obično nasilan. U Ribama može dati nazamislive kombinacije mašte i nasilja.Grubi potezi, ali u rukavicama.

Stoga je hladna glava, promišljenost i mudrost od neprocjenjive vrijednosti u danima koji dolaze.

Odluke i važne poteze svakako ne povlačite na dan pomrčine, nego bar dan kasnije, a premda ova eklipsa nije loše aspektirana, ipak se u sate njena zbivanja najbolje malo pritajiti i biti strpljiv. Neka prođe, a onda će sve biti jasnije i lakše. 

Njen najjači utjecaj u zemljopisnom globalnom smislu bit će na području američkog kontinenta, no u astrološkom smislu utječe na mnoge, a naročito na one koji imaju neki važnij planet ili stellium u Ovnu ili pak u jačem aspektu s točkom pomrčine (ovaj put oko 19,30 Ovna). 

Kao i uvijek, strpljen, spašen. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve