KIM KARDASHIAN

Popularna zvijezda je Vaga koju je teško ne primijetiti.

I da nije javna osoba, Kim bi u svakom slučaju bila zapažena. Naime, sa čitavim stelliumom planeta u Vagi i u 10. kući (na vrhu neba) gdje su Jupiter, Saturn, Pluton i Sunce, ona ne može ne uspjeti. Da je samo prošetala ulicom, nekim slučajem nešto bi se dogodilo što bi je katapultiralo u sam vrh.

To ne znači da je njoj uvijek bilo i lako. Karmički čvor je u 8. kući u Lavu, što znači da se ona morala naučiti izboriti za sebe, a pozornica joj je suđena.

Radi se o tome da je ona možda osoba koja bi rado živjela za druge, pa čak i u nekoj tišini, ali joj je život krenuo tim smjerom da ne može a da ne bude na vrhu, popularna i primijećena. Samo ona zna koliko joj je trebalo da to prihvati i da se na isto to i navikne.

Neptun u 1. kući u Strijelcu donosi šarm i čarobnost na koje mnogi lako padaju.

Svi elementi za zvijezdu su tu.

Slaba točka? Uran i Mars u 12. kući. Kim ima tajne neprijatelje koji je povremeno uznemiravaju. No i to je dobro postavljeno, pa joj dugoročno ne mogu ništa.

Trenutačni tranziti po Vodenjaku uzdignut će je još više, bilo kao zvijezdu, bilo kao poslovnu ženu.  Zablistat će još jače.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve