Lav - Dnevni horoskop

18.04.2024.

LJUBAV: Morat ćete se malo pomučiti kako bi osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtjevno, pričekajte.
KARIJERA: Mogući su financijski izdaci na koje niste računali. Ne brinite zbog toga, sve će se brzo povratiti na drugoj strani.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite određeni.

Za više informacija nazovite Vrhunske Tarot Majstore na broj 064/689-680 tel:0,93EUR mob:1,12 EUR min, Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18
 

Lav - Tjedni horoskop

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:
KARIJERA:
ZDRAVLJE:

LJUBAV: Moguće je da ćete poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u lijepom sjećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima i s osmijehom.
KARIJERA: Tražit ćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni što je to. Zbog toga ćete povremeno djelovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazite se.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na rekreaciju.

 

Lav - Mjesečni horoskop

Travanj (April) 2024.

Poboljšanje u osobnim odnosima dat će vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činit će im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz njih. Bit će u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu bit će velik. Odmarajte.

 

Lav - Ljubavni horoskop

22.4.-28.4.2024.

Povlačit ćete se u sebe i skrivati svoje osjećaje, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoj aljubavna očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe.
Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)

 

Lav - Godišnji horoskop

LJUBAV: Tek što se vaše ljubavno nebo očistilo od zahtjevnih planetarnih utjecaja proteklih godina,  te imate osjećaj da su se neka vrata otovrila, na pragu istih učvršćuje se opozicioni Pluton koji će sve ono što Saturn prije nije ustoličio, izbrusiti do kraja, no postepeno i gotovo pa nevidljivo. I dalje ćete se trebati ponašati zrelo, nema blesiranja, nitko vam neće progledati kroz prste. Oni u vezama balansirat će između djetinje želje za cirkuskim nastupima i stvarnoti koja postavlja zahtjeve da sve bude jasno, čisto, promišljeno. Pravac koji si zadate bilo vi, bilo zajedno, neće trpjeti nikakve ludorije. Imajte to na pameti i kad se nekom udvarate, ako ste još sami. No ipak, sad znate što želite, pa će biti lakše. Venera vam je povoljna od 1.1. do 24.1. od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. kad je u Lavu, te od 18.10 do 12.11. 
KARIJERA: Bit će lijepih prilika za razvoj karijere i vaše pozicije u poslu, no samo pazite da sve ne uprskate zbog nervoze, žurbe ili nekih utopijskih ideja. Budite realni, držite se zadanih obrazaca i jednostavno radite, rezultati su tu, neće izostati. Štoviše, tijekom proljeća, zbog konjukcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće je iznenadno i neočekivano promaknuće ili neka prilika koju niste ni sanjali. Također je važno da ne računate na ulaganja drugih i da ne uzimajte kredite jer će vas iscrpiti više nego što biste njima dobili. Zadnja dva mjeseca u godini radit ćete sto na sat zbog Marsa u vašem znaku, pa pazite da ne pregorite. Red aktivnosti, red odmora, i sve će biti za pet.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa i nitko neće biti baš protiv vas, ali niti za vas. U vama će to izazivati bijes jer će izostati ono što vi najviše volite – da ste u centru pažnje. Prilike su to da se malo povučete i proanalizirate onako iznutra, što će vas onda učiniti zanimljivijim i drugima.

 

LAV (21.07 - 21.08)

LAV (21.07 - 21.08)

Karakter koji ne može proći nezapaženo. Biti u centru pažnje, za njega je najnormalnija stvar na svijetu, a ako to nije, osjeća se vrlo loše. Zrači toplinom i prirodnim autoritetom, tako da privlači pažnju i povjerenje ljudi. Zbog toga je često na vodećim pozicijama. Jasan je i ima jake principe. Obožava pozornicu bilo koje vrste i kao središtu, potrebna mu je publika koja ga inspirira - bilo u dvorani, bilo na ulici, sportskom terenu, u mesnici ili u dućanu. Na taj način dobiva poticaje za još veću kreativnost u životu. Snaga ličnosti i ponos ne dopuštaju mu da vuče bilo kakve minorne poteze, a također je redovno nadaren za organizaciju i upravljanje. Ima jak utjecaj na druge. Tome doprinosi i njegovo dostojanstveno držanje i samosvijest.

Voli djecu i zna s njima, kao što i djeca vole njega. Ne voli i nema smisla za spletke (osim kad ima loše aspekte sa Suncem - onda zna biti i lažov velikog stila), kao niti za mračne stvari. Suprtno tome, topao i jasnih pogleda, privlači druge. Katkad sve ove osobine prerastu u napuhivanje sebe, pa se može dogoditi da postane hvalisav, lijen i naporan za okolinu. Pri tom mu jak ego ne dozvoljava da pogne glavu ili ispolji poniznost i onda kad bi to bilo pametno. Nema smisla za suptilne varijante, pa ponekad može djelovati i glupkasto. No isto je nadoknađeno toplinom i jasnoćom kojom zrači i djeluje na okolinu, pa je većinom omiljen i rado viđen od drugih.

Poznate ličnosti rođene u znaku Lava:
Alfred Hitchock, Roger Federer, Aldous Huxly, Fidel Castro, Mussolini, Napoleon Bonaparte, Jacquelin