forgot password?


‹ Prvi  < 3 4 5 6 7 >  Zadnji ›
5 od 25
Odgovori na vaša pitanja
Posted: 30 Studeni 2013 04:39 PO.P   [ # 61 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA GIGI OS – Poštovani, zanima me hoću li završiti fakultet koji privodim kraju,  a ovo je već drugi koji sam pohađala. Osjećam se nekako blokirano na tom polju. Rođena sam 31.3.1982. u 2 ujutro u Vinkovcima. Puno hvala, pozdrav!

Samo nastavite. Radi se o tome da u 9. kući visokog obrazovanja imate vrlo zahtjevne planete (Mars i Saturn) koje su izazovno postavljene prema vašem Suncu, pa vam cijelo studiranje ponekad sliči na pravo bojno polje puno prepreka i muka. Ali! U istoj kući imate i odlično postavljen Pluton (u zračnom lotosu, dobrom aspektu), kao i tradicionalno najbolji planet Jupiter koji vam je dobar. Kako u nizu ove dvije planete dolaze nakon onih prvih, to znači da ćete vi kroz trnje doći do svog cilja. Inače s toliko snažnih planeta u 9. polju vi svakako morate studirati, pa proći i po dva takva fakultetska iskustva, jer vam je to važna tema u životu kroz koju ćete se učvrstiti kao ličnost i još bolje formirati vlastiti karakter. One najteže prepreke već su iza vas (najteži tranziti su prošli). Znači samo naprijed. Na kraju će sve to blagosloviti vaš Jupiter. Uspjet ćete.

Profile
 
Posted: 10 Prosinac 2013 04:43 PO.P   [ # 62 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA LIKAS – Zanima me hoću li uspjeti završiti započeto školovanje, imam uspone i padove samopouzdanja i prilično samu sebe izluđujem, te kako će se to reflektirati na trenutni posao. Rođena sam 19.3.1974. oko 22, 25 u Zagrebu. Hvala.

Nema jačih ograničavajućih tranzita ni po školovanje, ni po posao. Štoviše, vi ste već ušli u jedan stabilizacijski period koji će potrajati dvije-tri godine. Vjerojatno ćete tada složiti kockice i stvari će doći na svoje mjesto. To što ponekad doživite sumnju ili stres prolaznog je karaktera. Planete dugoročno podupiru vaše obrazovanje, a s poslom bi sve trebalo biti više manje uredno. Dobro ste locirali problem kad govorite o samopouzdanju jer vam je karmički čvor u 2. kući koja označava baš to (i u Strijelcu, koji je povezan s višim obrazovanjem). U prijevodu, to je baš put kojim trebate ići – izgraditi svoj sustav vrijednosti, osvijestiti svoje kvalitete i uvijek ih imati na pameti – tako se podiže samopouzdanje, te se školovati… Na dobrom ste putu.

Profile
 
Posted: 13 Prosinac 2013 02:01 PO.P   [ # 63 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Molim za sinastriju osoba rodjenih 22.04.1984, leskovac i 06.06.1983. Vrbas.molim vas da mi odgovorite kakva je perspektiva ovog para. Da li aspekti obecavaju trajnost odnosa.

Profile
 
Posted: 16 Prosinac 2013 07:09 PO.P   [ # 64 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA BLAŽENKU rođenu 11.7.1979. u 9,30 u Vinkovcima.

Draga gospođo, malo prije pročitah vašu poruku koja me potakla da odmah pogledam vašu natalnu kartu. Ovaj put činimo iznimku, pa odgovaramo odmah. Prvo - dobro je da ste se razveli jer vam je brak zaista loše postavljen, barem onaj u kom ste bili. Ne žalite za prošlošću. Zapamtite slijedeće: Vi imate izazovnih aspekata u svojoj natalnoj karti, ali na svaki vaš takav aspekt dolazi i neki dobar, odnosno ti “loši” aspekti nisu izolirani, povezani su s onim dobrim, što znači da za vas uvijek postoji izlaz. Morat ćete proći to što prolazite i moći ćete kroz to proći i isplivat ćete još jači. Bit će još iskušenja i borbi, ali i prilika. Ove prilike u idućim mjesecima dolazit će povezane s određenim borbama.
Kod vas je također jako važno da ne forsirate stvari, da pažljivije slušate svoj unutrašnji glas jer vam je on najbolji putokaz - postupanje po intuiciji vam je odlično postavljeno, ali ne i postupanje pod svaku cijenu. Znači, ništa na silu. Jake su vam strane intuicija, društvenost, neovisna volja, otvorenost za nešto novo, inventivnost. To su vaše vrline. Slabija vam je strana kad želite pod svaku cijenu nešto isforsirati ma šta to koštalo, ili iz krajnosti u krajnost. Obuzdajte se i olabavite kad se nađete u takvom iskušenju. Radije prespavajte i poslušajte što vam govori ono vaše iznutra, te ćete već mirnije znati što vam je činiti. Također treba biti realniji, ne dati se “zavesti” iluzijama. Vaš Saturn će vas uvijek lijepo prizemljiti, a što budete manje lakomisleni, to će prizemljenje biti lakše i učinkovitije.
Djeca su vam dobro, bit će u redu. Karmički čvor je u 12. u Djevici i na Saturnu. U prijevodu: kroz iskušenja koja su vama teška, ali kroz koja jačate i sazrijevate (drukčije ne bi “odrasli”) vi na složen način krčite svoj put. Čvor u 12. kaže da u ovom životu trebate svakako slijediti svoju intuiciju jer tu nema greške. Čvor u Djevici kaže da trebate razviti preciznost, urednost, radne navike, poniznost, skromnost, te naučiti biti na usluzi svima i svakom. To je taj put koji prolazite.
Jupiter jest u Raku sve do 17.7.2014. i trebao bi vam otvoriti prilike, ali kako postoje i izazovni aspekti u tranzitu na njega (posebno u siječnju i travnju 2014.), to će prilike ići kroz stresove i borbe. Kako je Saturn sada u trigonu sa Jupiterom i u vama prijateljskom Škorpionu, a tako će biti još sedam idućih mjeseci, to ćete imati dovoljno trezvenosti, organiziranosti i stabilnosti da izdržite.
Od dugoročnijih tranzita u nastavku neće biti ništa posebno kritično u idućim godinama.
Računajte na ćete do cilja tokom ove godine i iduće (2014.) dolaziti kroz borbe i da će se stvari otvarati na takav način.

Profile
 
Posted: 18 Prosinac 2013 10:29 PO.P   [ # 65 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

hvala vam puno na odgovoru! smile

Profile
 
Posted: 09 Siječanj 2014 09:52 PR.P   [ # 66 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA MAGDAM – Rođena sam 30.11.1978. u 23,30 u Pančevu. Trenutno mi je život u kaosu, financije loše, posao pred otkazom, ljubav loše….Da li će bit bolje, hoću li se preseliti u inozemstvo, zasnovati porodicu, imati djecu…? Hvala.

U prvom dijelu života postojale su prepreke za ljubav, djecu, privatnu sreću. Da ste nešto od toga ostvarili ne bi bilo idealno, bolja opcija bila je odgoda. Sad se sve to polako oslobađa, ali najveći neprijatelj tome ste vi sami, odnosno jak ego. Morate malo olabaviti sa svojim konstrukcijama i zamišljajima, te dopustiti sebi više spontanosti, prirodnosti, otvorenosti trenutku. Strijelac vam je tu jaka pomoć, a sposobnost organizacije ionako imate, ne morate je hraniti još više. Brak i djeca mogu, ali kasnije, poslije 30, poslije 35, a to sad postaje moguće. Samo je važno da ne forsirate stvari i da ne činite ništa na silu, odnosno pod svaku cijenu. Financije će vam još neko vrijeme biti skromne zbog tekućih tranzita. Morat ćete se naprezati da zaradite sve do potkraj ljeta 2014. Onda će već biti lakše. Za odlazak u inozemstvo u idućem peridu nije ni plus, ni minus, sve je otvoreno, znači nije nemoguće, ali nije ni posebno naglašeno. Općenito, vaš život bi u drugom dijelu ljeta 2014. trebao krenuti u pozitivnijem pravcu. Budite spremni na to.

Profile
 
Posted: 17 Siječanj 2014 04:29 PO.P   [ # 67 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ANITSIRK – Poštovani, ima li izlaza? Živim s kćerkom. Molim vas recite što nas očekuje (posebno sam zainteresirana za financije). Ja sam rođena u Sarajevu 25.11.1974. u 21,05, a kćer 27.3.1995. u 16 u Sanskom Mostu.

I vi i vaša kćer ste vrlo vitalne, samosvjesne i nezavisne žene. Ne postoji nešto što bi vas moglo slomiti. Na neki ste način prirodno emancipirane, na vrlo zdrav način. Otuda su i vaša očekivanja velika. Na sportski način vi se hvatate u koštac sa životom i jašete na njegovim valovima kroz borbu, ali do pobjede. Ovo što vam se sada čini kao drama, zapravo je samo jedna epizoda u vašem životu koju ćete obje uspješno nadvladati. Nema nekih velikih prepreka za financije u narednom periodu, što ne znači da ćete se obogatiti, ali ukazuje na to da vam kako god kvantitativno budete stajale s novcem, to više neće činiti da imate osjećaj gubljenja tla pod nogama. Od ovog ljeta, točnije od sredine 7. mjeseca 2014. mnogo toga objema bi se trebalo početi otvarati, brže, lakše, svrsishodnije. Vi ste inače i vrlo kreativna osoba, pa vas dulje blokiranje umara. Odlično se brinete za kćer i ona to prepoznaje.

Profile
 
Posted: 29 Siječanj 2014 11:29 PR.P   [ # 68 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA KALINU – Rođena sam 26.12.1975. u Skopju u 6,50 ujutro. Da li će se moja financijska situacija popraviti, pogotovo sad kad očekujem bebu. I da li postoje šanse za bolje radno mjesto? Hvala.

Ne brinite toliko za financije. One su manje važne od onog što sad doživljavate i prolazite. U idućem periodu nema niti posebno povoljnih, niti nepovoljnih tranzita po vaše financije, ali se kod vas kad osobe događaju mnoge transformacije što je daleko važnije. Poput trudnoće. Niste svjesni koliko vam je ista važna. Tek kad je prođete i dobijete dijete počet ćete spoznavati pravu sebe. Sredstava za život imat ćete koliko vam bude trebalo. Karmički čvor je u 11.kući, u Škorpionu na Veneri – za vas je jako važno da postanete mama i žena u pravom smislu riječi. Sad se fokusirajte na to. Neki pozitivni pomaci u karijeri uslijedit će za dvije-tri godine kad bi se mogle otvoriti lijepe prilike. Do tada uživajte u onom što vam se događa i spoznavajte samu sebe.

Profile
 
Posted: 11 Veljača 2014 04:01 PO.P   [ # 69 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA CHILY – Što nije u redu s mojom karmom? U roditeljskom domu su me ponižavali, tukli, zanemarivali. U braku mi se dogodilo isto. Deset godina nakon što sam se makla od svega, opet frustracije…. Upitna mi je i egzistencija. Gotovo uvijek me odbacuju. Rođena sam 17.1.1978. u 2,30 u Zagrebu. Hvala na odgovoru.

Vaš karmički čvor nalazi se u Vagi u 11. kući i blizu Plutona. U prijevodu: imate karmu međuljudskih odnosa i iskušenja kroz koja morate mijenjati sebe. U prošlom životu vi ste gotovo u potpunosti tjerali po svom (jak ego) i to vam se sad vraća kao bumerang. U ovom životu vi trebate naučiti više uvažavati druge, činiti kompromise, vježbati diplomaciju, suživot s drugima, toleranciju, razvijati humanost, sposobnost pomaganja i prihvaćanja i onih slabih. Život vas stoga dovodi u situacije i iskušenja kad možete reagirati tako da se zatvorite u svoje ego obrasce i ne date se iz njih odbacujući druge ili će oni pak odbaciti vas takvu. Ili se možete otvoriti i strpljivo pogledati i pokušati uvažiti i razumjeti druge. Sad kad to znate, transformirajte sebe, ali ne samo riječima, nego i djelima. Učinite za početak svaki dan neko dobro djelo nekome bez očekivanja ičega zauzvrat. I zapamtite: uvijek uvažavajte druge. Ne morate se s njima složiti, ali ih trebate uvažavati. Vi ćete se promijeniti i to iz temelja, u idućim godinama. To će biti proces jer to ne ide preko noći. Budite otvoreni za to.

Profile
 
Posted: 12 Veljača 2014 09:56 PO.P   [ # 70 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Hvala puno na odgovoru! Nisam znala da sve to ovisi o meni. Nadam se da sam sposobna kontrolirati to u budućnosti smile

Profile
 
Posted: 25 Veljača 2014 05:30 PO.P   [ # 71 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA NEFERTITI – Molim astrologa za analizu sinastrije osoba rođenih 22.4.1984., Leskovac i osobe rođene 6.6.1983., Vrbas. Unaprijed hvala.


Zaboravili ste poslati (ako ih imate) i vremena rođenja, pa smo gledali usporedne aspekte koji i sami dosta govore. Priroda odnosa ove dvije osobe (kakav god on bio, privatni ili poslovni ili nekakav treći) je takva da ne govori u prilog niti stabilnosti niti skladu. Prvo, aspekata je malo da bi zaživio i razvio se neki cjelovitiji odnos koji bi utjecao i ostavio pozitivnog traga u životima oboje. Drugo, većina aspekata su izazovni. Jedna lijepa konjukcija Mjeseca i Venere preslaba je da bi se borila s nizom nezgodno postavljenih aspekata Marsa, Urana, Plutona koji ukazuju na isprekidanost, nestabilnost, ponekad i agresivnost između ovo dvoje.
Sami za sebe kao osobe, i jedno i drugo imaju lijepih aspekata koji obećavaju dobar razvoj događaja na njihovim pojedinačnim životnim putevima, ali kad se spoje, malo je vjerojatno da će opstati na dulje staze. Za njih dvoje pravo je pitanje: Da li trošiti silnu energiju na stalno uravnotežavanje i borbe ili slobodno poći svatko svojim putem u svoj mir (uz poštovanje onog drugog i prošlosti koja bi ih tada jedina vezala)?

Profile
 
Posted: 13 Ožujak 2014 01:17 PO.P   [ # 72 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA MIRNU – Poštovani, zanima me budućnost mog braka, vezu smo počeli 10.4.2004., vjenčali se 7.5.2011. u Beogradu. Ja sam rođena u Dubrovniku 10.1.1984. u 8,20, a suprug 13.6.1981. u 16,20 u Rumi. Unaprijed zahvalna na vašem trudu i vremenu.

U vašoj natalnoj karti brak vam je postavljen dobro i stabilno. Znači to je vaš doživljaj stvari na duge staze, kroz cijeli život. Kod supruga (u njeg. nat. karti) je u 7. polju braka planet Mars, ali dobro postavljen. Znači, njegov doživljaj i ono što on donosi u brak je povezano s određenim akcijama, ponekad i nemirom, ali izlazi na dobro. Vladar njegove 7. kuće ima lijep trigon s nat. Mjesecom, te kvadrat sa Saturnom i Jupiterom – uz njegovanje emocija mora nadilaziti određene blokade koje dolaze od strane njegove rodbine ili autoriteta (Saturn mu je vladar 3. kuće), ili pak zbog običaja, religije, tradicije (Jupiter). Kako se ovdje radi o kvadratima, oni po primarnim direkcijama popuštaju u njegovim tridesetim godinama života, znači to su ove godine sada. Nakon tog perioda više će utjecati samo onaj dobar aspekt. Znači stvari dolaze na svoje mjesto.
Vaša međusobna sinastrija ukazuje na to da oboje trebate više raditi na međusobnom razumijevanju, jer ste kao osobe u jednom dijelu ličnosti različite i trebate biti otvoreni jedno prema drugom kako bi se skladnije nadopunjavali. Često funkcionirate kao jedinstvo suprotnosti i to je ključ kojim možete otvoriti svaka vrata jedno prema drugom. Znači, uvažavajte se i prihvaćajte neke razlike, to smatrajte bogatstvom.

Profile
 
Posted: 27 Ožujak 2014 09:14 PR.P   [ # 73 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  313
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA IVANU MATIJU – Poštovani, da li ćemo ja i moj partner prebroditi krizu i opet biti zajedno? Ja sam rođena u Zagrebu, 8.7.1989. u 13,05, a on 25.1.1988. Također me zanima da li ću u iduće dvije godine privesti studij kraju, hoću li ikad biti zadovoljna životom i pobijediti loše u sebi? Hvala.

Tranziti planeta upućuju na krizu u vašem ljubavnom životu. S početkom proljeća bit će malo lakše, no od tada - premda ćete objektivno imati više prilika da izgladite stvari, vi sami ćete stalno biti u raspoloženju da nešto poduzimate - Mars će vam naime, „šetati“ po Ascendentu sve do potkraj 7. mjeseca 2014. Stoga vodite računa o samokontroli i svoju energiju usmjeravajte svrhovito kako ne biste uprskali stvari nepromišljenim ponašanjem. Uz takav pristup i nešto strpljenja sve je moguće.
Fakultet biste trebali privesti kraju i u tome će vam pomoći tranzit Jupitera (po 9. i 10. kući) kroz iduće dvije godine. Inače, moguće je da ćete se kasnije još dodatno usavršavati u svojoj struci.
Zadovoljstvo u životu ovisi dobrim dijelom o vama i vašem ponašanju. Odolite iskušenjima dominacije, upravljanja, kontrole (to su ostaci iz prošlog života koje trebate nadvladati) i više se usmjerite na suosjećajnost, skromnost, introspekciju i tiše postupanje, pa će vam biti lakše.

Profile
 
Posted: 06 Travanj 2014 04:09 PR.P   [ # 74 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Da li ovaj spoj ima buducnost,ona: 24.o1. 1980.,o8h,Tb, On: 14. 10. 1959.,Zg?

Profile
 
Posted: 06 Travanj 2014 04:12 PR.P   [ # 75 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Kada ce ova zena(24.01.1980.,08h,Tb.), dovesti u red svoj emotivni život(kada ce naci ozbiljnog partnera?

Profile
 
‹ Prvi  < 3 4 5 6 7 >  Zadnji ›
5 od 25