forgot password?


‹ Prvi  < 2 3 4 5 6 >  Zadnji ›
4 od 25
Odgovori na vaša pitanja
Posted: 28 Svibanj 2013 05:55 PO.P   [ # 46 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ANĐELKA – Poštovani, rođen sam 22.9.1986. u 23,50 u Zagrebu. Zanima me ima li nade za ljubav, jako sam razočaran dosadašnjim ljubavnim životom. Hvala.

Ne uzimajte stvari previše k srcu, jer je vaš ljubavni život aspektiran bolje nego što vi pišete. Imate doduše Mars na osi 7. kuće braka ili trajne veze, ali je isti planet dobro postavljen. Kako je u Jarcu, jak je. Tražite zrele žene, mogu biti i doslovno starije od vas, ili ako su mlađe, trebaju biti takve da su već nešto prošle u životu. Mars uvijek unosi dinamiku u odnos i ako očekujete mir i romantiku, on će vam već spremiti neku akciju koja će ponekad donijeti i nemir. Možda se katkada osjećate i napadani od druge strane, ali to ipak ispada zdravo po vas. Možda stvari mogu početi i neveselo (jer je vladar 7. Saturn, ali i on je dobar). Veza može potrajati dugo i s vremenom postajati sve kvalitetnija, pa makar počela i neslavno. Imajte i tu mougćnost na pameti kad počinje. Loš period je iza vas, vaša očekivanja neka budu realna, a sad nema duljih loših tranzita po ljubav. Štoviše, u drugom dijelu ove godine, pa kroz cijelih idućih godinu dana trebali bi dobiti krila jer bi vas tranzit Jupitera po Ascendentu mogao usrećiti.

Profile
 
Posted: 18 Lipanj 2013 05:10 PO.P   [ # 47 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA OČAJNU DOMAĆICU – Poštovani, rođena sam 26.4.1980. u 3,40 u Zemunu. Ovo mi je drugi brak i to u drugoj državi. Molim vas, kakvi su izgledi da će moje dijete iz prvog braka biti sa mnom? Čeka me suđenje. Djetetov datum je 23.7. 2003. u 7,50, Beograd. Bivši suprug mi nije dao da povedem dijete, on je 21.10.1974, Bg, ne znam sat. Jako se brinem. Molim vas odgovor. Hvala.


Vaš bivši suprug je šarmantna osoba koja je potpuno spremna ići do kraja. Borit će se za dijete svom snagom. On je u posljednjih par godina prošao sito i rešeto i postao zrelija osoba. Neće tek tako pustiti dijete, spreman je ići čak i u krajnosti.
Zanimljivo je to što vas dvoje u sinastriji imate vrlo lijepe aspekte dogovaranja, pa čak i jedne vrste obostranog razumijevanja. Kad biste se oboje otvorili (on malo olabavio, a vi nadvladali svoje strahove), mogli biste se čak lijepo dogovoriti o odgoju djeteta. Uspijete li uspostaviti suradnju, nije isključen dogovor o tome, koji oboje možete poštovati. Tada nije toliko ni važno kome će „pripasti“ dijete, jer bi u tom slučaju imalo kvalitetan kontakt s oba roditelja. Pokušajte postići kompromis s bivšim mužem. To bi bilo najbolje. Voditi rat i biti isključiv ne bi bilo dobro, a pogotovo ne za dijete koje i inače u natalnoj karti ima sklonost kad povlačenju u sebe. Kreativno je i ima izraženu maštu.
Tranziti koji slijede u idućim mjesecima nisu niti posebno povoljni, niti nepovoljni, sve je zapravo otvoreno. Borite se za svoje dijete, ali kroz suradnju i konstruktivne prijedloge, a ne kroz ratovanje i podmetanje. Tako ćete postići više, a svima će biti bolje.

Profile
 
Posted: 18 Lipanj 2013 05:10 PO.P   [ # 48 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA SARU – Rođena sam 5.9.1978. u 11,15, a moj muž 18.10.1969. u 0,50. Molim Vas da mi kažete samo da li ćemo imati djece. Unaprijed zahvalna.


Nije vam spriječeno da imate dijete. Iz vaših natalnih karata ne vide se neke prepreke ili nemogućnost toga. Ono što se vidi je da ste oboje možda dosta posvećeni nekim drugim stvarima (posao, okolina, društvenost), pa je fokus vaših interesa usmjeren na razne teme. Moguće je da trošite previše energije na spomenuto, a da vam tako roditeljstvo izmiče iz ruku. Pokušajte definirati svoje prioritete jasnije i slijedite ih. Kad je čovjek previše zaokupljen nečim drugim (od onog što mu je zapravo važno) lako napravi grešku u koracima ili jednostavno nema dovoljno snage za bitnu stvar. Zanemarite sitnice i oslobodite se faze očekivanja. Živite prirodno imajući na pameti svoj cilj koji ste si postavili.

Profile
 
Posted: 05 Srpanj 2013 05:28 PO.P   [ # 49 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA LENU BY LENU – Dobar dan, zanima me ljubav i moja djeca, te njihovo napredovanje. Rođena sam u Puli 15.5.1973., a djeca 12.4.2004. i 7.8.2006. u Zagrebu.


Niste nam poslali točne satove rođenja, no i iz datuma dosta se toga vidi. Vi ste Bik koji je prilično društven i zapravo ne volite nikad biti sami. Što se ljubavi tiče, morali ste u mladosti proći burnije veze u kojim je bilo i svađa (uglavnom verbalnih), ali i ljubomora. Sad ste to uspjeli više manje staviti pod kontrolu poslije 30.-te. Ipak, opreza radi, kad se radi o privatnom životu, imajte na pameti da ne podlegnete iskušenjima pretjeranih strasti ili povremene potrebe da idete iz krajnosti u krajnost. Uvijek se u emotivnim pitanjima suzdržite, pa tek onda odreagirajte. Tako ćete proći bolje. Sad već to znate.
Oboje djece imaju vrlo izbalansirane natalne karte, aspekti su uglavnom dobri, nema ništa kritično, razvijat će se uravnoteženo i dobro bi se trebali slagati i međusobno. Kao mama, možete biti zadovoljni.

Profile
 
Posted: 05 Srpanj 2013 05:29 PO.P   [ # 50 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA PASU – Poštovani astrolozi, zanima me što će biti s mojom mamom. Ona je rođena 6.7.1969. u 14 sati u podne. Ima jedan sudski spor, treba dobiti novac za oko (odšteta), ali to ide lagano već dvije godine. Da li će moja mama dobiti neki novac i da li to biti uskoro? Pozdrav, nadam se odgovoru.

Prema svim pokazateljima, vaša mama bi trebala uskoro biti i više nego zadovoljna žena. Od ovog ljeta Jupiter ulazi ne samo u znak u kom je njeno Sunce (Rak), nego i u njeno natalno 9. polje koje između ostalog označava i sudstvo, pravdu, moral, a takav tranzit donosi sretno rješavanje problema. Isti će potrajati cijelih godinu dana – znači za spomenute teme njoj je povoljno od ovog ljeta (2013.), pa sve do idućeg ljeta (2014.), no i u nastavku, Jupiter će (i nakon toga) stvarati dobre prilike da ona unaprijedi svoj status općenito.

Profile
 
Posted: 06 Srpanj 2013 12:43 PO.P   [ # 51 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Hvala vam na odgovor od sve srca,najbolji ste ;jubim vas…:-)

Profile
 
Posted: 18 Kolovoz 2013 08:33 PO.P   [ # 52 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ŽENU ZMAJA – Rođena sam 1.1.1980. u Višegradu u 14,30, a moj partner 1.1.1975. u Frankfurtu u 2,05. Da li ćemo se vjenčati i kada, da li će on uskoro završiti svoj poslovni zadatak zbog kojeg smo privremeno odvojeni? Unaprijed hvala.

Premda ste realna i čvrsta osoba, u vašoj natalnoj karti Neptun u 7. kući ponekad donosi nerealne procjene partnera. Možete se zanositi, no kad se spustite na zemlju, vi ćete se već dočekati na noge. Pokušajte biti još realniji kad se o ljubavi radi, jer će vam tako biti lakše. Vaš partner je također dosljedna osoba i možete računati na njega. On će vjerojatno (tome govore u prilog tranziti u idućim mjesecima) dobiti priliku da razvija posao i dalje, a jedan ambiciozni Jarac teško će tome odoljeti. Pokušajte ga razumjeti, no posao ipak ne bi trebao biti prepreka vjenčanju. Ovog ljeta vama Jupiter prelazi preko natalnog Mjeseca što ženama može donijeti trudnoću. Tek da znate i to. Kako će se stvari rasplesti, u konačnici će ovisiti o vašem međusobnom dogovoru. U kompozitnom (zajedničkom) horoskopu vidi se da bi vam u zajedničkom životu glavne teme bila djeca, ali i česta kretanja, odnosno kraća putovanja.

Profile
 
Posted: 05 Rujan 2013 03:40 PO.P   [ # 53 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA NINU 28 – Da li ću uskoro ostati u drugom stanju? Također me zanima sve u vezi trudnoće, porođaja i djece. Rođena sam 3.1.1986. u 17 sati u Prijedoru. Unaprijed hvala.


Dobivanje djece kod vas je povezano s naporima i trudom, ali je dobro postavljeno. Zato ne odustajte. I sami ste dovoljno uporna osoba da ćete izdržati sve što vam dođe na putu. Tranzit Jupitera po natalnoj 1. kući od jeseni ove godine, pa u nastavku kroz cijelu 2014. govori u prilog tome da biste u tom periodu mogli ostati u drugom stanju, dok tranzit Saturna po natalnoj 5. kući (koja se povezuje s djecom) donosi napore. Kako u natalnoj karti inače imate Saturn, Mars i Pluton u 5. kući, to će sve ići kroz trud, borbu i disciplinu. S obzirom da su spomenute planete u dobrim aspektima, trebali bi dočekati rezultate (no očekujte da ćete se trebati i pomučiti). Sve je to povezano i s karmičkom odradom, jer je Pluton na južnom Mjesečevom čvoru u 5., a takva pozicija govori da ćete kroz to iskustvo (djece, majčinstva) trebati proći korjenite transformacije.

Profile
 
Posted: 25 Rujan 2013 08:58 PO.P   [ # 54 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA SPOMENKU – Poštovani, pratim vas već duži period, kvalitetan sajt, sve pohvale. Željela bih da mi kažete nešto više o mom zdravstvenom stanju, u pitanju je glava. Rođena sam 16.3.1960. u Banja Luci u 4 sata. Hvala.


U vašoj inače lijepoj natalnoj karti gotovo da bode u oči aspekt opozicije Marsa u 1. kući s Uranom u 7. kući što vam komplicira odnose, ali može donijeti i akutne probleme u području glave. Radi se o naglim, kako spomenusmo akutnim problemima s kojim se trebate nositi. Kako je Uran retrogradan, ovo je povezano i s karmičkom odradom. Već znate da se treba boriti, ali i primiriti i izdržati dok ne prođe. Može vas loviti na mahove, poput migrene, dođe neočekivano, neugodno, ne mora trajati dugo, ali drži dok ne popusti i onda do idućeg puta. Po primarnim direkcijama ovaj aspekt prestaje u 60. godini vašeg života i od tada bi ga se trebali u većini riješiti. S obzirom da se radi o dvije agresivne planete čiji aspekt se ostvaruje već pri dodiru orbisa, a svaka ima orbis oko 3,5 stupnjeva na obje strane, to znači da je moguće da se sve počne ublažavati i ranije, odnosno da po prim. direkcijama već u vremenu kad orbisi dolaze u skladan aspekt sve počne popuštati. U vašem slučaju to znači možda već i 7 godina ranije, odnosno od 53.-će godine života.

Profile
 
Posted: 09 Listopad 2013 06:16 PO.P   [ # 55 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA BELU 12 – Poštovani, rođena sam 18.2.1981. u 12,30 u Zagrebu. Da li ću uskoro naći posao? Zanima me i što ima u ljubavi, da li ću se udati i imati djecu? Hvala.

Karijera i obrazovanje su vam u životu lijepo postavljeni i kad tad doći ćete na svoje. Vaš status u poslu bit će zadovoljavajući, ostvarit ćete zamišljeno, no računajte da će na samom radnom mjestu nerijetko biti potrebno dosta živaca i kormilarenja. Ponekad ćete se morati znati nositi s napredvidivim okolnostima ili promjenama koje iznenađuju. Neka vas to ne izbacuje iz takta, jer ćete kroz vješto manevriranje i uz uvjet da sačuvate živce doći do svog cilja. Baš ove godine (do idućeg ljeta) Jupiter u tranzitu po 1. kući mogao bi vam otvoriti mnoga vrata ne samo u poslu, nego i općenito. Trebali biste nailaziti na prilike koje bi vam donosile zadovoljstvo, nešto čemu vi sami stremite. Brak vam je u životu dobro postavljen, radi se o osobi koja je sazrela i zna što želi, i djece bi trebalo biti, štoviše s njima ćete imati „posla“ na vlastito zadovoljstvo. Karmički čvor je u 3. kući u Lavu, što znači da vas vaše male dječje duše čekaju kad tad, jer vam je to ne neki način i karmički zadatak. Kroz to ćete se razviti još više. Uz to naučite jasnije komunicirati s okolinom jer ljudi oko vas znaju manje od vas pa im ponekad niste jasni. Pokušajte imati više strpljenja za njih.

Profile
 
Posted: 20 Listopad 2013 10:40 PO.P   [ # 56 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

zdravo rodjena sam 31.05.1993 u 2 i 20 minuta zanima me dali cu se udati za sadasnjeg decka pozdrav

Profile
 
Posted: 27 Listopad 2013 04:57 PO.P   [ # 57 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ANITICU – Rođena sam 23.9.1984. u 12,15 u Pančevu. Zanima me ljubav….


Vi ponekad nastupate previše ekscentrično, pa neki dečki pobjegu od vas, ali ste kao osoba sasvim u redu.
Venera vam je u konjukciji s Plutonom, pa možete privući osobe suprotnog spola i kad treba i kad ne treba, nerijetko s lakoćom, ne trebate ništa posebno činiti, odnosno možete ispasti prava zavodnica. Taj intenzitet osjećaja zna biti pre-jak, pa naučite spustiti loptu. Ali ako si i date oduška, u konačnici ipak dolazite na svoje.
Brak je dobro aspektiran, a on s godinama dobiva na kvaliteti, znači u nekom partnerstvu bit će vam bolje u drugom dijelu života. To ne znači da neće biti dobro i ranije, ali kako budete stariji, vaši će se osobni odnosi poboljšavati. Znači može se dogoditi da će vam prve veze biti manje kvalitetne nego one kasnije. Zapravo za vas u ljubavi vrijedi formula: Ono najbolje tek dolazi. Bračni partner je osoba više intelektualnog tipa, može biti vrlo obrazovan, ali može značiti i da ima veze s putovanjima ili inozemstvom, ili pak da se srećete na putu, da je čovjek drukčijih običaja ili sl…. Budite strpljivi i sve će doći na svoje mjesto. Idućih par godina Jupiter prolazi vaš treći kvadrant i obećava dobre ljubavne prilike. Više nema značajnijih prepreka.

Profile
 
Posted: 27 Listopad 2013 06:00 PO.P   [ # 58 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

rodjena sam 31.05.1993 u 2:20 u beogradu dali cu ostati sa sadasnjim deckom tj.ocu se udati za njega 5 puta sam vam do sad pisala i niste mi odgoworili!!

Profile
 
Posted: 27 Listopad 2013 06:00 PO.P   [ # 59 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31
mirjana mutisic - 20 Listopad 2013 10:40 PO.P

zdravo rodjena sam 31.05.1993 u 2 i 20 minuta zanima me dali cu se udati za sadasnjeg decka pozdrav

Profile
 
Posted: 14 Studeni 2013 12:31 PO.P   [ # 60 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA PAPIGU – Poštovani, rođena sam 9.2.1988. u Puli u 19,55. Zanima me u kom smjeru ide ili bi trebala ići moja karijera? Završavam faks i tražim posao no ne znam ponekad gdje bih se usmjerila. Pomagajte.


Vaše kuće posla u natalnoj karti su u Ribi i Blizancu, odnosno u slojevitim znacima, što znači da ste sposobni raditi više poslova u isto vrijeme, to jest šareno je. Ipak, upućenost planeta je prema drugim ljudima, a tu je i karmički čvor u 7. kući. Ključ vašeg uspjeha je u suradnji s drugima, trebate u ovom životu naučiti udruživati se, surađivati, biti diplomat, a ne tjerati po svom. Kako je čvor u Ribama, to upućuje i na potrebu razvoja kreativnosti, povjerenja, suptilnih metoda uopće, kako u ljudskim odnosima (naučite čitati između redova), tako i u poslu. Vladar 10. kuće je Merkur na kraju 5., a dosta planeta ide i prema Descendentu – išli bi vam poslovi s ljudima, odnosi s javnošću, može i s mladima (pedagoške aktivnosti), ali i zabavne, kreativne, pa i umjetničke djelatnosti, može i turizam. Kroz sve je važno da surađujete, da uvažavate druge. To je bit vašeg zadatka.
Također ono što bode oči u vašoj nat. karti je stellium agresivnih planeta u 4. kući. Za vas će biti pravi melem kad odete iz roditeljskog doma, iz sredine u kojoj ste odrastali. Tad ćete se preporoditi i otkriti pravu sebe.

Profile
 
‹ Prvi  < 2 3 4 5 6 >  Zadnji ›
4 od 25