Benim için de çok düzenli değil açıkçası. Bazen üst üste kazandığım oluyor, bazen de uzun süre tutmuyor. Ama şunu fark ettim, acele etmeden oynayınca biraz daha iyi sonuç alıyorum. Önceden sürekli kupon yapıyordum, şimdi daha az ama daha dikkatli oynuyorum. Bu bile fark yarattı diyebilirim.
Açıkçası ben de ilk başladığımda senin dediğin gibi çok dengesiz gidiyordum. Bazen üst üste kazanıyordum ama sonra bir bakıyordum hepsi geri gidiyor. Sonra biraz daha planlı oynamaya başladım ve gerçekten fark etti. Özellikle her maça oynamak yerine seçici davranmak önemliymiş. Ben genelde haftada birkaç kupon yapıyorum ve sadece bildiğim liglere odaklanıyorum. Bu sayede daha dengeli sonuçlar almaya başladım. Ayrıca biraz araştırma yapmanın da faydasını gördüm. İlk başlarda nereden bilgi bulacağımı bilmiyordum ama bazı basit rehberlere bakmıştım. Mesela şu siteye denk gelmiştim: https://guncelgiris1xbet.com/ , orada başlangıç için bazı faydalı bilgiler vardı. Tabii zamanla herkes kendi tarzını buluyor ama sabırlı olmak gerçekten önemli. Şimdi eskisine göre daha kontrollü ilerliyorum.