Bik - Dnevni horoskop

28.02.2024.

LJUBAV: Aktualizirat će se jedno putovanje ili mogućnost zajedničkog boravka u inozemstvu koji može utjecati na vezu.
KARIJERA: Ni danas ne bi trebale izostati pohvale za vaš rad. Mnogima ćete biti pravi primjer uzornog djelatnika.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dugoročno stojite dobro.

Za više informacija nazovite Vrhunske Tarot Majstore na broj 064/689-680 tel:0,93EUR mob:1,12 EUR min, Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18
 

Bik - Tjedni horoskop

26.2.-3.3.2024.
LJUBAV:
KARIJERA:
ZDRAVLJE:

LJUBAV: Bit ćete spremni na mnoge ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u duljim vezama izlazit će na neka atraktivna mjesta. Zajedničko vrijeme će vam proletjeti i osim prolaznih verbalnih nesporazuma, sve će teći sasvim dobro.
KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastavit će se razvijati dalje. Na vama je da se prilagodite i uklopite u cijelu situaciju što bolje možete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pročitajte kvalitetnu knjigu.

 

Bik - Mjesečni horoskop

Veljača (Februar) 2024.

Pred vama je zanimljiv mjesec za ljubav. Planete će vam donositi prilike za zbližavanja, ali i za udaljavanja. O vama ovisi kamo ćete usmjeriti utjecaje. Budite otvoreni i prihvatite i poneku nesavršenost drughe strane ili cijele situacije. Poslovni kontakti bit će sve bogatiji, a vi ćete znati kako spojiti ugodno s korisnim.

 

Bik - Ljubavni horoskop

16.2.-29.2.2024.

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dvojbe. Povjeravat ćete se. To će donijeti i bliskost s jednom osobom suprotnog spola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)

 

Bik - Godišnji horoskop

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.5., bit ćete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog tko će im uljepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšat će svoje odnose s voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku. I u nastavku godine osjećat ćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvijek pristunog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva bit će na kušnji, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Zadnja dva mjeseca u godni angažirat ćete se oko uređenja doma ili nečeg povezanog s tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kad je u Biku, od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12.
KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju, pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na povjerenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačat će vaš utjecaj na druge u tom smislu, no kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije postat ćete svjesni koliko djeluje. Bit će i tema u poslu s čijim plodovima nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, no objektivno za to nemate prevog razloga. Dvije eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promjene na radnom mjestu, u dane oko 25.3. i oko 2.10.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prolazit ćete kroz sasvim različite faze – bit će tu osjećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvijek birajte ono od čega se osjećate dobro, a ostalo pustite nek ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.

 

BIK (21.04 - 20.05)

BIK (21.04 - 20.05)

Stabilan karakter koji ne voli promjene. Sve voli i čini polako i na sigurno. Zna uživati i cijeni putene, prizemljene užitke, no uvijek sve na sigurno. Odgovara mu da stvari teku ustaljenim, konzervativnim i sporim tokom. Komotan je i voli ugodan život. Izuzetno cijeni imanja i ima najbolji osjećaj za posjedovanje. Štoviše, to mu je jedan od osnovnih kriterija u životu, pa stoga mnoge i nematerijalne stvari podvodi pod materijalistička mjerila. Zbog toga ga užasava gubitak imovine, nesigurnost i neizvjesnost, a svaki rizik mu je mrzak pojam.

Ta vrsta prizemljene stabilnosti zna mu dati jednu aureolu blažeg autoriteta, a zbog smirenog temperamenta katkad je sklon melankoliji. Pod svaku cijenu nastojat će izbjeći bilo kakav sukob, te radije prihvatiti kompromisnu situaciju, što je i u skladu s njegovim stavom da treba uživati u životu, iako su njegova uživanja uglavnom prizemljenog karaktera, pa nema previše smisla za neke uzvišene ideale. S obzirom da ovim znakom vlada zemljana Venera, Bikovi imaju smisla za estetiku, no više na svjetovnoj razini. Zbog toga mogu uspjeti i u raznim umjetničkim djelatnostima. Brzina im je stran pojam. Spori su i dosljedni, a u svom hedonizmu (jelu, piću i sl.) lako i pretjeraju. Ovi ljudi znaju imati dobar glas, bolje rečeno grlo, pa neki, primjereno svom individualnom horoskopu, postaju izvrsni pjevači.

Poznate ličnosti rođene u znaku Bika:
Orson Wales, Gary Cooper, Sigmund Freud, Karl Marx, Tošo Dabac, Robespierre, Hirohito, Jack Nicholson, Salvador Dali, Ana Oxa, Ana Karić