forgot password?

Rulet oynayanda neleri nezere alirsiniz
Posted: 15 Rujan 2026 08:55 PR.P  
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  34
Joined  2026-08-30

Rulet mənə maraqlı gələn klassik oyunlardan biridir, amma burada da əvvəlcə əsas qaydaları başa düşmək lazımdır. Mən müxtəlif mərc növlərinin fərqini bilmədən oyuna başlamağı düzgün hesab etmirəm. Qırmızı və qara kimi sadə seçimlər var, eyni zamanda konkret rəqəmlərə və kombinasiyalara mərc etmək mümkündür. Bunların hər birinin fərqli ödəniş və ehtimal xüsusiyyətləri var. Ona görə yalnız əvvəlki nəticələrə baxaraq növbəti raund üçün nəticə çıxarmağa çalışmaq məncə düzgün deyil.

Profile

Posted: 15 Rujan 2026 10:15 PR.P   [ # 1 ]  
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  34
Joined  2026-08-30

Rulet üçün sayta keçid  seçimini nəzərdən keçirəndə men əvvəlcə oyunun hansı variantının təqdim edildiyinə baxardım. Qaydaları oxumaqla yanaşı, mərc seçimlərinin və ödəniş məlumatlarının aydın göstərilməsini də yoxlamaq istərdim. Məncə, interfeys nə qədər sadə olsa, oyun zamanı lazım olan məlumatı tapmaq da bir o qədər rahat olur. Ancaq rahat interfeys oyunun nəticələrini dəyişmir. Buna görə men texniki rahatlığı sadəcə istifadə üstünlüyü kimi görürəm. Özüm üçün müəyyən etdiyim büdcə və vaxt limitlərini də dəyişməz saxlayardım. Qazanc olduqda həddindən artıq arxayınlaşmamaq, itki olduqda isə onu dərhal geri qaytarmağa çalışmamaq mənim üçün daha vacibdir.

Profile