BRUNO PETKOVIĆ

Zašto Bruno Petković igra na poziciji napadača?

Bruno nije tipična Djevica jer u tom znaku ima samo Sunce.  Dobar dio njegovih planeta nalazi se u vodenim znacima, no kod njegove igre ključno je kanaliziranje energije.

O čemu se zapravo radi?

Bruno ima Mars u Raku (otuda patriotizam) u opoziciji s Uranom i Neptunom u Jarcu, te sve to u kvadratu s njegovim vladarem po Suncu – Merkurom. Ovaj T-križ je izazovan, stvara golemu energiju koju je potrebno prazniti. U tome mu pomaže njegovo Sunce u Djevici koje je u trigonima s planetama u Jarcu i sekstilu s Marsom u Raku.

Upravo promišljenim, racionalnim i na svoj način ponizinim (Djevica) pristupom, on uspijeva lomiti prepreke i kanalizirati energiju kojoj iz eksplozivno-nekontroliranog karaktera daje vrlo konstruktivan i koristan smjer.  I baš zato može igrati na poziciji napadača.

Treba reći da je kod ovakvih kombinacija aktivnost kroz koju se prazni ova energija osobi i te kako važna i potrebna jer na taj način ona može funkcionirati.

Istovremeno mu sve to daje i nešto dublji smisao i sposobnost razumijevanja situacija i ljudi koje drugi u usporedbi s njim, ne bi ni razumjeli ni prihvatili.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve