forgot password?


 < 1 2 3 4 5 >  Zadnji ›
3 od 25
Odgovori na vaša pitanja
Posted: 11 Listopad 2012 03:17 PO.P   [ # 31 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA STAŠU – Kakve su mi šanse da dobijem posao u struci (pravnica sam)? Već više godina sam bez posla, a do sada sam radila sve što mi se nudilo. Rođena sam 2.4.1975. u 6,05 u Vukovaru. Hvala puno, pozdrav.


Vi ste Ovan s podznakom Ovna i Mjesecom u Strijelcu. Osoba koja voli čiste račune, jasna i s idealima. Imate jaku 12. kuću, pa je i vaš unutrašnji svijet bogat, a trebate više voditi računa o vlastitoj intuiciji. Ona bi vam bila najbolji puotkaz.
Posao vam je zapisan kao intelektualan, a moguće povezan s upravljanjem. Vladar 6. kuće službe je Merkur u 12., a vladar 10. je Saturn u 4. Obje planete imaju i izazovne aspekte, ali ne takve da se njihov dobar utjecaj ne bi mogao ispoljiti. Prije bi se to moglo manifestirati kroz određenjo izdržavanje stvari, strpljenje, pa i poneku borbu.
Sama služba, radno mjesto, upućuje na 12. kuću što nerijetko označava institucije zatvorenog tipa poput bolnica, zatvora, raznih domova (npr. onih povezanih s delinkvencijom, ali i svakog tipa pomalo izoliranog doma ili ustanove). Također može značiti i sve skriveno, tajno, istraživačko-detektivsko, pa i alternativno. Kako vam je inače 12. kuća jaka (tu su i Jupiter i Sunce), to je izgledno da bi posao u struci možda trebali potražiti u nekoj od spomenutih institucija ili na sličnim mjestima.
Što se statusa, karijere tiče, vladar 10. je Saturn (definitivno vas smješta u struku, upravljanje, vladanje, red, rad, zakon), a on je u 4. što opet može upućivati i na ozbiljan i sustavan rad od kuće, privatno ili samostalno (mogućnost odvjetničke karijere?).
Nalaženje posla bilo je bitno otežano u posljednjih 5-6 godina jer vam je Saturn tranzitirao natalnu 6. kuću službe, pa ste se morali suočiti s nizom prepreka, odgoda, zastoja, prorada stvari do u nedogled. Sad ste vi sazreli za nešto, a Saturn se maknuo iz te kuće i put bi trebao biti otvoren.
Karmički čvor vam je inače u 8. kući u Strijelcu blizu Neptuna, što znači da vi svakako trebate više značaja pridati svojoj intuiciji, ali i naučiti prihvaćati promjene u životu, te se izboriti na suptilan način za sebe, a u skladu sa svojim idealima. Nitko vam neće ništa dati ako to sami ne zatražite, ništa neće biti servirano. Svaka komocija vodi vas unazad, jer su to navike iz prošlog života, a sad se trebate naučiti izboriti za sebe. Zato vam je dat Ovan koji je borben, a u vašem znaku je i Jupiter koji će vam jako pomoći. Slušajte svoj unutrašnji glas i tražite posao i dalje. Prepreke su prestale.

Profile
 
Posted: 21 Studeni 2012 09:46 PR.P   [ # 32 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA LEJLU 26 – Molim za pomoć. Da li me uskoro očekuje promjena posla? Rođena sam 10.9.1984. u 6,15 sati u Valjevu.


Djevica ste s podznakom u istom znaku i Mjesecom u Ribama. Odmah upada u oči da vam je Mjesec (koji je u trenutku vašeg rođenja bio pun), u vašoj 6. kući službe i u napetim aspektima s Uranom i Marsom iz 3. kuće. Također i u opoziciji s natalnim Suncem iz 12. Što to znači?
Prvo, 6. kuća je u Ribama. To upućuje da možete raditi više poslova u isto vrijeme, ali i da ćete poslove mijenjati tokom života. Vladar 6. kuće je Neptun koji je u 4. kući. Karakter posla je profinjen, zahtijeva sposobnost prilagođavanja, kreativnost, suptilne finese, čitanje između redova ili jednostavno sposobnost snalaženja u naizgled zagonetnim zadacima. Kako je u 4. kući, možete raditi u maloj privatnoj firmi, ali i kao privatnik, od kuće. Mjesec u 6. donosi povremenu nestalnost, a kako je još pun, to je to naglašenije. Volite katkad mijenjati stvari na poslu i odgovaralo bi vam nešto gdje treba pokazati talent i umjetnički dar. Ipak, napeti aspekti govore o tome da ćete prolaziti kroz faze kad ćete muku mučiti, pa i prekidati određene poslove, ali ćete nakon toga nalaziti druge. Kod vas je to tako. Nemojte raditi s rodbinom (ne s roditeljima, nego rodbinom – znači braća, sestre, rođaci, svojta, susjedi i sl.) jer vam oni, čak u dobroj namjeri, mogu minirati poslove. Također ne obraćajte pažnju na tračeve, a nemojte ni vi sami aktivirati iste. U toj temi također možete pretrpjeti loše utjecaje na poslu. Isto tako, svaki put kad idete na neko kraće poslovno putovanje, dobro se pripremite, jer je tu potreban oprez u prometu. Dobro je što ste sposobni raditi različite i zanimljive stvari.
Od tranzita, Neptun vam je nedavno ušao u vašu natalnu 6. kuću posla, a on će tu sigurno potencirati sve prije spomenuto. Ostaje u tranzitu kroz 6. kuću više godina jer se radi o planetu koji se sporo kreće.
Eventualna promjena posla neće biti čista, odnosno prije bi se reklo da će se stvari događati kao petljavina, poput određenog kaosa iz kojeg će trebati isplivavati. Promjene će se događati kao proces, a ne u trenutku.
Od proljeća 2013. Jupiter u tranzitu ulazi u vašu natalnu 10. kuću karijere i kroz idućih godinu dana (znači od tada, pa do početka ljeta 2014.) možete očekivati pogodnosti ili bolje prilike povezane s poslom.
Karmički čvor vam je u 9. kući u Blizancima što upućuje na to da se svakako trebate obrazovati, ako je moguće steći visoko obrazovanje, te naučiti nadilaziti onu banalnu dnevnu razinu (gubljenja vremena na tračeve ili nevažne stvari), te se više zanimati za uzvišena znanja, razvijati filozofski stav. U tome vam pomaže vaše Sunce i Merkur u 12. kući koji vas uvijek navedu da više slušate glas svoje intuicije i vidite stvari iza dnevne pojavnosti, odnosno dublje.

Profile
 
Posted: 21 Studeni 2012 09:48 PR.P   [ # 33 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA DANČI BANANČI – Rođena sam 10.6.1984. u 00,10 sati u Zagrebu. Zanima me hoće li se u budućnosti pojaviti neki stabilan posao za mene? Hvala.


Blizanac ste s podznakom Ribe i Mjesecom u Škorpionu. Imate nekih specifičnosti u natalnoj karti koje su malo rjeđe.
S jedne strane, vesela ste osoba, društvena, razigrana, otvorena, a sve to dato vam je i zbog karmičkog čvora koji je u 3. kući u Blizancu. Tu su i Sunce, Venera, Merkur. Zaista jaka pozicija za nekog tko se treba u ovom životu socijalizirati, naučiti ispravnom ponašanju i komunikaciji. Opozicija Urana na sve to donosi i vaše nepredvidivosti, pa nerijetko prekidate nešto što ste dobro započeli, jednim dijelom zbog taštine i potrebe da budete glavni ili da bude po vašem (eto tako vam pukne), a ponekad se to dogodi i zbog okolnosti. Ipak, uz malo više samokontrole i kontrole vlastitog ponašanja, naučit ćete se suzdržati od prenaglih reakcija, što će biti dobro po vas. Inače su to ostaci starih lutanja iz prošlog života. Sad trebate biti ovdje i sada. Trebate se uklopiti u mrežu ljudi, povezati se s njima, komunicirati, izražavati se. Naučiti oživjeti kontakte s bližom okolinom, kretati se među ljudima, pa i putovati, barem na kraće relacije. Imate i sjajnih ideja. 
S druge strane, konjukcija Marsa i Saturna u Škorpionu gdje je i Mjesec koji je u konjukciji s Plutonom, a sve to u 8. kući, daje vašoj ličnosti jednu ogromnu crtu ozbiljnosti koja je u potpunom kontrastu s prije spomenutim. Ovo sve je dobro postavljeno s Jupiterom u 11. kući, pa će vam ovaj vaš kapacitet dati silnu borbenost ili situacije u životu koje bi se blago rečeno mogle opisati kao opasne. Proći ćete neke markantne stvari koje drugi ljudi ne prođu i iz njih izaći kao pobjednik.
Što se posla tiče, vi ste tip koji se zna snaći, a takav vam je i posao. Vladar 6. je Sunce koje je u 3. – znači opet, posao je povezan s vašim karmičkim čvorom i sve što radite karaktera je komunikacijskog, povezanosti s ljudima ili intelektom. Uvijek se dočekate na noge, a kako je vladar 6. kuće u opoziciji s Uranom, već znate da se neki poslovi prekidaju iz prije opisanih razloga. Zaboravite svoju taštinu i barem tako možete ublažiti poneko otkazivanje. Ali vi ćete se opet snaći. U 10. kući karijere imate Neptun što znači da će vaš položaj drugima uvijek biti pomalo zagonetan, a možete raditi i više poslova u isto vrijeme.
Ova godina (sve do ljeta 2013.) trebala bi vam otvoriti vrata novih mogućnosti jer Jupiter tranzitira vaš znak Blizanca. Karakter poslova koje ćete raditi kroz život uvijek je dinamičan, povezan s kretanjem, izražavanjem ili s ljudima. Utoliko vam možda ne izgleda stabilan, ali da nije tako, vama bi bilo dosadno.

Profile
 
Posted: 26 Prosinac 2012 02:00 PO.P   [ # 34 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ANU – Bila bih zahvalna da mi netko protumači moju natalnu kartu, posebno me zanima ljubav. Rođena sam 24.10.1987. u 2,20 u Kragujevcu.

Škorpion ste s podznakom Djevice i Mjesecom u Škorpionu. Osoba jake introspekcije, ali i vrlo otvorena prema drugima jer imate stellium planeta u 3. kući (a u Škorpionu). Vrlo ste komunikativni, ali u toj komunikaciji vi dajete sadržaje, jer je cijela ta kuća u malo dubljem znaku (Škorpionu).
Emotivna strana ličnosti je strastvena, ponekad tajanstvena, osjećate dublje – i Venera i Mjesec su u Škorpionu u konjukciji.
Saturn, Uran i Neptun u natalnoj 4. kući govore o tome da ste moguće imali teži start u život i da je atmosfera u roditeljskom domu (dom iz kojeg potječete) ponekad nevesela za vas, da se tu osjećate sputano ili da je netko od članova vaše obitelji teža osoba, odnosno da to možete dožvljavati kao jedan uteg. Ako još niste, bit će vam mnogo lakše kad se jednog dana osamostalite i odete živjeti svoj život.
Bračni partner (ili tip muškarca za trajnu vezu) je opisan kao profinjen, moguće emotivac, vjerojatno se bavi nekim finim stvarima ili ima umjetničkih sklonosti (pazite, nemojte ovo tumačiti doslovno, može značiti i da je na primjer povezan s vodom, morem, pa da bude i pomorac ili da radi s kemijom ili sličnim, ili da je jednostavno tankoćutan, vi ćete već prepoznati i dokučiti), a bit će privržen domu i obitelji.
Vezano uz vaše odnose, važno je biti iskren i ne podržavati nikakve dvosmislenosti (jer vam takve igre ne donose dobrobit). Uz takav pristup sve će biti dobro.
Karmički čvor vam je u Ovnu, a u 7. kući što znači da vi trebate naučiti živjeti u zajednici – stoga će vam život donositi prilike za udruživanja, brak, dulje veze, ali da kroz to (jer je čvor u Ovnu) također trebate naučiti sačuvati jednu dozu nezavisnosti, samostalnosti. To bi bilo nešto kao emancipirana žena, ali koja živi u zajednici s nekim.
I ono najvažnije što će vam se sada događati – a počelo je 6.10.2012. – tranzit Saturna po vašem znaku gdje imate mnogo planeta. Pred vama su dvije i pol zahtjevne i važne godine kad ćete morati proraditi gotovo sva područja života, proći sve prepreke i iskušenja kako bi se formirali i sazreli u još kvalitetniju osobu. Ovo je proces vašeg sazrijevanja nakon kojeg ćete definitivno znati što želite u životu. Kako su vam planete u Škorpionu dobro aspektirane, to će cijela ova faza za vas biti konstruktivna, premda ponekad neće biti lako. Važno je izdržati i proći kroz to.

 

Profile
 
Posted: 02 Siječanj 2013 05:49 PO.P   [ # 35 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA TINANU – Potrebna mi je pomoć. Ljubav me pokreće, a nema je. Rođena sam 4.5.1974. u 19,15 sati. Hoću li uskoro imati vezu i ljubav? Što da radim? Prati me bolno iskustvo…

Vi ste Bik s podznakom Škropiona i Mjesecom u Vagi. Da vam je ljubav važna govori i dosta planeta u vodenim znacima koji naglašavaju emotivnost, ali i Sunce i Merkur na osi Descendenta. Uvijek tražite svoju bolju polovicu. Ipak, vama su važni i neki principi. Bolna iskustva povezana su s Marsom i Saturnom u Raku u 8. kući zbog čega uvijek od strane partnera doživljavate određene krajnosti, tipa situacija kad treba ići na sve ili ništa, ili pak forsiranja stvari. No to je vaš doživljaj. Kako je Jupiter ipak dobro postavljen prema Marsu, to u svemu može doći i do pobjeda. Kad posljedično imate osjećaj da vam je od neke ljubavi ostao pepeo i ništa, ako malo bolje zagrebete po površini, vidjet ćete da ste se kroz to i razvili, a ponešto i dobili. Ovo već zvuči filozofski, ali mislim da razumijete. Nije sve tako drastično kao što to vi doživljavate.
Problem je što je vaša Venera (koja je i vladar 7. kuće trajnije veze ili braka, a i po vašem znaku ona je vaš vladar Sunčeva znaka) u kvadratu sa Saturnom. Stoga su neke ljubavi i veze bile blokirane, a vi frustrirani. Ipak, po primarnim direkcijama, ovaj aspekt se uravnotežava u drugom dijelu života, odnosno u vašim tridesetim godinama. Znači, već sad su neke opcije otvorenije nego što su to bile u prošlosti. Također, štose tiče ljubavi, bolji su vam izgledi za dulju vezu u drugom dijelu života nego u mladosti.
Tranzit Jupitera po natalnoj 7. kući potrajat će sve do ljeta 2013., pa bi mogli započeti neku ugodnu i skladu trajniju vezu. Kako istovremeno Saturn polako dolazi (u tranzitu) na vaš Ascendent, to ćete sami otežavati stvari stalnim preispitivanjem, sumnjama ili zatvorenošću. Potražite vedrije ljude i iste sadržaje kako bi pobijedili unutrašnju malodušnost koja će vas povremeno mučiti dok ovaj tranzit ne prođe (još oko dvije godine), čisto zato da sami sebi ne bi zablokirali stvari. A u ljubavi one stoje bolje nego što su bile prije. Otvorite se i izađite među ljude. Oni vas čekaju.
Karmički čvor je u 2. kući (zato vam je dat Bik kao znak) i u Strijelcu. Oslobodite se obrazaca stalne borbenosti i uvjerenja da su oko vas neprijatelji, zanemarite sve ratničke porive i tračeve, to su ostaci iz prošlog života koji vas unazađuju. Okrenite se mirnom učvršćivanju stvari, povjerenju prema drugima i strpljivom građenju međuljudskih odnosa. Također nemojte zanemariti svoje obrazovanje. Što više, to bolje.

Profile
 
Posted: 19 Siječanj 2013 03:12 PO.P   [ # 36 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA SUNSHINE LADY O9 – Rođena sam u Koprivnici 2.9.1985. u 14,30 sati. Zanima me poslovni i ljubavni dio života, da li ću se udati i dobiti posao, jer već neko vrijeme osjećam stagnaciju i kako ništa nema smisla. Sve je krenulo nizbrdo.


Vi ste Djevica s podznakom Strijelca i Mjesecom u Ovnu. Zbog mnogo planeta u vatrenim znacima nemate temperament Djevice, nego ste otvoreniji i borbeniji. Ponekad i nestrpljivi.
Tome doprinosi i karmički čvor u 4. kući u Biku koji govori o tome da ste u prošlom životu bili u nekoj vrsti ratničkog okruženja gdje se stalno trebalo boriti za opstanak i prevlast. Otuda nosite stare obrasce i ponekad padate u iskušenja da treba dominirati ili nešto postići pod svaku cijenu, te u svemu gledati konkurenciju ili neprijatelje. To je istina krajnjiji izraz, ali u vašem životu može imati suptilinije varijante. Takav pristup vodi vas unazad jer se kroz takav stil ne razvijate, nego u ovom životu trebate naučiti ići mirnim, sigurnim, polakšim (ponekad i ziheraškim) putem (Bik), te zanemariti potrebu za domInacijom i razvijati suosjećanje (4. kuća), a važno je i udomiti se i osnovati obitelj. To svakako ne znači da ne trebate i profesionalno raditi, ali vaš mainstream ide u pravcu da u sve što činite trebate unositi crtu miroljubivosti i „okućavanja“, svijanja gnijezda.
Ovo smo namjerno prvo napisali, jer iz vašeg pitanja zrače stari obrasci. Promijenite stav i stil, te se potrudite ići mirno i s više obzira prema drugima, pa će vam se stvari i sve više otvarati, a vi ćete se početi razvijati. Tad će stagnacija prestati.
Što se posla tiče, on je opisan s Merkurom i Venerom u 8. kući u Lavu – praktičan, ali i izazovan. Odlično je postavljen jer je u vatrenoj lotos kombinaciji, pa će se stvari tu kad tad dovesti u red. Zbog toga što su kod vas naglašene 4.,8. i 12. kuća (njih povezuje i lotos) vi obično prolazite i kroz neka krizna ili borbena razdoblja iz kojih izlazite kao pobjednik. No to su opet ostaci iz davne prošlosti nekog života i kroz to ćete samo proći. Trenutačno sada imate tranzit Jupitera po 6. kući posla, pa sve do ljeta nije nemoguće i da ga nađete, ali generalno kroz život posla će biti, samo poradite na sebi i svom pristupu.
Što se braka tiče, imate umetnutu 7. kuću koja govori o tome da se takvi ljudi obično vezuju kasnije, obično u drugom dijelu života ili kao osoba koja već nešto prođe kroz život, obično se uzima poslije 30.-te, ali nemojte to uzeti doslovno, uglavnom nećete ići na prvu loptu. I brak vam je dobro postavljen - i on je povezan s lotos kombinacijom, tako da ne trebate brinuti. Od ovog ljeta (2013.) Jupiter će sve do idućeg ljeta (2014.) tranzitirati vašu 7. kuću, pa će biti prilika za ljubav i neku trajniju vezu, vama ugodnu. Ograničavajućih aspekata nema.
Kod vas je zasad najveća briga što ste sposobni i borbeni, ali se od vas to ne očekuje. Razmislite o prije napisanom kako se postaviti prema svemu obzirom na čvor.

Profile
 
Posted: 01 Veljača 2013 05:16 PO.P   [ # 37 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA MATEA – Ja sam rođen 25.9.1995. u Bjelovaru. Zanima me ljubav i moja budućnost u nogometu, bavim se nogometom već jako dugo…Hvala.


Bez obzira što niste poslali sat rođenja, pogledali smo ono što se može vidjeti prema datumu. Stoga su ovo neke odrednice koje možemo dati.
Vi ste malo jača Vaga jer je u tom znaku smješteno dosta planeta – Sunce, Mjesec (koji se diže, Mlađak koji je upravo prošao – znači osoba koja je puna elana), Merkur i Venera, a tu je i karmički čvor.
Ključ uspjeha kod vas u svemu što radite jest u suradnji, ali takvoj da u njoj nađete svoje mjesto. Kako idete iz Ovna (prošli život) u Vagu (tu je karmički sjeverni Mjesečev čvor) to znači da ste u prošlom životu uglavnom svladali sve borbene obrasce, kao i lekcije samostalnosti, te da je glavna lekcija u ovom životu naučiti surađivati s drugima, naučiti se na suživot s njima. Zato vam je i data Vaga s toliko planeta u istom znaku jer je ona znak diplomacije, suradnje, braka, osobe koja uvijek misli i na drugu stranu (nerijetko i više nego na samog sebe).
Priča o nogometu kao kolektivnoj igri gdje se borite (to znate iz prošlog života i to možete odlično koristiti u igri) zajedno s ekipom (znači suradnja, ovaj put se više ne borite sami) dobro vas usmjerava da se kroz to razvijate. Rekli bismo da bi vam najbolje išla vezna pozicija, jer takvi igrači povezuju, surađuju, znači nešto što trebate naučiti u ovom životu i što vas razvija. No nismo nogometni stručnjaci, svakako je dobro da se bavite sportom.
U vašem rasporedu planeta nema nekih jačih konflikata, što znači da ste osoba koja neće imati nekih nesreća u životu, dapače, vjerojatno ćete postati dragi mnogima - osobe s toliko planeta u Vagi sigurno razviju crtu finoće i obzira prema drugima koji im onda to uzvraćaju.
Sekstil planeta u Vagi s Jupiterom u Strijelcu je odlična pozicija za pozitivan stav prema životu, a nisu isključena ni putovanja.
Iz ovih podataka koje imamo vidi se da ste osoba koja je staložena, uravnotežena, spremna na suradnju s drugima (a to je u vašem slučaju najvažnije). Vjerojatno će drugi ljudi uvijek rado s vama dijeliti kako ljubav (Venera i Mjesec u konjukciji govore o ljubavnom potencijalu i odaju gentlemana, pa će vas i žene rado prihvaćati), tako i poslove kad se odlučite što ćete profesionalno raditi u životu.
Nogomet je u redu, ali vi imate interes i kapcitet i za druge stvari.
Što se tranzita tiče, vjerujte, ono najgore je iza vas. Prošlo je 6.10.2012. nakon 2-2,5 godine (bio je to tranzit Saturna po svim tim vašim planetama u Vagi koji vas je formirao kroz razna iskušenja). Zreliji ste od svojih vršnjaka i sad sami znate što želite. Trenutačno nema ograničavajućih aspekata na dulje staze, pa bi vam trebalo krenuti na bolje.
Za neku daljnju analizu trebao bi nam sat rođenja.

Profile
 
Posted: 19 Veljača 2013 03:51 PO.P   [ # 38 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA WILD FLOWER – Poštovani, imam puno problema u ljubavi, a u zadnje vrijeme i u zdravlju. Molila bih vas da mi pomognete savjetom. Nalazim se na raskršću i ne znam kako dalje. Rođena sam 30.4.1980. u 19,45, Štip, Makedonija. Puno vam hvala.

Vi ste Bik s podznakom Škorpiona, te s Mjesecom također u Škorpionu. Senzibilna, jakih introspekcija, te odlične intuicije. Ovo posljednje i zbog Urana koji vam je na Ascendentu.
Imate vatreni lotos (jako povoljnu kombinaciju između Marsa, Merkura i Neptuna, a tu je blizu i Karmički čvor) – osoba ste koja ima sjajnu koordinaciju, zna provesti zamišljeno u djelo, sposobna za vrlo fine uvide i nijanse koje drugi ne prepoznaju. Sve to povezano je s višim znanjima, putovanjima, mladima, mladenačkim ljubavima, djecom (jednog dana s vašom djecom), te obrazovanjem. Kako je karmički čvor u 9. kući i u Lavu, u ovom životu trebate naučiti nadilaziti banalnosti, više pažnje posvećivati višim znanjima (trebali biste imati visoko obrazovanje), usvojiti generaliziranje, a ne se spuštati na tekuće tračeve, brbljanja. Sve što je uzvišeno i plemenito vodi vas naprijed, a sve što je dnevno, banalno nazad. Kako je čvor u Lavu, trebate usvojiti i osvijestiti principe i pravila, naučiti biti dosljedni, izboriti se za sebe i naučiti se staviti u središte pozornosti. Ne budite skromni u isticanju svojih zasluga. Također ova pozicija donosi i važnost djece, pa će (ako ih još nemate) ona odigrati važnu ulogu u vašem razvoju. Karmički biste trebali imati barem dvoje djece i što se njih tiče, sve je postavljeno vrlo lijepo. Trebali biste biti sretni s njima.
I brak (ili trajna veza) vam je dobro postavljen. Priželjkujete kavalire, a tako vam je opisan i suprug. Moguće je da ga sretnete u nekoj izazovnoj (ili čak kriznoj situaciji) ili da je on čovjek koji ima „opasnu“ profesiju (tipa kriminalist, kirurg ii slično), no moguće je i samo da se nalazite preko nečeg uznemirujućeg. No sve je dobro postavljeno.

Sad dolazimo do onog napetijeg dijela, a tiče se trenutnih tranzita. Jupiter će vam sve do ljeta 2013. tranzitirati 7. kuću braka, pa bi trebali imati prilike za kvalitetnu i stabilnu vezu kojom bi bili zadovoljni. No istovremeno Saturn tranzitira opoziciju na vaše Sunce, prelazi preko vašeg natalnog Mjeseca i polako se približava točci vašeg Ascendenta. U prijevodu: opozicija na Sunce donijet će dublja preispitivanja odnosa općenito, te povremene frustracije i nezadoovljstva (možda previše tražite, previsoki su vam kriteriji), prelazak preko Mjeseca može donijeti osjetljivo zdravlje (ovo može potrajati više mjeseci), a kad izađe na Ascendent, vjerojatno ćete malo smršaviti i sve doživljavati napornije, nedostajat će vam energije, moguće su faze oslabljenog imuniteta i slabljenja fizičkog tijela. Kako vam je Sunce u natalnoj karti u 6. kući zdravlja, to će reći da vi kao osoba imate sasvim dovoljno snage i energije. To inače donosi kroz život dobro zdravlje. Ovaj tranzit Saturna potrajat će u Škropionu još dvije godine, ali će slabiti jer će vam već preći preko Mjeseca, a potom i preko Ascendenta. Ostat će još u vašoj 1. kući i pomalo vas piliti. On se nadilazi strpljenjem, prihvaćanjem, navikavanjem, svim sredstvima jačanja imuniteta (poradite na tom) i posebno – pozitivnim stavom i vedrim sadržajima. Nakon toga, čovjek je još jači. Ne dajte se lošim mislim i brigama i već ste na pola puta do pobjede. Jupiter će vam ići po 7., a potom i po 8. kući, tako da ćete uvijek imati podršku drugih (ovo po 8. potrajat će od druge polovine 2013. i većinu 2014.), znači imat ćete se na koga osloniti. Ne samujte, uvijek nađite pozitivne ljude i takvo društvo. Proći će.

Profile
 
Posted: 26 Veljača 2013 06:25 PO.P   [ # 39 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA MARTINU 78 – Molim nekog astrologa da mi odgovori kakve su mi mogućnosti vezano uz posao u slijedećem periodu. Rođena sam 5.3.1978. u Bugojnu, BiH, u 16,50. Unaprijed se zahvaljujem. Pozdrav!

Vi ste Riba s podznakom Djevice i Mjesecom na samom kraju Jarca. Ono što odmah upada u oči jest vodeni lotos u kom se nalazi dosta vaših planeta, a sam je smješten u 3.,7. i 11. kući. To je izuzetno povoljna konstelacija koja obećava sreću. Lako se uvučete ljudima pod kožu, funkcionirate onako kako treba, niste nametljivi, ali dolazite do svog cilja, a posebno kad se radi o međuljudskim odnosima (jer su spomenute kuće povezane s istim). Osim što ste osoba koja je zaista na mjestu i mnogima možete poslužiti kao uzor, znate s ljudima. Osjećajni ste taman toliko koliko treba, prepoznajete ljudske duše bolje od mnogih, izražen je dar za psihologiju i slične aktivnosti. Vole vas pozivati u svoje društvo, a i vi se lako povezujete s drugima. Ljudi vam sami stvaraju okvir u koji se jednostavno uklapate. Ne idete sami, nego uvijek uz pomoć drugih. Okrenuti ste im i držite do njih. Socijalna inteligencija je jako razvijena.
Što se tiče karijere i posla, tu kad se sve skupa zbroji, ima vrlo lijepih mogućnosti i vi ćete kad tad doći na svoje.
Trenutačni tranziti su povoljni. Saturn u Škorpionu stabilizirat će vas u mnogim podučjima života kroz iduće dvije godine. Znate što želite i osjećate se zrelim i spremnim da idete u to. Jupiter u Blizancima do ljeta 2013. može stvarati male nerealnosti ili problme s legalitetom, ali kako isti planet trnazitira vašu natalnu 10. kuću karijere, sve će se to na kraju pokazati kao dobro po vas. Od ljeta 2013. kad Jupiter uđe u Raka slijedi vam još povoljnije razdoblje i od tada, pa u idućih godinu dana nešto bi se moralo složiti baš onako kako vi želite, premda već i sad nema nekih ograničavajućih aspekta što se tiče posla.
Posao je inače u životu zapisan kao inventivan i povezan s ljudima, kontaktima, kretanjima ili komunikacijama. Može i javnost. Dobro je postavljen, a Jupiter koji je i u natalnoj karti u 10. kući donijet će vam častan položaj i ugled. Tek da znate.
Karmički čvor je u Vagi u 2. kući. To znači da se u ovom životu trebate naučiti na suživot s drugima, na suradnju, jer ste u prošlom životu bili previše nezavisni i previše samostalni. Zato vam je dato Sunce u 7. i jaki lotos u društvenim kućama koji vam pomažu da se razvijate onako kako treba. Uvijek s drugima, a ne sami! To zapamtite jer vam je to karmički zadatak. Kako je čvor u 2. kući, to još znači da trebate napustiti ratničke obrasce iz prošlog života i ovaj život graditi korak po korak, na sigurnim i stabilnim temeljima. Bez borbi, ne ratnički, nego mirno, ako treba i ziheraški. Odbacite bilo kakva uvjerenja da su neki ljudi neprijatelji i postavite se prema njima otvoreno i s više povjerenja. Imate inače karmu međuljudskih odnosa, ali i vrlo povoljne položaje planeta koje utječu na to. Kod vas bi sve trebalo ići.
Ono što zbunjuje je to da je karmički čvor bez aspekata, pa vam se ponekad može dogoditi da lutate bez cilja, odnosno zaboravljate čmu stremite. I tada brzo potražite druge ljude koji će svojim planetama povezati i isprovocirati vaš karmički čvor da se aktivira, a vi opet postanete svjesniji što trebate činiti. I opet tu vrijedi: Ne sami, nego s drugima! Onda će se svega naći u vašem životu, pa tako i sreće.

Profile
 
Posted: 14 Ožujak 2013 09:16 PO.P   [ # 40 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA FLOWEROKEAN – Pošovani astrolozi, rođena sam 25.6.1993. u 12,30. Želim znati kad ću pronaći svoju srodnu dušu i dali ću ubrzo naći posao?

Vi ste Rak s podznakom Vage i Mjesecom u Djevici. Ženstvena, emotivna, ali i analitična. Jupiter na Ascendentu daje dobrodušnu prirodu koja zna sve ublažiti.
Protekle dvije, tri godine Saturn vam je u tranzitu prešao preko Ascendenta i formirao vas u zreliju osobu. Sad znate što tražite. Nalazite se u stabilizacijskoj fazi. Dobro je.
Za posao i karijeru dolaze sve bolji dani. Ni sad nema prepreka (osim možda prolazno malo nemira i stresa tokom 4. mjeseca, no to će proći relativno brzo). Nakon toga opet je nebo čisto, da bi od 27.6.2013. Jupiter ušao u vaš znak Raka i istovremeno krenuo prema vašoj 10. kući karijere. Ovja tranzit otvorit će vam mnoge prilike, dati vam dobar vjetar u leđa općenito, bit ćete na svim poljima blagoslovljeni, a cijeli idućih godinu dana zadovoljstvo neće izostati. Svakako biste to trebali osjetiti na polju posla jer će vam isti planet tranzitirati 10. kuću – štoviše i nešto više od idućih godinu dana. To je vrijeme kad bi vam trebalo krenuti u profesionalnom pogledu.
Što se ljubavi tiče, tu su stvari nešto složenije. S jedne strane imate prekrasan lotos između planeta povezanih s emotivnim životom: Mjesec u Djevici je u lotosu (odličnom aspektu) s Venerom u Biku i Uranom i Neptunom u Jarcu, a tim trokutom povezane su 12., 8. i 4. kuća. U prijevodu: vi ste osoba koja ima zdrav stav prema ljubavi, izrazito ste maštoviti i kreativni, imate sjajne ideje, unutrašnje bogatstvo i nepresušnu intuiciju koja će vam uvijek pomagati u emotivnim pitanjima. Da će vam ista trebati, govore neki izazovi kroz koje ćete proći. Znači, kad ste u iskušenjima, samo slušajte svoj unutrašnji glas i pustite neka vas on vodi. A evo i zašto.
U 5. kući mladenačkih ljubavi imate Saturn koji je u opoziciji s Marsom u 11. – izazovni aspekt koji stalno treba kuhati samokontrolom. Ne forsirati stvari, a pogotovo ne u ljubavi, te na vrijeme spustiti loptu. Možete, jer su iste planete u dobom aspektu s vašim Suncem, što znači da izlaz postoji. 7. kuća braka je u Ovnu, a u njoj je sada na „dnevnom redu“ tranzit Urana koji će tu prolaziti idućih 6-7 godina. Donosit će vam „emancipirane“, moderne veze, neobične muškarce, mogućnost isprekidanih odnosa, ili nešto vrlo novo, ne tradicionalno. Inače, brak vam je bolje aspektiran kasnije, u zrelijim godinama, jer kad bi se udali mladi, moglo biti i natezanja i situacija da ulazite u odnos pod svaku cijenu. Kasnije je bolje, znači, nemojte žuriti u brak. Slušajte svoju intuiciju, ona će vam biti najbolji putokaz.
Karmički čvor je u 3. kući u Strijelcu – u ovom životu trebate se naučiti ponašati, više povezati s ljudima, poraditi na svojoj komunikaciji, ali i na obrazovanju, ako može višem ili visokom. Kad imate priliku, putujte, putovanje će vas uvijek obogaćivati.

Profile
 
Posted: 14 Ožujak 2013 09:17 PO.P   [ # 41 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ZMIJU 1 – Poštovani, rođen sam 26.6.1977. u 22,10 (Zagreb) i trenutno se nalazim na prekretnici. Naime, razmišljam o pokretanju novog posla, pa me zanima Vaše mišljenje koliko je to pametno i kakve mi stvari spremaju zvijezde?

Vi ste Rak s podznakom Vodenjaka i Mjesecom u Škorpionu. Jaka 5. kuća, dobro postavljena, govori o sposobnosti zabavljača, mogućnosti sportaša, estradnjaka, onog kojeg ljudi rado gledaju i vole. Ipak, znate i pretjerati, i to u komunikaciji s kolegama ili poslovnim suradnicima gdje ponekad upadate u zamku forisiranja stvari ili isprovocirate situaciju u kojoj treba ići na sve ili ništa. Kako ste vi mačak koji se uvijek zna dočekati na noge (za svaki izazovni aspekt imate i vezu s nekim dobrim, pa uvijek postoji izlaz), to se ne libite upustiti i u rizike, ali stvar procjene zlata vrijedi. Čisto kako bi izbjegli nepotrebno gubljenje bilo vremena, bilo sredstava.
Pa naš vam je savjet slijedeći: sposobni ste, možete pokrenuti posao, ali bilo bi dobro tempirati ga više prema ljetu. 4. mjesec mogao bi biti još „čupav“, a od ljeta stvari kreću na bolje. Jupiter ulazi u Raka 27.6.2013. i idućih godinu dana je u vašem znaku potpomognut Saturnom u Škoriponu, a koji aspekt podupire sustave, znači i dugotrajnije i složenije poslove. Kad Jupiter prođe po vašoj natalnoj 5. kući (za koju se vežu i špekulacije), ući će u 6. kuću posla, službe, radnog mjesta, pa će se njegov dobar utjecaj nastaviti još neko vrijeme. Znači od ljeta 2013, pa u nastavku oko godinu i pol dana mnoga vrata će vam se lakše otvarati nego što bi se otvarale bez tog tranzita. Većih prepreka nema, osim vaše urođene sklonosti da ponekad preforsirate stvari. Taj aspekt nadilazite samokontrolom i onda možete pokrenuti brda.
Karmički čvor vam je u Vagi u 8. kući, što znači da ste u prošlom životu bili nezavisni i samostalni, pomalo divlji, pa se sad trebate naučiti na suživot s drugima (Vaga) – lekcije diplomacije, tolerancije i strpljenja vas vode naprijed, a samoživost nazad. Također je važno da naučite prihvaćati promjene i naučite se boriti, pa i riskirati (znači ako treba srušiti da bi se izgradilo ispočetka) – to zato jer je čvor u 8. kući transformacija.
Iz vaše natalne karte jasno se vidi da bi se mogli razviti u vrlo vještog, domišljatog i originalnog poslovnog čovjeka. No uvijek poštujte druge i više pažnje posvetite onom što se zove - suradnja.

Profile
 
Posted: 27 Ožujak 2013 06:59 PO.P   [ # 42 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

Poštovani posjetitelji portala!

I dalje ćemo nastaviti objavljivati odgovore na vaša pitanja. Kako ne možemo odgovoriti svima, nego samo nekima, za one koji možda neće dobiti odgovor (kao i za sve znatiželjne) podsjećamo kako neke odgovore i rješenja možda možete naći i sami služeći se ovim portalom.

Na njemu ima dovoljno praktičnih uputa i sadržaja koji vas uz malo truda i istraživanja mogu uputiti na pravi put.

Za početak savjetujemo da u ARHIVI (na gornjoj alatnoj traci naslovnice portala) kliknete i otvorite niz članaka. U njima nađite članak

KAKO ČITATI NATALNU KARTU

Tu ćete naći jasne upute kako očitati svoj horoskop (ili horoskop neke osobe koja vas zanima).

U nastavku možete istraživati dalje - malo prosurfajte našom ARHIVOM ČLANAKA. Neki od njih su vrlo praktični. Posebno preporučujemo članak

SVIJET ASTROLOGIJE U RJEČNIKU (A-Ž)

koji će vam na jasan i razumljiv način objasniti neke astrološke pojmove, a možda vas i potaknuti na daljnja istraživanja.

Služite se ovim portalom ne samo kao čitatelji, nego i kao istraživači - koristite i njegove praktične strane.

Dakako, za one koji nemaju vremena ili volje da se upuste u ovu malu avanturu, tu ćemo i dalje biti sa svojim odgovorima.

Vaš horoskop.hr

Profile
 
Posted: 06 Travanj 2013 09:23 PO.P   [ # 43 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA MELANY – Poštovani, zanima me da li ću biti sretna u ljubavi, već dugo mi ne ide, da li ću se udati, kada, za koga? Rođena sam 3.10.1986.u 10,30 u Visokom.


Iza vas je naporan i važan životni period, a sad se još navikavate da više nema prepreka. Jupiter u tranzitu otvara vam vrata ljubavi već više mjeseci, a to će potrajati još neko vrijeme. Imat ćete podršku drugih, pa i mogućeg partnera još barem godinu, dvije. Zaboravite brige i izađite među ljude, oni će vas prihvaćati bolje nego što mislite. Brak je dobar uz uvjet da odolite iskušenju zabluda i idealiziranju partera. Potrebno je biti realan i na zemlji – tad će sve biti jasnije. Nezgode dolaze od nekontroliranih riječi i tračeva, no u drugom dijelu života i to nestaje. Karmički čvor je u 5. u Ovnu – život će vam donositi prilike za ljubav u kojoj trebate naučiti sačuvati svoju samostalnost.

Profile
 
Posted: 29 Travanj 2013 08:19 PR.P   [ # 44 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA KRUNU – Poštovani, rođen sam 6.7.1976. u Novoj Gradiški u Hrvatskoj u 7,15 sati. Zanima me posao i ljubav? Unaprijed hvala. Srdačan pozdrav, Slavonac.


Već ste ušli u jedan stabilniji i obećavajući životni period koji će potrajati više godina i kad ćete moći rješiti neka temeljna pitanja. Ono što sad postavite, vjerojatno će zaživjeti na dulje staze. Uvijek se možete osloniti na svoje prijatelje, a ponekad i na ljude od utjecaja. Oni vam otvaraju vrata. Posljednjih godina niste na ljubav uvijek gledali u pravom svijetlu, no sad će se i to razbistriti – svakim danom sve više. Nema više prepreka koje su vas frustrirale, a posebno dobro bit će nakon 27.6.2013. kad Jupiter ulazi u Raka i otvara vam mnoge dobre prilike kroz idućih godinu dana. Karmički čvor je u 4. u Škorpionu. Trebate razviti obiteljski život (u poslu za vas nema briga jer ste to naučili u prošlom životu), a sve to kroz prihvaćanje promjena i transformacije.

Profile
 
Posted: 24 Svibanj 2013 05:28 PO.P   [ # 45 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  326
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA NEBOJŠU – Poštovani, zanima me budućnost u poslu i ljubavi jer već dugo mi ne ide ni jedno od toga. Rođen sam 21.9.1986. u 00,35 u Apatinu. Hvala!

Dulja veza ili brak opisan vam je kao moderan s emancipiranom ženom koja zna što želi. Nije loše postavljen, osim što ćete trebati rješavati neke teme povezane s razlikama u običajima i tradiciji, ali ići će to. U idućih par godina nemate nekih duljih ograničavajućih tranzita ni za ljubav, ni za posao, što znači da je sve otvoreno i moguće. U poslu će biti bolje nego što sad mislite, jer vi znate raditi, imate snagu, a poslovi su vam opisani kao konkretni i složeni. Vi ćete tu već doći na svoje tokom vremena. Karmički čvor je u 10. kući karijere u Ovnu, što znači da će vas život svako malo dovoditi u prilike da razvijate sposobnosti šefa, vođe, pionira. To je put kojim trebate ići. Oslonite se prije svega sami na sebe i stvari će se početi otvarati.

Profile
 
 < 1 2 3 4 5 >  Zadnji ›
3 od 25