TOTALNA POMRČINA SUNCA

Ovaj vikend čeka nas potpuna pomrčina Sunca u Strijelcu.

Pred nama je Sunčeva eklipsa. U subotu, 4.12. u prijepodnevnim satima i to na 12,22 stupnju Strijelca. Oko pola 9 ujutro prema našem vremenu bit će egzaktna. 

U vrijeme Sunčeve pomrčine životinje se zavlače u svoje rupe, skloništa, te osjećajući pad svjetlosti, one čekaju da ista prođe. Radi se o prirodnim ciklusima, smjeni određenih faza čije prepoznavanje je čovjek s vremenom zaboravio, no koje neupitno utječu na svijet u kojem živimo.

U dane pred i oko pomrčine budite strpljivi, ne srljajte, saberite se, te ako trebate donijeti neku odluku, bez obzira koliko bitna ili hitna bila, pričekajte barem da pomrčina prođe, barem dan kasnije, jer će vam tada sve biti jasnije, a odluka ispravnija. 

Osjećaj da je nešto u zraku, nešto poput zatišja pred buru, pred nešto novo, neminovan je.

Oni kojima eklisa pada u neke izazovne aspekte na natalnoj karti, obično malo kriziraju, pa ako primijetite da ima takvih osoba oko vas, ne ulazite u konflikt, nego se izolirajte, a osobi uputite riječi smirivanja. Ako ste pak vi nemirni, uz svu svijest da je pomrčina na nebu, pričekajte. Čim prođe, smirit ćete se.

Ova eklipsa označit će ovaj vikend kao preokretni u mnogim područjima koja se tiču znanosti, uvjerenja, filozofije, načina daljih putovanja, spoznaja i obrazovanja. 

 Za nekog će ona označiti kraj, a za nekog početak. 

Budite budni i otvoreni, jer nakon nje, otvara se novi list u spomenutom, te počinje nova faza.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve