ZAŠTO I DOKAD POTRESI

Činjenica je da se u posljednjih godinu, dvije, češće događaju potresi i to po cijelom svijetu. Postoji li za to ikakvo astrološko objašnjenje?

Isto tako da li možemo očekivati još potresa i zašto se događaju baš u spomenutom proteklom periodu?

O čemu se radi?

Prvi jači potres na bližim nam područjima dogodio se u proljeće 2020. na području Zagreba, točnije 22.3.2020. u 6,24 h, a gotovo u sekundu kad je Saturn promijenio znak i prešao iz Jarca u Vodenjaka.

 

Zašto baš tad?

 

Ulazeći u Vodenjaka, Saturn je svojom veličinom i orbisom ušao u kvadrat, izazovni aspekt s Uranom u Biku.

Izazovni aspekt Saturna i Urana (a pogotovo kad je Uran u Biku koji vlada zemljom) može donijeti potrese. Potkraj iste godine uslijedio je još jači potres kod Petrinje, a potom i po cijelom svijetu naizmjenično.

 

Svjedoci smo toga da se to upravo i događa.

 

Saturn će u Vodenjaku boraviti još otprilike godinu i pol dana, dok će Uran cijelo to vrijeme ostati u Biku, što znači da će ovaj aspekt povremeno cijelo to vrijeme još biti na nebu.

 

No ne treba strahovati, jer je ovo prirodni ciklus kretanja planeta koje su sporije, teže i vladaju baš temom potresa, a kad se nađu u znacima koji su povezani sa zemljom ili pak neočekivanim drmanjem poput Urana, eto situacija kad se tlo zanjiše pod nogama.

 

Svako zlo za neko dobro, pa kroz ovo iskustvo mnogi su počelil shvaćati da nitko nije izuzet, da je moguće da zatrese bilo gdje u svijetu i da čovjek drugom čovjeku treba btii podrška i lijek.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve