forgot password?


 1 2 3 >  Zadnji ›
1 od 25
Odgovori na vaša pitanja
Posted: 08 Kolovoz 2011 08:47 PR.P  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA LUCRECIU – Rođena sam 10.10.1971., a čovjek kojeg volim 17.4.1967. Zanima me da li će se naša veza nastaviti i da li je izgledan brak s njime? Hvala unaprijed na odgovoru.

Premda niste poslali sate rođenja, iz datuma smo pogledali sinastriju. Usporedni aspekti su dobri i obećavajući. Nema ništa loše ili opasno, a postoji dovoljno vezivnih aspekata koji ukazuju na sklad i suradnju. Ono na što svakako trebate obratiti pažnju jest sama priroda opozicionih znakova, a to je da kod ovakvih odnosa uvijek treba biti otvoren za različitosti druge strane. Mogli biste se odlično nadopunjavati i neka vaša očekivanja budu usmjerena u tom pravcu. Tim više jer ste vi jedna jaka Vaga (imate stellium planeta u Vagi), vrlo društvena, sa zračnim lotosom (trigoni zračnih znakova, što ukazuje na to da vam neke stvari u životu idu glatko), a on pak ima dovoljno Ovna (3 planete) da je i to priličan ovnovski kapacitet. Ponekad reagira neprimjereno (jer mu je Mars u opozciji sa Suncem, i to u Vagi), pa vas može malo bockati, no imate i aspekte kojim to nadvladavate.
U kompozitnom horoskopu zajednički Sunce i Mjesec padaju vam u znak Raka (i inače oboje imate Mjesec u Raku što je dobro za obiteljsko vezivanje), pa to svakako ukazuje na priličan kapacitet povezan s osnivanjem obitelji ili na zajedničko življenje i zaj. dom - u tim temama se realizira vaš odnos.
Trenutačni tranziti i dalje će (a posebno vas) navoditi na promišljanja, vaganja i manja iskušenja i frustracije (Saturn je u Vagi još do 6.10. 2012.), ali će vam stvoriti i situaciju u kojoj ćete morati ozbiljno i trezveno odlučivati, te postaviti temelje za neke odluke koje bi mogle imati dugoročne posljedice – znači za iduća desetljeća. Kako je planet u tranzitu u Vagi, direktinije udara na vas, znači vi to osjećate osobno, ali također prolazi opozicijski na njegovo Sunce, što će se manifestirati i kroz njegove odnose. Ili ćete se u idućim mjesecima zbližiti i odlučiti ostati zajedno, i to najozbiljnije (premda ne mora do te odluke doći lako i glatko, nego zrelo i promišljeno, pa i nakon mogućih iskušenja), ili će svatko otići svojim putem. Ovo ljeto, a posebno 8. mjesec donijet će jake izazove u tom pogledu, jer će vam tranzitni Mars, Saturn, Pluton i Uran isprovocirati vaše zajedničko Sunce i Mjesec, pa bi moglo biti vrlo dinamično. Sve se to smiruje sredinom 9. mjeseca kad Mars prelazi u Lava. Tek da znate da su ovo možda posljednja ozbiljnija iskušenja i testovi koje vaša veza treba proći da bi bila još čvršća, trajnija i stabilnija.
Izgledno je da ako budete otvoreni jedno prema drugome, mogli biste ostati trajno zajedno.

Profile
 
Posted: 08 Kolovoz 2011 08:49 PR.P   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ADELU – Poštovani, rođena sam 17.7.1971. u Banja Luci u 19,15. Zanima me kako će se riješiti imovinsko-pravni spor koji je pokrenut prošli mjesec, tj. da li ću ostati u kući u kojoj trenutno živim (već 17 godina). Za moju porodicu i mene je ovo sudbinsko pitanje, pa Vas molim odgovor. S poštovanjem.

Rak ste s podznakom Jarca i Mjesecom u Biku. Osjećajna, duboka, ali i organizirana. Zbog više planeta u zračnim znacima, kao Sunca u 7. kući vi ste i društveni i niste zatvoreni, što je dobro. Znate s ljudima i diplomat ste, ali kad se upnete da budete uporni u nečemu, također ne odustajete.
Zapamtite da imate Jupiter u 10. kući, a to je pozicija koja bez obzira na aspekte pokazuje da ste osoba koja ne može propasti ili ostati bez nekog društvenog statusa. Utoliko se ne trebate bojati. Ova pozicija Jupitera uvijek će vam donijeti neki položaj u društvu i ispuniti obećanja povezana s ugledom, posljedično i onim vezanim uz porodicu.
Mjesec i Saturn u 4. kući označavaju nestalnost doma i težak start u život. Ozračje u mjestu iz kojeg potičete ili u roditeljskom domu nije uvijek bilo veselo po vas. Treba znati da natalna karta označava vaš doživljaj stvari. Vjerojatno ste se i selili tokom života.
Ipak, baš sada, Jupiter tranzitira vašu natalnu kuću doma, kuće, obitelji, nekretnina i to sve do kraja ljeta 2012. te stvara prilike da se ovaj spor u koji ste upleteni riješi na vaše zadovoljstvo. Vaš doživljaj stvari na tu temu trebao bi biti sretan. Ako spor potraje i dulje od ljeta 2012., u nastavku također nema blokada, prepreka ili nekih loših stvari u vezi toga, ali baš do tada je povoljno razdoblje po vas da se to sretno riješi, pa makar i putem suda.
Usput, karmički čvor vam je u 1. kući u Vodenjaku, a povezan s Marsom u istom znaku, što znači da u ovom životu trebate razvijati samostalnost i nezavisnost, i to kroz borbu. Možda je jedan dio te lekcije došao upravo sada i kroz ovu borbu za kuću.

Profile
 
Posted: 31 Kolovoz 2011 09:30 PR.P   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA KATANU – Rođena sam 7.2.1977. u Kninu u 23,40. Nalazim se u dilemi vezanoj uz posao. Firma je na prekretnici. Ostati ili otići, te pustiti da sav trud i višegodišnji rad odu u nepovrat. Zdravlje? Godinama pratim vaš rad i svakodnevno čitam rubrike, sve pohvale.

Vodenjak ste s podznakom Škorpiona i Mjesecom u Vagi. Iako vam je samo Sunce u Vodenjaku, imate i Uran u 1. kući, pa vaša inventivnost ipak dolazi do izražaja čak i u vanjskom ponašanju. Originalni ste i zanimljivi. Istovremeno imate mnogo praktičnog duha zbog lijepo postavljenih planeta u zemljanim znacima i u kućama odnosa, pa ova vaša kvaliteta dolazi do izražaja u odnosima s ljudima. Nadareni ste za sretno sklapanje poslova, odličan ste komunikator i izdržljivi ste – čak za planinara (egzaltirani Mars u Jarcu). Intuicija vam je također sjajna – više stvari upućuje na to: Uran u 1.-oj, Sunce u 4.-oj, jaka 12. kuća u kojoj je i Pluton, te karmički čvor u 12.-oj (u Vagi) – više slušajte svoj unutrašnji glas, on bi vam mogao biti dragocjen, ali budite spremni i sklapati kompromise s drugima više ih uvažavajući (ne mora uvijek biti po vašem), odnosno surađujte (jer je čvor u Vagi).
Trenutačni tranzit Saturna po Vagi na neki vas način stabilizira, ali kako ide po 12. kući, donese vam i neke podsvjesne strahove. Ipak, nema nekih duljih loših tranzita u idućim mjesecima. Od sredine 11.mj.2011. Mars u Djevici bit će svako malo u zemljanom lotosu s Plutonom koji tranzitira Jarca i Jupiterom koji sad ide po Biku – sve do ljeta 2012., te će vam otvoriti brojne konkretne prilike da sklapate uspješne poslove, a posebno one s ljudima. Znači, povežite se s drugima i ne bi trebalo biti problema. U solarima za ovu i iduću godinu ne vide se neke velike prekretnice da bi vi npr.napustili firmu, nego (moramo napomenuti da je ovo vaš doživljaj stvari) se stvari razvijaju uglavnom uredno po vas. Dapače, u solaru za iduću godinu (znači nakon idućeg rođendana, nakon 7.2.2012. pa u idućih godinu dana) imate stellium u 10. kući karijere u trigonu sa Saturnom u 6. – napredovat ćete, ostvariti stabilan položaj, no računajte na to da će ozračje na radnom mjestu katkada biti turobno. No i taj Saturn je dobro postavljen, pa ćete kroz trud doći do zavidnih rezltata.
Što se zdravlja tiče, nemate nikakve kronične bolesti, nego već spomenuti tranzit Saturna po natalnoj 12. može donijeti malo veću brigu i strah do jeseni 2012. Preko nat. Mjeseca vam je već prešao i neće se vraćati, pa ako je bila neka kriza sa zdravljem, prošla je. Od jeseni 2012. Saturn će polako djelovati na 1. kuću i od tada, pa kroz iduće dvije i pol godine može donijeti blago slabljenje fizičkog tijela poput npr. mršavljenja ili oslabljenog imuniteta. No neki tipovi to baš okrenu u svoju korist, pa racionalnim pristupom i zdravim živitom još više ojačaju. Ima i onih koji se pod takvim utjecajem počnu baviti jogom i više poniru u sebe. Saturn donese frustraciju, ali potakne i introspekciju. U konačnici izgradi čovjekov karakter.

Profile
 
Posted: 14 Rujan 2011 01:16 PO.P   [ # 3 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA TIBORA – Rođen sam 20.10.1958., Odžaci, 4 ujutro. Zanima me posao, budućnost. Pozdrav…

Vaga ste s podznakom na samom kraju Djevice i 1. kućom opet u Vagi, te Mjesecom u Vodnejaku. Tankoćutan, fin, nerijetko usmjeren na druge, diplomat i društven na jedan profinjen način. Mnogo zračnih elemenata potiče i povremenu lakomislenost, pa pazite da uvijek budete na zemlji. Odlično ste tempirali pitanje, kao da ste osjetili, jer su pred vama vrlo markantni mjeseci. Zašto? Zbog vrlo markantnih tranzita koji se rijetko događaju.
Upravo od ove jeseni (2011.) Saturn će u tranzitu „zasjesti“ na stellium vaših planeta u Vagi, a potom i u Škorpionu. Preći će vam preko Venere, karmičkog čvora, Sunca – sve to u Vagi, a to će potrajati do 6.10. 2012. kad isti planet prelazi u Škorpiona i tada će vam još preći preko Neptuna, Merkura i Jupitera – to negdje još u nastavku oko godine dana. O čemu se radi? Pred vama je zahtjevno životno razdoblje u kojem ćete moći testirati svoju izdržljivost, odgovornost i predanost ciljevima. Ako postoji išta što ste izbjegavali rješavati, sad će vas životne okolnosti navesti na to, htjeli, ne htjeli. Moguće je da će biti nekih frustracija, ali kroz koje ćete riješiti stvari i trudom postići rezultate koji će imati posljedice za iduća desetljeća. Poenkad je Saturnov tranzit neveseo jer od čovjeka traži da se postavi ozbiljno, zrelo i odgovorno. Utoliko je dugoročno dobar jer izgradi karakter i postavi temelje za čvršću budućnost.
Kad vam bude prelazio preko Venere, rašćišćavat ćete i stabilizirati osobne odnose, preko čvora – usmjeravat ćete se na ono u životu što doprinosi vašem razvoju, preko Sunca – još ćete više ojačati svoj karakter, premda kroz napore. Sve to znači, u idućih godinu dana.
U nastavku, od jeseni 2012., kad pređe u Škorpiona, osobno ćete osjetiti olakšanje i sazrijevanje, mudrost, no od tada ćete poraditi na svojoj komunikaciji, poslovnom rješavanju stvari, te idealima, ali i financijama, jer se sve događa u 2. kući koja označava financije, nekretnine, vaš sustav vrijednosti i vaše prioritete. Tada ćete tu nešto preispitivati. To ne znači da nećete poraditi na poslovnom uspjehu i ranije, već sada, ali će vam važnija tema biti prije spomenuta inventura vaših odnosa i ličnosti. Posao će se nadovezati na to.
Dalje, od ljeta 2012. do ljeta 2013. Jupiter u Blizancu davat će vam dobar vjetar u leđa za opći razvoj u struci, neka povezivanja s inozemstvom, da bi se napredovanje u karijeri očitovalo u nastavku, od ljeta 2013. u idućih godinu dana, kad Jupiter bude tranzitirao 10.-tu kuću karijere. To će biti kruna vaših napora.

Profile
 
Posted: 27 Rujan 2011 01:54 PO.P   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA JURICU – Rođen sam 25.7.1987., zanima me hoću li pronaći ženu ili možda posao u sljedećih 5 godina?


Niste poslali sat rođenja, a pitanje je zahtjevno. Ipak, može se dosta toga vidjeti i iz datuma, te važnijih tranzita u idućih pet godina, pa ćemo se orjentirati na te podatke. Trenutačni tranziti nisu niti posebno povoljni, ali niti loši, tako da je dosta toga toga otvoreno.
Inače st Lav s Marsom u Lavu (hrabri ste), podznak ne znamo jer nemamo sata, ali emotivna strana ličnosti vam je čisti Rak jer se u tom znaku nalaze i Mjesec i Venera (i Merkur) – znači imate vi potrebu za domom, obitelji i znate pokazati i svoju mekšu, emotivniju stranu što žene vole.
Jupiter će vam u drugoj polovini 2013. i prvoj polovini 2014. tranzitirati po natalnim planetama vezanim uz ljubav (Venera, Mjesec), pa bi to moglo biti sretno emotivno razdoblje koje bi donijelo lijepe prilike. Dalje, Saturn će vam od jeseni 2012., pa u idućih dvije godine kvadrirati natalno Sunce i Mars iz Škorpiona, pa će vam donijeti i neka iskušenja, borbe i frustracije kroz koje ćete graditi ličnost i karakter. Tokom 2014. i u prvom dijelu 2015. Jupiter će otvoriti mnoga vrata i općenito tranzitirajući Lava (nat. Sunce, Mars) potaknuti opće sretnije životno razdoblje – prvo će ublažiti ostatak Saturnova tranzita, a potom još potaknuti prilike da se razmašete. Stoga bi 2014. mogla biti vaša godina, pa u nastavaku još i dobar dio 2015. kad bi se stvari trebale stabilizirati. To ne znači da se mnogo toga neće dogoditi i ranije, ali to je nekako (iz ovih podatka koje ste nam dali) kruna.
Ključni tranzit ovih idućih godina jest tranzit Urana po natalnom Sjevernom Mjesečevom čvoru, odnosno karmičkom čvoru koji je na početku Ovna. Potrajat će još bar dvije, tri godine i donijeti vam životne okolnosti koje nose promjene. Uran uvijek isprovocira revolucije, a po čvoru zahtjeva da se vi mijenajte i to u pravcu u kojem trebate ići da bi se razvili. Kako je čvor u Ovnu – zapamtite – u prošlom životu previše ste se oslanjali na druge, moguće je da ste i ovisili o njima, pa ste ponekad i sad tome skloni. No da bi se razvijali (u svakom području života) vi trebate naučiti lekcije samostalnosti i nezavisnosti. Znači, život će vas dovoditi u iskušenja i prilike u kojim ćete morati ploviti samostalno, oslanjajući se na vlastite snage. Samo tako možete naprijed, a to se odnosi na sve. Na primjer, u ljubavi to znači da kad gradite neki odnos, gradite ga tako da u vezi uvijek ostavite prostora za sebe, za ono što vi jeste, za svoju ličnost, odnosno ne podređujte se partnerici pod svaku cijenu. Trebate ostati samostalni u vezi, znači udružiti se, ali pri tom ostati svoj sa svojim hobijima, bavljenjima onim što inače volite kao osoba. Što se posla tiče, morat ćete i tu potegnuti sami, jer tko ima čvor u Ovnu, mora sam. To je možda teško u početku, ali kad shvatite da vam je to osnovni pravac koji vam otvara puteve, bit će vam sve jasnije i lakše. Uzdajte se u sebe. Imate taj kvalitet.

Profile
 
Posted: 12 Listopad 2011 03:15 PO.P   [ # 5 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA TYNCHY – Nalazim se na raskršću života i to što se tiče ljubavi, posla i mjesta boravka. Ako ima nešto bitno, molim vas, recite mi. 30.1.1978., 10,15 a.m.


Vodenjak ste s podznakom Ovna i Mjesecom u Vagi. Iznimno ste društvena osoba ne samo zbog spomenutog, nego i zbog niza planeta u zračanim znacima. Kod vas je mnogo toga neopipljivo, ali ljudski. Ponekad ste lakomisleni. Znate doduše s ljudima, no ponekad i pretjerate i neočekivano raskidate odnose. Onda se poslije pitate zašto. U drugom dijelu života to ćete uspjeti kontrolirati i na neki način stabilizirati.
Zbog izazovno postavljenog Urana u 7. kući braka, očekujete nekonvencionalan odnos ili stalno tražite i nailazite na takve tipove. Opet, i sami ste odvažan i originalan duh, ali treba naći neku mjeru i sredinu u svemu. Ne brinite ako se još niste vezali, jer vam to u mladosti i nije previše stabilno. Kasnije je bolje.
Leže vam poslovi s ljudima, kontaktima, komunikacijom ili estetikom, odnosno također nešto gdje treba pokazati smisao za kreativnost, a također i intelektualni poslovi.
Trenutačni tranziti (s jedne strane), pokazuju sklonost ka lijenosti i pretjerivanju u hedonizmu do ljeta 2012. (Jupiter u 1. kvadrira Vodenjaka), no i turobno ozračje na radnom mjestu koje kod vas izaziva iskušenja (Saturn šeta po 6. kući već gotovo godinu i pol). Od vas se očekuje odgovornost i profesionalnost, nema popusta, no kroz ovo profesionalno iskustvo vi ćete ojačati svoj karakter i kao osoba ćete se stabilizirati – to traje do 6.10.2012. Tokom studenog ove godine (2011.) Saturn će ući u vašu natalnu 7. kuću braka i trajnih veza, pa ćete htjeli ne htjeli na tom području morati postupati ozbiljno, odgovorno, odnosno rješavati stvari kao odrasla osoba i to kroz iduće dvije i pol godine. Može biti frustracija i osjećaja sputanosti, ali ono što postavite pod tim tranzitom, vjerojatno će biti trajno.
Karmički čvor je u 6. kući u Vagi, što znači da u ovom životu trebate naučiti raditi (6. kuća), brinuti o svom zdravlju na ispravan način, te također naučiti surađivati s drugima i uvažavati njihove potrebe (Vaga), a ne tjerati po svom.

Profile
 
Posted: 02 Studeni 2011 07:56 PO.P   [ # 6 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA LADY ME – Rođena sam 26.11.1982. u 18,35. Već duže vrijeme ne ide mi ništa u životu kako treba. Zanima me ljubav i posao.

 

Strijelac ste s podznakom Raka i Mjesecom u Ovnu. Ugodna osoba pozitivnog stava koja je neopterećujuća za druge i koja ne komplicira. Kako imate stellium planeta (čak njih pet-Sunce, Uran, Merkur, Veneru i Neptun) u znaku Strijelca, zaista imate sve osobine tog znaka, a kako je isti u 6.kući posla, radnih navika i zdravlja, to ste osoba koja će uvijek naći ili imati neki posao, zanimljiv, originalan, obično povezan s uslužnom djelatnošću ili s medicinom. Zbog trigona s Mjesecom u 10. kući karijere, posao je kroz život dobro postavljen, a vi ste osoba koja je na neki način i popularna. To što vas sada isti malo brine vjerojatno je rezultat tranzita Sjevernog Mjesečovog čvora po Strijelcu, odnosno po natalnoj 6. kući koji će potrajati do 9.mjeseca 2012. Što to znači? To znači da će se pomrčine Sunca i Mjeseca u idućim mjesecima (a to već traje više mjeseci) događati na vašem stelliumu i da će vam se neke stvvari, situacije, događaji i odnosi odvijati tako da će doći do promjena. I vi ćete se promijeniti na neki način, a cijeli taj proces završava početkom 9.mj. 2012. kad čvor izađe iz Strijelca. Zbog toga i jesu moguće korjenite promjene povezane s poslom, ali i vama osobno. Na primjer, možda promijenite neke svoje temeljne stavove i krenete novim putem. U svakom slučaju dolazite do bitnih spoznaja, zatvarate neka poglavlja i otvarate nova.
Što se tiče privatnog života, Mars u Jarcu u 7. govori da će vam trajnije veze ili brak uvijek donositi neku akciju, dinamiku i zahtjevnosti, ali kako je isti planet dobro postavljen, vi ćete se s tim nositi dobro. Saturn, Pluton i Jupiter, opet u dobrim aspektima u 5. kući djece i ljubavi, govore o nekim malim preprekama, ali potom i povoljnostima, tako da će i tu stvari kad tad doći na svoje mjesto. Trenutačno sada za vas počinje jedan zahtjevan tranzit, baš ovih dana, a to je ulazak Saturna u vašu natalnu 5.kuću koji će potrajati oko tri godine. Donijet će vam mogućnost ozbiljnijih odluka povezanih s temom djece, pa i ljubavi, a ono što odlučite može imati dugoročne posljedice. Nisu isključene ni neke frustracije ni iskušenja, a od vas će se tražiti da postupate kao odgovorna i zrela osoba. Ne brinite zbog toga, jer su vam te planete inače dobro postavljene, ali je njihov krakter takav da ne donose ljudima da stvari idu lako i glatko, nego kroz trud i napore koji bi kod vas trebali uroditi plodom.

Profile
 
Posted: 09 Studeni 2011 11:53 PO.P   [ # 7 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA TATJANU IZ POREČA – Rođena sam 25.6.1970. u Puli u 14,45. Zanima me moj horoskop za naredni period. Unaprijed hvala.

    Vi ste Rak s podznakom Škorpiona i Mjesecom u Ribama. Emotivna struktura ličnosti je naglašena zbog jakih vodenih elemenata, ali i skladna. Jaka 9. kuća u kojoj je i Sunce i Mars upućuje na osobu visokih stremljenja i ideala, filozofsku prirodu. Znate zbojiti dva i dva bolje nego mnogi drugi, a to bi vrijedilo i konkretizirati kroz visoko obrazovanje gdje za vas ne bi trebalo biti većih problema. Ako to dosad niste ostvarili, razmislite o profesionalnom usavršavanju ili doškolovanju jer bi bila šteta da ovaj vaš talent ostane neiskorišten. Također se to može manifestirati i kao interes za viša znanja, dublje istine, pa se slobodno možete upustiti u istraživanja filozofije, alternativnih istina ili religije. Možete i putovati, pa i na druge kontinente. I to je dobro.
    Odmah upada u oči da imate i vrlo dobru intuiciju i dobrobit od takvih uvida u stvarnost (Jupiter u 12., Merkur u 8.), pa poradite i na razvijanju tih svojih kapaciteta. To vam je gotovo sigurna dobitna kombinacija. Kad odlučujete ili zaključujete u bitnim životnim pitanjima, uvijek se radije služite svojim unutrašnjim glasom nego npr. intelektom.
    Posao vam je kroz život više manje uredno i dobro postavljen, a vladari poslovnih kuća su opet u 9., što znači da biste mogli prosperirati u inozemstvu ili kroz rad sa strancima. Pozicija je tipično ženska, znači klasično žensko zanimanje, ali vas ne zadovoljava jer je kulminantna Venera bez aspekata. Znači uvijek vam treba netko drugi da bi probudio ili vam ukazao na vaše profesionalne mogućnosti. Ponekad spavate!
    S brakom je nešto složenija stvar. Saturn u 7. kući braka je dobro postavljen, ali uvijek donese napore ili neku turobnost koja smanji veslost. Znači moguće je da ste imali neku vama važnu vezu ili brak u mlađim danima koju ste doživljavali (natalna karta pokazuje vaš doživljaj stvari) kao dužnost s jedne strane, ili s obzirom da vladar 7. kuće (u ovom slučaju Venera) nema aspekata, partner je mogao biti fin, kavalir, od ugleda (u 10.), ali je za vas osobno cijela stvar mogla biti promašena. Kao pucanj u prazno. Moguće je da ste u mladosti stoga odustali od neke mogućnosti braka. Ako je tome tako, možda i bolje, jer je brak kod vas bolje postavljen tek u zrelijim godinama. Znači ili (ako već jeste u braku), on počinje neveselo, kao dužnost, ali s godinama dobiva na kvaliteti i razvija se sve bolje ili ako ste još sami (a pustili priliku iz mladosti jer ste dokučili da nije bilo ono pravo), „drugi“ brak je bolje postavljen i najvjerojatnije iz ljubavi ili čak zbog djeteta.  Upravo sada vam Jupiter tranzitira natalnu 7. kuću sve do sredine ljeta 2012., pa su svi ovi mjeseci vrlo povoljni za vezivanje ili neku trajnu vezu (pa i brak) koja bi vas zaista usrećila (ovaj tranzit ide jednom u 12 godina). Ukoliko ste još sami, ne sjedite doma, nego idite van što češće jer bi do idućeg ljeta trebali biti u paru. Ako ste već u vezi, onda vam slijedi renesansa.
    Što se djece tiče, mogućnost prvog djeteta je bila u ranijoj mladosti, onda imate jednu fazu praznog hoda, te mogućnost drugog djeteta u zrelijim godinama (jasno da je razlika u godinama između prvog i drugog djeteta onda nešto veća). I na tom možete sada poraditi.
    Na vaše natalno Sunce ima trenutačno nekih stresnih aspekata, ali na njih ste već navikli (već traju mjesecima i još će potrajati), pa se nastojte redovno opuštati, što vi lako svladavate s obzirom na lijepe intuitivne aspekte.
    Još jedan važniji tranzit ide od jeseni 2012. (nakon 6.10.2012.) – Saturn će krenuti prema vašem podznaku i kroz iduće dvije i pol godine od spomenutog datuma prolaziti vam kroz 1. kuću. Bit će to vrijeme osobnih preispitivanja, preslagivanja kockica o kojim ćete samo vi znati (i još poneki astrolog), može donijeti i mršavljanje ili slabljenje fizičkog tijela, ali kako je u lijepim aspektima s vašim vodenim znacima sigurno će istovremeno donijeti jačanje i stabilizaciju karaktera, izgrađivanje vama nečeg dugoročnog i važnog, obećanja samoj sebi i održanja istih.
    I najvažnije: karmički čvor vam je u 4. kući u Ribama, što znači da ste ovdje zato da bi osnovali vlastiti dom, pa i obitelj (zato vam je dato Sunce u Raku da vam pomogne). U prošlom životu ste briljantno odradili karijeru i tu za vas nema problema, pa tako i danas, ali kroz ostvarenje karijere ne nalazite sebe i tu ne laži vaš razvoj jer se zapravo radi o ponavljanju starih sigurnih obrazaca. Nedostaje izazova. Da bi bili privatno sretniji i postigli ono što se zove „svijanje gnijezda“ trebate zanemariti sitnice, naučiti nadilaziti granice, razviti suosjećajnost, intuitivnost (za što imate talenta), prestati sumnjati i postavljati pitanja – ovo zato jer idete iz Djevice u Ribe (i već spomenuto iz 10. u 4.). Misao vodilja neka vam bude „Bolje je vjerovati nego sumnjati“.
[color=blue][/color]

Profile
 
Posted: 01 Prosinac 2011 08:36 PR.P   [ # 8 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA RAKA – RAČICU

Rođena sam 8.7.1981. u 20 i 55, Podgorica. Zanima me ljubav. Da li ću ući u brak i imati djecu?


Rak ste s podznakom Vodenjaka i Mjesecom u Vagi.Tankoćutini ste i ženstveni, ali u isto vrijeme i prilično društveni jer imate dosta planeta u zračnim znacima (u Vagi i Blizancu). Nije vam problem uspostavljati kontakte s ljudima.
Imate „umetnutu“ sedmu kuću braka i trajnih veza što znači da brak dolazi tek kasnije, u drugom dijelu života, znači poslije 30.-te ili može i kasnije. To je i bolje, jer da ste se udali u mladosti, to bi puklo. Zato ne brinite. Ovaj partner koji bi vam sada mogao doći „na dnevni red“ je opisan s Mekurom u 5. kući – znači tip intelektualca ili samo okretan, spretan, vješt, komunikativan, mladenačkog držanja, hitar. U 5. je brak vjerojatno iz ljubavi ili čak i zbog djeteta, ali dobro postavljen, znači tu jest i naklonost i ljubav. U konjukciji s Marsom, pa moglo bi vas i iznenaditi ili početi vrlo dinamično i aktivno. I još ima blagu tendenciju kvadrata s Jupiterom – ovo je samo tendencija, što unači da aspekt nije pun, znači može, a ne mora biti, ali eto, da obratite pažnju i na to – ako se ispolji, može značiti da bude nekih pravnih ili moralnih dvojbi u vezi braka ili da je partner sasvim drukčijih običaja, vjere ili nije iz vašeg kraja ili pak da je već bio u braku. Ponavljam, nije pun aspekt, znači za ovo posljednje spomenuto eventualno može biti, ali ne mora.
Posljednih godina imali ste dugi tranzit Saturna po 7. kući, gotovo pet, šest, godina, što vam je donijelo neka dublja preispitivanja, povisivanje kriterija za brak, moguće i blokade, te frustracije. Sazreli ste i idete dalje. Viša nema nikakvih prepreka, znate što želite, i sve je otvoreno. A to vrijedi i za djecu, jer vam je Saturn posljednjih mjeseci prešao i preko natalnog Mjeseca, pa je moglo biti prepreka i na tom planu. Više se neće vraćati na to mjesto i sad vam je put otvoren.
Izlazite, družite se s ljudima, brak vam stoji u drugom dijelu života, znači od sada, pa nadalje. Djece vjerojatno dvoje.
Karmički čvor vam je u 6. kući u Lavu što znači da u ovom životu trebate naučiti raditi, razviti radne navike, manje sanjati, više biti na zemlji i razviti preciznost i urednost. Mašta vam nije dobar saveznik jer su to stvari koje ste u prošlom životu razvili sasvim dovoljno. Sad treba djelovati na konkretan način. Pomoći se maštom da, ali je treba konkretizirati. Kako je čvor u Lavu, znači da trebate usvojiti i određene principe, te naučiti poštovati pravila reda. Isti je znak povezan i s djecom, pa je briga o djeci i njihov odgoj također dio vašeg karmičkog zadatka. Za to ćete dobiti priliku kad tad, ne brinite.

Profile
 
Posted: 12 Prosinac 2011 10:10 PR.P   [ # 9 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA HELLENU – Znam da nada posljednja umire. Ja sam singl mama, čak tri kćeri i trenutni target mi je izboriti se s troškovima života…opstati. U ovoj godini sam promijenla posao da bih povećala primanja, ali zasad ništa. Imam utisak što se više trudim, više radim, više dajem, gubim svoj život. Lični horoskop za 2011. ukazivao je na dobre aspekte na emotivnom planu. Molim vas da mi odgovorite: da li je sve crno, ima li svijetla u tunelu? Lijep pozdrav!


Vi ste Jarac s podznakom Ovna i Mjesecom u Raku. Naglašeni kardinalni znaci upućuju na pokretačku osobu, pionira, vođu, ali i na emotivca. Previše stvari uzimate k srcu, a trebate razviti distancu i filozofski stav!
Sa Suncem i Merkurom u Jarcu u 10. kući karijere ne možete propasti, bez brige. Dapače, tokom života vjerojatno ćete dobiti upravljačku poziciju i malo tko vas može maknuti s trona. Umetnuta 6. kuća posla govori da ćete se tek u drugom dijelu života pravo razmahati na poslu, pa će te godine odsada uslijediti. Trenutačno imate izvrsne aspekte za razvoj posla i karijere (dugi tranzit Marsa po Djevici u zemljanom lotosu s Plutonom u Jarcu i Jupiterom u Biku u 1.) ova podrška potrajat će sve do srpnja 2012., pa je na vama da iskoristite sve dobre prilike kojih će i te kako biti. Trebalo bi biti dosta posla za vas, a vaš položaj, te financije, trebali bi se stabilizirati. I u nastavku, tokom cijele 2012. Jupiter će vam tranzitirati natalnu 2. kuću novca, pa je izgledno povećanje prihoda. Bit će. A porast će i vaš utjecaj na poslu zbog tranzita Putona po Zenitu i to će potrajati godinama.

Privatni život vam je nešto složeniji. Imate tendenciju (6 stupnjeva razlike) kvadrata Venere i Marsa (koji je u 1. kući) što znači da je bilo pravih ljubavnih scena i teško ste se uopće nosili s emocijama. Ovo je aspekt pojačanih strasti koje čovjek stavlja pod kontrolu tek poslijed 30.-te godine, u vašem slučaju poslije 36.-te.
Osim toga Uran u 7. kući braka samom svojom prirodom tu stvara nepredvidivosti i iznenađenja, pa je moguć brak ili veza na prekide, ili da partneri ne žive u istom mjestu (vikend brak) ili tko zna iz kojih razloga neke ekscentričnosti u duljim vezama. Uz to Uran ima tendenciju (oko 7 stupnjeva razlike) opozicije s Marsom u 1. pa je moglo biti priličnih stresova i veze su se mogle raskidati na najneočekivaniji način. Sve to upućuje na to da ste signl mama, ali ozbiljna i odgovorna. Imali ste burnu mladost i burne veze. Ipak, veze ili eventulani brak mogli bi se stabilizirati u drugom dijelu života, ali ne još sad. Zato što će vam Saturn još barem dvije godine tranzitirati 7. kuću, pa će tu biti još nekih frustracija i odrada gdje ćete trebati dodatno sazrijeti. No kasnije bi vam veze mogle biti kvalitetnije, mirnije, opuštenije i prijateljskije. Dakako i uz vašu samokontrolu.
Karmički čvor vam je u 9. kući u Strijelcu, što znači da trebate naučiti nadilaziti granice, razviti filozofski stav, napustiti obrasce trača i prizemljenih dnevnih stvari, zanemariti mišljenje bliže malograđanske okoline, te ići putem znanja. Jako je važno za vas da steknete visoko obrazovanje, jer vam je to karmički zadano. I putovanja su dobra, njima širite horizonte. Što dalje, to bolje. Na južnom čvoru vam je Saturn i Mjesec što upućuje na to da ste vrlo rano odrasli i suočili se sa životom, bit će da je to i ovo vaše majčinstvo. Kad smo kod tog, nije nemoguće da imate i četvrto dijete. Ono vam je jako dobro aspektirno. Tek da znate.

Profile
 
Posted: 19 Prosinac 2011 09:06 PR.P   [ # 10 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA SANELU – Rođena sam 27.10.1983. u 7,10 ujutro u Banja Luci. Zanima me ljubav… Da li ću se udati, imati djecu, trenutno sam sama.


Vi ste Škorpion s podznakom Škorpiona i Mjesecom u Raku. Jaka 12. i 8. kuća ukazuju na iznimno dobru i razvijenu intuiciju, pa mnoge stvari bez većih problema možete dokučiti i sami. Imate stellium planeta u 12., te Saturna blizu 1. kuće – zaista bogat unutrašnji svijet, ali i odgovornost i ozbiljnost. Sve je dobro postavljeno, pa ne bi trebalo biti problema. Samo slušajte svoj unutršanji glas i pustite neka vas vodi. Već ćete doći na svoje.
I brak i djeca su vam uredno postavljeni. 7. kuća braka i trajnih veza je u Biku, a njen vladar Venera u konjukciji s Marsom pri kraju 10. kuće karijere. Znači da vam je partner opisan kao uglađen, kavalir, čovjek finih manira, ali i ugledan ili ima neki dobar položaj u društvu. Mogao bi se baviti i nekim finijim poslom, ali ne nužno. Brak je iz ljubavi, sve u redu, možda male pravne dvojbe ili osoba koja ima drukčije običaje (no ovo posljednje je samo tendencija jer nije pun aspekt kvadrata s Jupiterom).
Baš sad imate odličan tranzit za mogućnost trajne veze i trebale bi vam se otvarati prilike za takvo nešto jer vam Jupiter tranzitira natalnu 7. kuću sve do kraja iduće godine, znači sve ovo vrijeme (to je već počelo), pa do kraja 2012. Neće se ništa dogoditi ako se zabijete u svoj svijet, izlazite van među ljude i pokušajte intenzivirati svoje kontakte. Trebali biste nekoga upoznati i zbližiti se.
Kod vas je možda mala prepreka i to što vam je i Venera i Mars u Djevici, pa sami previše analizirate muškarce i tražite savršenstvo. Istovremeno zbog lijepo postavljenog Mjeseca u Raku (u trigonu sa Suncem) imate jaku težnju ka obiteljskom životu i majčinstvu, ali (zbog Djevice jer to je način na koji volite) svakom nađete neku manu. Zaboravite to i prepustite se s povjerenjem ljubavi.
Djeca su vam također uredno postavljena, mogli biste ih imati više, čak i troje. Male borbe urodit će plodom.
Karmički čvor vam je u 8. kući borbi - zbog toga vam je dat toliko jak Škorpion (koji je po prirodi ekvivalent 8. kući, odnosno onom što trebate svladati) jer ste u prošlom životu bili ziheraš koji je uvijek išao na sigurno. Sad trebate naučiti prihvaćati promjene i boriti se. Imate jake lične mogućnosti (mnogo planeta prema ascendentu) – možete utjecati na stvari. Kako vam je čvor u Blizancu, to znači da se kroz sve to (kroz borbenost koju trebate razviti i načiti se mijenjati, rušiti da bi gradili, dizati iz pepela), trebate naučiti i komunicirati, otvoriti se za kontakte, te ponašati prema pravilima igre. Potrebno je više ići među ljude, a pogotovo sad, ovih mjeseci, jer su velike šanse da ostvarite ljubav i trajnu vezu ili brak. Otvorite se.

Profile
 
Posted: 12 Siječanj 2012 11:47 PR.P   [ # 11 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31


ODGOVOR ZA GOGALU – Rođena sam 9.8.1980. u Puli u 1,05. Ove godine život mi se preokrenuo za 360 stupnjeva. Zanima me što me još čeka u životu nakon ljubavi, razvoda, preseljanja… Gdje je kraj problemima i da li ga uopće ima? Da li ću kupiti stan, jer sam tranutno kod roditelja? Hvala.


Vi ste Lav s poznakom Raka i Mjesecom u Raku. Izvana ženstvena, iznutra borbena. Venera na Ascendentu svjedoči o lijepoj i ugodnoj vanjštini. Većina planeta je u prvih par kuća što vam daje jake lične mogućnosti – u prijevodu: možete sami. Vaš utjecaj na stvari je izgledan, možete sami doprinositi svemu bez da se u bitnim pitanjima oslanjate na druge. Dakako, to ne znači nesuradnju, ali jedna doza samostalnosti je tu.
Brak vam se jednostavno razvodnio, nije bilo klasičnog sukoba, nego se radi o određenim iluzijama i zabludama na kojim je građen, pa kad ste progledali i vidjeli realno stanje, shvatili ste da to ipak nije to. No bilo je u njemu i lijepih trenutaka. Tranzit Plutona po natalnoj 7. kući braka (već posljednjih gotovo dvije godine) donio je i temeljite promjene na tom planu. Šta je, tu je, ali vi idete dalje.
Jupiter u nat. 4. kući doma i obitelji ukazuje na sretan start u život, dobre odnose s roditeljima, sreću s domom i kućom. No kako je u istoj 4. kući i Saturn, postoji i sasvim drukčiji utjecaj koji govori o turobnom ozračju u vezi doma, obitelji iz koje potječete, te konzervatizma i određenih blokada po vas. Kad oba utjecaja zbrojite, dobijete toplo, hladno. Mješavinu u kojoj treba prepoznavati one lijepe prilike i živjeti pozitivne trenutke, a one frustrirajuće nadvladavati snagom.
Trenutačno imate dugotrajniji tranzit Marsa po natalnoj 4. što će svakako donijeti određene nemire, dinamiku, pa i male agresivnosti i borbe unutar četiri kućna zida gdje boravite. Isti planet može se manifestirati i kao stalne akcije i poduzimanja u vezi traženja prikladnog doma. Mars će tu boraviti sve do sredine 7.mjeseca 2012., no kako je u dobrim aspektima, vjerojatno ćete kroz borbe doći i do rezultata. Računajte da biste ev. rješenje svog stambenog pitanja i kraj te priče mogli dočekati negdje tokom ljeta. Naime, od tada nastupa mirniji period, bar što se tiče kuće, stanovanja i odnosa s roditeljima.
Karmički čvor vam je u 3. kući u Lavu što znači da u ovom životu trebate naučiti ispravno komunicirati, povezati se s bližom okolinom, te se naučiti bolje prezentirati, ako treba i pred publikom.
Od dugoročnijih tranzita jedan izazovniji vam ipak prolazi (posljednjih 6-7 godina Saturn vam je prešišao većinu vaših planeta i donio sazrijevanje). Sad odlazi, pa će biti nešto lakše. Od sredine 2013. počinje vrlo lijepo razdoblje od više godina kad će vam Jupiter krenuti prvo po Ascendentu, a u idućh par godina i preko većine vaših planeta. Donijet će optimizam, lijepe prilike i opći prosperitet.

Profile
 
Posted: 30 Siječanj 2012 08:58 PR.P   [ # 12 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA INDIAN HOLI – Pozdrav, zanima me što me očekuje u ljubavi u skorijoj budućnosti? Kad ću se udati i da li ću naći posao u banci uskoro? Rođena sam 20.11.1983. u 20,31 u Slavonskoj Požegi. Hvala.


Škorpion ste s podznakom na kraju Raka (tako da dobar dio 1. kuće pada u Lava), te s Mjesecom u Blizancima. Stellium planeta imate u petoj kući ljubavi i zabava, pa je i više nego očito da ste jak kapacitet za osobu koju drugi rado pozivaju u društvo, koja je omiljena i koju jednostavno vole. Zabavni ste i neopterećeni. I sportska bavljenja bi vam odlično legla.
Potpuno je jasno zašto vam je to dato – zato što vam je karmički čvor u 11. kući društvenih odnosa, prijateljstava i neformalnih udruga, te u Blizancu, znaku komunikacije i jačanja odnosa s bližom okolinom. Vi se nalazite ovdje zato da bi maksimalno razvili svoj društveni život, uspostavili mnoge kontakte, formirali prijateljstva i povezali se s ljudima. Zašto? Zato što ste u prošlom životu bili skoni jednoj vrsti izolacije u kojoj ste stekli mnoga uzvišena znanja (čak vam je i Jupiter na južnom čvoru – moguće da ste bili neki učitelj ili čak i mudrac), pa ste malo zaboravili što to znači biti među ljudima i što znači socijalizirati se. To trebate vježbati što više unatoč povremenim otporima (jer vam je lakše pobjeći u poznati obrazac uzvišene samoće). Nerijetko trebate i prenositi te svoje više spoznaje drugim ljudima, a oni će vam uzvraćati svojom naklonošću. Zašto sve ovo pišemo i kakve veze to ima s vašim konkretnim pitanjem? Zato što vam upravo povezivanje s ljudima i „odrada“ ove karme može donijeti sreću, kako u poslu, tako i u ljubavi.
Naime, vaš vladar 7. kuće braka u početku života je Saturn, a on vam je i vladar 6. kuće posla, taj planet vam je neaspektiran. Možete ga pokrenuti jedino uz pomoć drugih ljudi koji će vam svojim planetima stvoriti aktivne poveznice i otvoriti vrata kako posla, tako i privatnog života. Znači, otvorite se za ljude, idite među njih i to vam je jedini put. Što se braka ili trajne veze tiče, kasnije (to znači već sad u vašim 30-tim) vam je vladar braka Uran, pa ćete tražiti partnera koji je nekonvencionalan, originalan, zabavan, pomalo nesvakidašnji. Uran je u 5. kući, znači opet preko zabava, društva, vjerojatno je veza iz ljubavi, a moguće i zbog djeteta. Upravo bi vam djeca mogla biti važna u životu, premda su vam ona u ranoj mladosti bila nešto kao strani element. No sad vam je već jasnije da ih sve više volite. Ljudi s jakom 5. kućom mogu imati više djece. Brak vam je (ako se povežete s ljudima, a ne da se izolirate) dobro postavljen, moderan, veza ravnopravnih partnera. I djeca su u redu.
Trenutačni tranizit Jupitera po natalnom Mjesecu od ljeta 2012. pa u idućih godinu dana mogao bi vam donijeti trudnoću, a za sam brak također nema nikakvih prepreka. Vrlo sretno razdoblje u osobnom životu možete očekivati tokom 2014. godine, premda će u isto vrijeme biti i nekih izazova odgovornosti.
Karijera vam je povezana s kontaktima, strankama, komunikacijama, ali služba opet može krenuti jedino ako se povežete s drugima oko sebe. Krenite među ljude i sve će postepeno doći na svoje mjesto. Tu je ključ vaše sreće i uspjeha. Ne djelujte sami, nego surađujte s drugima..

Profile
 
Posted: 13 Veljača 2012 03:31 PO.P   [ # 13 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA A.C. – Pozdrav, nedavno sam izašao iz dulje veze, onda počeo jednoj curi pomagati oko njenih problema. Putem smo se zaljubili i ostvarili vezu. Sve je išlo u dobrom pravcu, dok nismo upali u krizu. Da li ćemo je prebroditi? Važno mi je, jer ću prema tom odrediti svoju budućnost. Hvala. Ja: Ljubljana, 9.7.1978., živim u Rijeci. Ona, rođena u Rijeci, 21.10.1984.


Niste poslali sate rođenja, ali i iz datuma se može vidjeti sinastrija, pa i gdje padaju „zajedničke“ planete u kompozitu. Uzimajući to u obzir, vidi se da imate natprosječno mnogo usporednih aspekata, što ukazuje na dobar kapacitet za razvoj jednog slojevitog i cjelovitog odnosa između vas dvoje. Ima i nešto izazovnih aspekata, pa i onih koji govore o igri toplo-hladno, ali i mnogo više onih dobrih kojim bez većih teškoća možete nadvladati izazove. Trenutačno se od markantnijih tranzita na vaše pojedinačne natalne karte izdvaja tranzit Saturna po natalnom Suncu vaše drage, što će kod nje sigurno izazivati suočavanja sa stvarima bez ublažavanja, ogoljenja stvari do lapidarne istine, sazrijevanje i manje blokade, pa i frustracije općenito, sve do 6.10.2012. Računajte da ona neće možda uvijek biti dobre volje jer ima dosta tema za rješavanje odgovornošću i ozbiljnim pristupom. Tu vi trebate imati razumijevanja.
Dalje, u kompozitu većina vaših „zajedničkih“ planeta pada u Djevicu (tu imate čak konjukciju „zajedničkog“ Sunca i Mjeseca – mogli ste se spojiti preko posla ili nekih radnih ili detaljističkih aktivnosti), te Merkur, a potom imate cijeli stellium planeta u Vagi (među kojima je, osim „zajedničkih“ Jupitera, Saturna, Plutona i „zajednička“ Venera) – znači Vaga uvijek ukazuje na privatni odnos, povezanost osoba kao para.
No baš ovih mjeseci, Mars svako malo šeta po vašim zajedničkim planetama u Djevici (do 4.7.2012.), a Saturn po zaj. planetama u Vagi (do 6.10.2012.). Kako su ovo dvije zahtjevne planete, one će vašu povezanost svako malo u idućim mjesecima stavljati u iskušenje - Mars je možda ovaj odnos i pokrenuo (tu je od sredine 11.mj. 2011.), ali će i provocirati, tjerati na aktivnosti, ponekad uglavnom izazovne i dinamične, a Saturn će „piliti“ tražeći da se stvari formiraju ozbiljno, ali katkada i neveselo. Tranzitirajući i zaj. Veneru, Saturn nerijetko donese i distancu u odnosima. No sve ovo moglo bi i formirati vašu vezu na duge staze. Imate kapaciteta, ali treba sad proći kroz to dok vaša veza ne očvrsne i ojača. Kako? Pa Mars traži aktivnosti, napore, reagiranja u pravi čas na pravi način, ponekad i samokontrolu od preburnih reagiranja (morat ćete prepoznavati i razlučivati), a Satun pak uvijek zahtijeva, ozbilnost, odgovornost, izdržljivost. Tako će biti do jeseni, kad sve postaje lakše, jasnije i ugodnije za oboje. Izdržite.

Profile
 
Posted: 25 Veljača 2012 08:48 PO.P   [ # 14 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA SANY 5 – Poštovani, rođena sam 23.3.1979., a moj muž 16.3.1979., u braku smo 8 godina i imamo dvoje djece, ali se u zadnje vrijeme stalno svađamo. Razlog je moja ljubomora i nepovjerenje jer sam ga uhvatila da me laže, a možda i vara. Pomozite, ne znam što učiniti, tu je dvoje djece, a jako me muče svađe. Šta će biti od nas?


Vi i vaš suprug imate lijepu sinastriju i usporedni aspekti vaših međusobnih planeta su većinom skladni. To znači da vaš odnos može funkcionirati na dulje staze, ali kao i kod svakog, povremeno zbog nekih stvari dođe i do burnijih perioda. Upravo takav prolazite sada.
Naime, vi već neko vrijeme trpite opoziciju Saturna na svoj znak koja oduzima zadovoljstvo u odnosima, a kao temperamenta i nerijetko nestrpljiva Ovnica teško se nosite s frustrirajućim periodima njegova utjecaja. Saturn se rješava i podnosi ozbiljnošću, odgovornošću i – strpljenjem. Formirat će vas u zreliju osobu, ali nije ga uvijek ugodno istrpiti. Ipak, njegov utjecaj već sada slabi jer svojim orbisom više ne zahvaća opoziciju na vaše Sunce, a potpuno će vam izaći iz takva položaja 6.10.2012. nakon čega će vaši osobni odnosi opet biti vedriji i oslobođeni prigovaranja i briga.
Istovremeno vaš suprug trpi tranzit Marsa koji šeta u opoziciji s njegovim znakom i donosi mu svađe i nemire u odnosima, pa i to treba podnijeti. On je taj kojeg se napada, jer Mars šeta „kontra njegovog Sunca“. Taj tranzit će potrajati do 4.7.2012. kad Mars prelazi u Vagu, pa ćete do 24.8. 2012. (kad ide u Škorpiona) biti više napadani vi, jer će tada šetati opozicijom na vaš znak.
Baš su vam se složila dva prilično zahtjevna tranzita obojima, pa trpi vaš odnos i brak. Također Saturn na nebu tranzitira suprugov natalni Mjesec koji je pri kraju Vage, što ukazuje da njegova žena podnosi neki teret i sazrijeva kroz teškoće (opet do 6.10.2012.). Također oboje imate natalni Mars u Ribama, pa obojima tranzit Marsa po Djevici (ponavljam do 4.7.2012.) ne odgovara u energetskom smislu, a provocira vas dodatno na svađe.
Sve u svemu, prolazite kroz jedno malo turbulento razdoblje koje će preokrenuti uloge početkom srpnja (tokom ljeta do potkraj kolovoza više će on na svoj način napadati vas kao što ste sad vi činili prema njemu), a potpuno će se sve smiriti početkom listopada.
To ne znači da nema i dobrih stvari između vas. Recept je: stalno održavanje i treniranje samokontrole, strpljenja, vjere u ljepše sutra i povjerenja. Fokusirajte se na lijepe stvari i na ono što je pozitivno među vama, a sve ostalo zanemarite. Ne napadajte, nego ostanite mirni dok ne prođe, radi svoje djece. Proći će, a kad to sve izdržite, bit ćete još jači.

Profile
 
Posted: 09 Ožujak 2012 10:33 PO.P   [ # 15 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA VILU VENDI – Molim vas ako je ikako moguć odgovor na pitanje da li je ova veza ostvariva ili će ostati samo veelika želja. Ja sam rođena 7.11.1962 u 4,05 u Beogradu, a on 18.9.1962. u 13,10 u Kraljevu. Unaprijed hvala.

Vi ste Škorpion s podznakom Vage i Mjesecom u Ribama, a on je Djevica s podznakom Strijelca i Mjesecom u Biku. Vi ste malo jača ličnost od njega, a on je vrlo šarmantan. Međusobna sinastrija je vrlo dobra, imate mnogo aspekata, što znači da korespondirate na mnogim područjima života i da možete razviti bogat i skladan odnos. Dakako da ima i aspekata između planeta povezanih s emocijama, pa je moguć razvoj emotivne veze.
Oboje ste morali rano odrasti i rano se osamostaliti kao osobe. Na to su vas navela životna iskustva i zahtjevi još od mladosti, pa se i zbog toga dobro razumijete.
Najbolji orjentir je vaš kompozitni horoskop koji pokazuje u kojim područjima života ćete se naći. „Zajednički“ Sunce i Merkur su u Vagi u 11. polju, zaj. Mjesec je u Ovnu u 5. polju. Sve to upućuje na razvoj povezanosti kao para, i u ljubavnom i u prijateljskom smislu. Također vam je zaj. Venera i Neptun na zaj. Ascendentu što će reći da ćete se uvijek međusobno voljeti, te da jedno drugom na neki način predstavljate neku vrstu ideala. Ako budete zajedno, vaš status će krenuti u pravcu promjena u karijeri jer su vam Uran i Pluton u zaj. 10. polju. Vjerojatno će kad-tad doći do nekih prilagodbi u vezi posla kako biste bili što više vremena zajedno.
Trenutačni tranziti ne ograničavaju moguće zbližavanje, ali ga niti posebno ne potiču. To što Saturn do 6.10.2012. šeta po Vagi, sigurno će vas staviti u poziciju osobe koja ozbiljno razmišlja o sebi i svojim odnosima, ali i oboje ćete biti skloni ozbiljnoj vezi (jer vam je u kompozitu Sunce u Vagi). Također može značiti da ćete se zbližavati i kroz neke frustracije. Stoga ne odustajte na prvoj prepreci. Mars je u Djevici do 4.7., pa će on kao osoba, kao pojedinac, vjerojatno biti prilično aktivan, moguće je da sad radi i prekovremeno, tako da će trebati naći vremena za privatni život. Imajte razumijevanja za to. Kako ste ipak vi jača osoba, a oboje imate Venere u Škorpionu, dovoljno ste emancipirani da možete i sami potegnuti, pokrenuti, nazvati i spremno dočekati ono što dolazi… Veza je ostvariva.

Profile
 
 1 2 3 >  Zadnji ›
1 od 25