forgot password?

Cum configurez ștergerea automată a contului prin Dead Man’s Switch?
Posted: 21 Svibanj 2026 12:07 PO.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  29
Joined  2026-03-09

Doresc ca toate datele contului meu să fie șters automat în cazul decesului meu, în loc să rămână în baza de date. Este posibil să configurez un „testament digital” folosind comutatorul integrat al cazinoului pentru deces?

Profile

Posted: 21 Svibanj 2026 12:29 PO.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  4
Joined  2026-05-21
taramba - 21 Svibanj 2026 12:07 PO.P

Doresc ca toate datele contului meu să fie șters automat în cazul decesului meu, în loc să rămână în baza de date. Este posibil să configurez un „testament digital” folosind comutatorul integrat al cazinoului pentru deces?

Moștenirea digitală automată a conturilor este încă rară și necesită adesea formalizare legală.

Profile

Posted: 21 Svibanj 2026 12:45 PO.P   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  4
Joined  2026-05-21

Un testament digital cu funcție de ștergere automată a contului vă șterge automat contul sau vă transferă datele după deces. Pe site-ul https://betonredjuca.ro/ , există o opțiune în setările de confidențialitate numită „Ștergere automată dacă este inactiv”. Setați o perioadă (de exemplu, 12 luni) și, dacă nu v-ați conectat la cont în acea perioadă, acesta este șters automat împreună cu toate datele dvs. Acest lucru nu necesită integrarea cu o funcție de ștergere automată externă - totul este încorporat. Pentru a preveni ștergerea prematură a contului dvs., conectați-vă pur și simplu cel puțin o dată pe an. Acest lucru nu este potrivit pentru moștenire (datele dvs. vor fi șterse), dar este ideal pentru confidențialitate. Dacă doriți să transferați fonduri către moștenitorii dvs., utilizați funcția „Testament digital” de la întrebarea 906, nu funcția de ștergere automată.

Profile