forgot password?

Türkiye’de en çok tercih edilen CS 1.6 hangisi?
Posted: 05 Travanj 2026 02:37 PO.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  6
Joined  2026-04-05

Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar Counter Strike 1.6 oynamayı düşünüyorum ama hangi sürümü indirsem karar veremedim. Türkiye’de oyuncular genelde hangi CS 1.6 versiyonunu kullanıyor? Benim için önemli olan oyunun stabil olması, kasmaması ve aktif serverlara kolay bağlanabilmesi. Eskiden kantır çok oynardım ama şimdi seçenekler çoğalmış gibi. Tavsiye edebileceğiniz bir sürüm var mı?

Profile

Posted: 05 Travanj 2026 02:39 PO.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  4
Joined  2026-04-05

Selam, ben de yakın zamanda geri döndüm ve biraz araştırdıktan sonra CS 1.6 (https://csget.me/tr/) üzerinden indirip oynamaya başladım. Şu ana kadar oldukça memnun kaldım çünkü oyun sorunsuz çalışıyor ve server listesi aktif şekilde güncelleniyor. Türkiye’deki serverlara giriş yapmak çok kolay ve ping değerleri de gayet iyi. Ayrıca kurulumdan sonra direkt oyna diyebilmek büyük avantaj. Counter Strike 1.6 için hem yeni başlayanlar hem de eski oyuncular için uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Benim gibi tekrar kantır oynamak isteyenler için ideal bir sürüm.

Profile

Posted: 05 Travanj 2026 02:41 PO.P   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Joined  2026-04-05
Dark Vortex - 05 Travanj 2026 02:39 PO.P

Selam, ben de yakın zamanda geri döndüm ve biraz araştırdıktan sonra CS 1.6 (https://csget.me/tr/) üzerinden indirip oynamaya başladım. Şu ana kadar oldukça memnun kaldım çünkü oyun sorunsuz çalışıyor ve server listesi aktif şekilde güncelleniyor. Türkiye’deki serverlara giriş yapmak çok kolay ve ping değerleri de gayet iyi. Ayrıca kurulumdan sonra direkt oyna diyebilmek büyük avantaj. Counter Strike 1.6 için hem yeni başlayanlar hem de eski oyuncular için uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Benim gibi tekrar kantır oynamak isteyenler için ideal bir sürüm.

Çok iyi oldu bu bilgi, teşekkür ederim. Hemen indirip deneyeceğim.

Profile

Posted: 05 Travanj 2026 02:43 PO.P   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Joined  2026-04-05

Harika

Profile

Posted: 05 Travanj 2026 02:44 PO.P   [ # 4 ]  
Newbie
Rank