Ribe - Dnevni horoskop

18.04.2024.

LJUBAV: Kad bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u posljednje vrijeme samo sanjate. Spustite se na zemlju.
KARIJERA: Klimanje glavom nikom nije od koristi, ali ni pokretanje revolucije nije najbolje rješenje. Treba razmisliti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uspjeh u alternativnim terapijama.

Za više informacija nazovite Vrhunske Tarot Majstore na broj 064/689-680 tel:0,93EUR mob:1,12 EUR min, Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18
 

Ribe - Tjedni horoskop

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:
KARIJERA:
ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Malo usporite sa sportom.
NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Bik, Ovan, Lav

 

Ribe - Mjesečni horoskop

Travanj (April) 2024.

Neki će maštati o ljubavi ili čeznuti za svojim idealom. Kod onih u paru njihova će najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da će oni sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se također morati prilagođavati jer će glavnu riječ voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.

 

Ribe - Ljubavni horoskop

22.4.-28.4.2024.

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Oni u stabilnim vezama shvatit će da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50(Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)

 

Ribe - Godišnji horoskop

LJUBAV: Možda vam je već dosta Saturna u vašem znaku koji vas pili, no pilit će vas još cijelu ovu godinu, pa je najbolje da to stoički prihvatite.  Sjetite se da bez njega nema odrastanja, pa kad dođu sivi dani, a vi s voljenom osobom pogledajte neki smiješni film (koliko god glup bio), okrenite glavu prema Suncu, vrištite da ispraznite bijes (najbolje u gustim prometnicmaa da vas nitko ne čuje). Mjesečeva pomrčina u vašem znaku 18.9. sve će dodatno dići na kvadrat, možda će vam se plakati, pa da znate da će to proći i ne dajte se. Humor liječi sve. Dignite glavu i idite dalje. Pod ovakvim tranzitom veze postaju još čvršće,a kod samaca se kristalizira točno ono što žćele. Zato ćete u nastavku profitirati. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4. u vašem znaku, od 18.6. do 12.7., te od 24.9. do 18.10.
KARIJERA: Ono čime ćete se tijekom ove godine najviše baviti jeste vi sami, vaše mjesto u svijetu i svijeta u vama, potom porukama, kontaktima, pismima, korespondencijom. Kroz sve to izražavat ćete sebe i svoje unutrašnje stanje. Da ne zatupite, poneki kućni rad (posebno nakon 26.5.) donijet će vam pravo osvježenje. Neki će početi maljati stan, obnavljati kuću ili slično. To će im biti ventil. Posao koji radite odrađivat ćete rutinski, osim zadnja dva mjeseca kad ćete se na istom morati dodatno angažirati. Bit će tada povećanih zahtjeva, pa ćete trebati uložiti i dodatne napore da sve stignete obaviti. Sve će vam biti lakše ako ne postavljate previše pitanja. Znajte da je ovaj period prolazan.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na težinu koju ćete povremeno osjećati, uvijek za sebe ostavite neki komadić svjetlosti. Ne zaboravite sebi napisati neku lijepu misao ili sve ono što vas veseli. Dobro će doći u trenutcima kad naiđe tuga, a onda je samo zaboravite i provrtite te zapisane misli. Funkcionira.

 

RIBE (20.02 - 20.03)

RIBE (20.02 - 20.03)

Riba je dvanaesti znak horoskopa i općenito se smatra melankoničnim i pasivnim znakom. To je duboko ukorjenjena predrasuda koja je samo u jednoj manjoj mjeri točna. Ribe zaista imaju povremene periode melankonije, baš kao i ostali vodeni znakovi: rakovi i škorpioni, ali to nipošto nije njihovo trajno stanje.

Što se tiče pasivnosti, ako vam se čini da su ribe u nekoj životnoj situaciji pasivne to je uvijek isključivo iz jednog razloga, a taj je da bi nekim svojim djelovanjem nekoga povrijedile. A povrijediti nekoga protivi se naravi riba. Kad imaju sređen život one u sve sa čime su u doticaju unose vjetar promjene, što znači i sama kvaliteta njihovog znaka.

Fizičkom građom su obično krupniji ili sitniji od prosjeka. Bile krupne ili sitne građe sve ribe se kreću veoma elegantno, kao da “klize” i u pravilu su izvrsni plesači a mnogima je to i profesija. Naravno uz to ide i muzika, bilo da je slušaju, skladaju, pjevaju ili plešu, ribe je obožavaju.

Iz svega navedenog je jasno da u poslu, ukoliko on nije umjetnički ili barem kreativan ribe pate kao da su zaista “ribe na suhom”. Jednolični ili suhoparan posao iz njih uzima mnogo energije i to je obično drugi razlog zašto neki pripadnici tog znaka naginju alkoholu. Prvi je naravno nesretna ljubav.

A ribe zaista znaju što je ljubav. Kad nekog vole onda je to toliko duboko i intezivno da ostali znaci to teško mogu i pojmiti. Za voljenu osobu spremni su učiniti veoma mnogo toga, mnogo joj tolerirati pa i oprostiti. U vezi znaju biti vrlo romantični i biti ispunjenje svih vaših snova. Ukoliko im ljubav nije uzvračena, ponekad se događa gore navedeno.