TOM CRUISE I TOP GUN OPET

Top Gun Maverick novi je film s Tomom Cruiseom - nastavak filmskog hita Top Gun, a koji ima premijeru na filmskom festivalu u Cannesu koji se upravo održava.

Top Gun Maverick otkriva nam što se dogodilo i događa u životu borbenog pilota, onog istog lika kojeg je kao mladi glumac ovjekovječio Tom Cruise. Isti lik, isti glumac, više od tri desetljeća kasnije.

Dovoljno za zapitati se kako to, zašto? Pa uloga koja ga je proslavila i katapultirala u sam vrh holivudske elite, ostala je u sjećanju mnogih od nas. Samo letenje i životi pilota, sve njihove sjajne osobine i cake, mnogima se čine uzor, a kad se sve spoji i s filmskom pričom, eto hita. Vrlo vjerojatno novog.

Zašto baš sad? Tom Cruise ne brza, on je Rak s podznakom Škorpiona i studiozno pristupa svakom projektu. Na ovom je vrlo vjerojatno početo raditi prije više godina – i to gotovo sigurno 30-tak godina nakon početnog Tip Gun-a, za vrijeme povratka Saturna, a kako se takav film produkcijski i u svakom smislu priprema nekoliko godina plus pandemija, eto premijera je stgla 36 godina nakon prvog dijela.

Za očekivati je da će i ovaj nastavak gotovo sigurno postati hit u kinima, jer sama pilotska tema uz dobru produkciju i poznatog glumca (koji nastavlja životnu priču pilota kojeg svi znaju od prije tri desetljeća) garancija je za priličan interes publike.

I glavno pitanje – zašto baš on, Tom Cruise?

Zato što ima i Sunce i Mjesec u 9. kući (prvi u Raku, drugi u Lavu), a to je ona kuća koja predstavlja visine, daljine, prostor bez granica, baš poput neba kojim piloti lete.   

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve