DIREKTNI HOD MERKURA

U subotu, 16.9., Merkur mijenja smjer i kreće direktno. 

Ako ste posljednja dva tjedna imali određene teškoće ili nesporazume u komunikaciji, ako je dolazilo do kvarova sustava, posebno povezanih s prometom, kontaktima, vezama svih vrsta, ako ste pre-dugo čekali neke poruke, poštu ili odgovore, ako vas je mučilo što i kako dalje jer niste bili sigurni koji bi bio pravi potez, e pa od ovog vikenda stvari postaju jasnije, teme se kristaliziraju, a Merkur koji je glasnik daje prilike za novi način za ići dalje. 

Za vrijeme njegova retro hoda unazad oko dva tjedna bilo je potrebno dodatno proraditi još neke stvari, pričekati, odgoditi, svidjelo se to nekom ili ne, testirati svoje strpljenje i sad kad planet odgovoran za sve spomenuto kreće direktnim pravcem, otvaraju se putevi, biste situacije, a glasovi komunikacije koji su bili zatomljeni ili utišani opet se javljaju i probijaju do cilja. 

Naoštrite svoje moždane vijuge i grlo, te ojačani prevladanim iskušenjima i čistih misli nastavite graditi dalje. Merkur u Djevici, u svom sjedištu i opet u direktnom hodu, u tome će vas podržati. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve