Bik - Dnevni horoskop

18.05.2024.

LJUBAV: Mnogi će danas osjetiti dugo čekano zadovoljstvo u osobnim odnosima. Sve polako dolazi na svoje mjesto.
KARIJERA: Oni koji rade od kuće ili u malim privatnim firmama danas će naći sjajno rješenje za problem koji ih je mučio.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ostanite svoji.

Za više informacija nazovite Vrhunske Tarot Majstore na broj 064/689-680 tel:0,93EUR mob:1,12 EUR min, Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18
 

Bik - Tjedni horoskop

20.5.-26.5.2024.
LJUBAV:
KARIJERA:
ZDRAVLJE:

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.
KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svjesni ste vlastite ekspanzije. Razvijate se.

 

Bik - Mjesečni horoskop

Svibanj (Maj) 2024.

Vjerojatno ćete se malo ohladiti i distancirati od partnera. Ne pokušavajte ništa na silu, jer je ovo vrijeme kad se svaki krivi potez obije o glavu. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ne zemlji i strpljenjem njegujte dobre odnose. Moguć je i prekid jednog prijateljstva, ali bezo ćete naći novo društvo. Ispitivat će se vaši radni rezultati.

 

Bik - Ljubavni horoskop

16.5.-31.5.2024.

Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)

 

Bik - Godišnji horoskop

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.5., bit ćete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog tko će im uljepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšat će svoje odnose s voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku. I u nastavku godine osjećat ćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvijek pristunog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva bit će na kušnji, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Zadnja dva mjeseca u godni angažirat ćete se oko uređenja doma ili nečeg povezanog s tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kad je u Biku, od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12.
KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju, pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na povjerenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačat će vaš utjecaj na druge u tom smislu, no kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije postat ćete svjesni koliko djeluje. Bit će i tema u poslu s čijim plodovima nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, no objektivno za to nemate prevog razloga. Dvije eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promjene na radnom mjestu, u dane oko 25.3. i oko 2.10.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prolazit ćete kroz sasvim različite faze – bit će tu osjećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvijek birajte ono od čega se osjećate dobro, a ostalo pustite nek ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.

 

BIK (21.04 - 20.05)

BIK (21.04 - 20.05)

Stabilan karakter koji ne voli promjene. Sve voli i čini polako i na sigurno. Zna uživati i cijeni putene, prizemljene užitke, no uvijek sve na sigurno. Odgovara mu da stvari teku ustaljenim, konzervativnim i sporim tokom. Komotan je i voli ugodan život. Izuzetno cijeni imanja i ima najbolji osjećaj za posjedovanje. Štoviše, to mu je jedan od osnovnih kriterija u životu, pa stoga mnoge i nematerijalne stvari podvodi pod materijalistička mjerila. Zbog toga ga užasava gubitak imovine, nesigurnost i neizvjesnost, a svaki rizik mu je mrzak pojam.

Ta vrsta prizemljene stabilnosti zna mu dati jednu aureolu blažeg autoriteta, a zbog smirenog temperamenta katkad je sklon melankoliji. Pod svaku cijenu nastojat će izbjeći bilo kakav sukob, te radije prihvatiti kompromisnu situaciju, što je i u skladu s njegovim stavom da treba uživati u životu, iako su njegova uživanja uglavnom prizemljenog karaktera, pa nema previše smisla za neke uzvišene ideale. S obzirom da ovim znakom vlada zemljana Venera, Bikovi imaju smisla za estetiku, no više na svjetovnoj razini. Zbog toga mogu uspjeti i u raznim umjetničkim djelatnostima. Brzina im je stran pojam. Spori su i dosljedni, a u svom hedonizmu (jelu, piću i sl.) lako i pretjeraju. Ovi ljudi znaju imati dobar glas, bolje rečeno grlo, pa neki, primjereno svom individualnom horoskopu, postaju izvrsni pjevači.

Poznate ličnosti rođene u znaku Bika:
Orson Wales, Gary Cooper, Sigmund Freud, Karl Marx, Tošo Dabac, Robespierre, Hirohito, Jack Nicholson, Salvador Dali, Ana Oxa, Ana Karić