Rak - Dnevni horoskop

28.02.2024.

LJUBAV: Ne inzistirajte na zajedničkoj večeri ili ručku, jer ćete se bolje provesti ako izađete van bez određenog plana.
KARIJERA: Pred vama je povoljna financijska prilika o kojoj ste nekad sanjali. Sad je na vama je da pametno iskoristite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite.

Za više informacija nazovite Vrhunske Tarot Majstore na broj 064/689-680 tel:0,93EUR mob:1,12 EUR min, Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18
 

Rak - Tjedni horoskop

4.3.-10.3.2024.
LJUBAV:
KARIJERA:
ZDRAVLJE:

LJUBAV: Svoju veliku energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to predani trud s važnim rezultatima. Poslužit ćete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.
KARIJERA: Komunicirat ćete sa suradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će obojani stresom. Borite se, pobijedit ćete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Oslonite se na svoje prijatelje.

 

Rak - Mjesečni horoskop

Ožujak (Mart) 2024.

Slobodno vrijeme ovaj ćete mjesec najradije provoditi u društvu svojih prijatelja, pa ako su to i prijatelji vaše najdraže osobe, bit ćete sretni. Poslovne mogućnosti također će biti velike, ali vam se neće svidjeti stil vaših nadređenih koji će pokušati dominirati pod svaku cijenu. Očekivat ćete više poštovanja, a ono bi moglo izostati.

 

Rak - Ljubavni horoskop

1.3.-15.3.2024.

Društvenost i komunikativnost bit će osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osjećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom bit će jednako jaka.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)

 

Rak - Godišnji horoskop

LJUBAV: Ništa bitno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš skladan privatni i ljubavni život. Ako ste u duljoj vezi, tijekom ove godine svoj ćete odnos još više učvrstiti, a ako ste još sami, imat ćete sasvim dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite s eventualnom dragom vam osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom riječju – stabilna. Oni koji sudiraju ili uče, vjerojatno će morati ulagati malo više napora ili će im ambicije biti izraženije na tom planu, pa je moguće da će ljubav malo stavljati po strani. Stoga, ako ste u vezi, jedino pazite da baš ne zapostavite voljenu osobu. Tijeom proljeća je moguć neočekivani sretan susret s nekim starim prijateljem ili prijateljicom koji će vas istinski ispuniti. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kad je u Raku, te od 24.9. do 18.10.
KARIJERA: Vaši interesi i teme koje će vas pretežno zaokupljati tijekom ove godine neće biti fokusirani na posao. Stoga će mnogi odrađivati ono što trebaju i bit će im više manje dobro. Ono što će vas više zanimati bit će istraživanja novih područja kojim ćete pristupati iznimno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za profesionalno usavršavanje ili će poći na neki put gdje će doseći nova znanja. Sve to događat će se planirano i bit će uglavnom stabilno, a činit će vas zadovoljnijom osobom. U dane oko 8.4. kad se događa Sunčeva eklipsa u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su promjene s kojim ćete se dobro nositi. Odluke u vezi toga donosite bar dan kasnije nakon što pomrčina prođe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svakim danom osjećat ćete kako se u vama sve više stvara temelj za neko ljepše I sigurnije sutra. Rezultat je to nekih staibilizirajućih duljih tranzita zbog kojih će vam porasti samopouzdanje, a moći ćete i planirati na dulje staze. Budite mudri.

 

RAK (21.06 - 20.07)

RAK (21.06 - 20.07)

Mek karakter kojem je najvažniji njegov dom. Posjeduje istančan osjećaj za intimu. Sklon je popustljivosti, a naročito ako je to zato da bi nečije patnje bile ublažene, no u isto vrijeme ispod svoje finoće zna kriti i te kakve ambicije, te na svoj nježan način biti uporan, pa čak – ako je to potrebno – i tvrdoglav. Dar za umjetničke stvari i uopće za finije pojave najradije ispoljava u uređenju vlastitog gnijezda, koje doživljava i kao nužno potrebno sklonište od nedaća svakodnevnog života. To je za njega raj i tu se najviše osjeća svoj, dakako sa svojom obitelji. Osjetljiv i suosjećajan, katkad upada u faze lutanja, kroz koje može ispoljiti i sklonost boemštini, piću, no sve kroz neku vrstu patnje.

Najsretniji je kad se povuče u vlastiti dom i otuda duboko proživljava život. Duševnost i dubina su odlike ovih ljudi, koje se prepoznaju u njihovim često sanjalačkim očima. Ranjivi i emotivni kao da trepere – sazdani od finog i mekog materijala. Ponekad se to ispoljava i kao slabost tijela i karaktera – lako potpadaju pod utjecaj drugih ili okoline – kao što su skloni i promjenama raspoloženja i postupaka na blag, fin način. Zbog svoje dubine znaju proniknuti i u dubinu drugih – pronicljivost im je česta karakteristika. Tako imaju osjećaj za druge ljude i uopće mase, zbog čega znaju biti popularni i omiljeni od drugih. Ovaj karakter krasi i fantastično dobro pamćenje, energija, kao i sklonost da živi u svijetu prošlosti. O tome dovoljno govori i slika životinje raka koji hoda natraške, a voli se povući u svoju lušturu pred opasnošću.

Poznate ličnosti rođene u znaku Raka:
Gabi Novak, Zrinka Cvitešić, Leonardo Da Vinci, Ernest Hemingway, Vittorio De Sica, Pablo Neruda, Pamela Anderson, Ingmar Bergman, Ringo Starr, Mišo Kovač