Strijelac - podznak i kombinacije

STRIJELAC KAO PODZNAK
Ovo je obično sportski tip, prirodna držanja i bez stida za tijelo. Ili je viši, lijepo građen, ili pak niži, obično debeljko ili bar s trbuhom, no također je često i duhovit i uživa u životu. Katkad je duhovnjak produhovljena izgleda, a gotovo uvijek je optimist. Širine, daljine i visine su njegova područja, pa je tako sklon daljim razmišljanjima, putovanjima ili filozofiji, a s lošijim aspektima, zna se pretvoriti u licemjera ili konvencijama opeterećivati okolinu.

ZNAK – PODZNAK

STRIJELAC – OVAN
Izraziti idealist sportskog stila življenja. Gotovo je sigurno da će bar pola života provesti na putovanjima. Ne poznaje niti priznaje ništa što je nisko ili pokvareno. Ponekad može ispasti naivan, a ima djetinje čistu dušu.

STRIJELAC – BIK
Ovo je veseljak koji smjelo i konstantno uživa u životu. Ima smisla za vrlo profinjenu estetiku. Također je strastven, a mana mu je što koji put ne zna stati, pa pretjera s uživancijama.

STRIJELAC – BLIZANAC
Posebna vrsta intelektualca koji se drugima zna na vrlo suptilan način, uvući pod kožu. Brz, smion, oštrouman, vješt, no nekom nedovoljno opipljiv u djelima. Vrlo inteligentan kao suradnik i partner. Mana mu je što brzo i lako zbriše.

STRIJELAC – RAK
Ugodan za svoje bližnje, obično zgodan, dobro surađuje s drugima, no ponekad previše podložan bilo okolini, bilo osjećajima. Zato zna lutati. Također često posjeduje umjetnički dar, a u zanatu je perfekcionist.

STRIJELAC – LAV
Nezaustavljiv kad se radi o osvajanjima. Sposoban je nametnuti se s lakoćom, pa dominira, a da ne bude dosadan. Rado prihvaćen i zabavan. Voli djecu, sport i zabavljačke djelatnosti, koje najčešće poveže s brojnim putovanjima.

STRIJELAC – DJEVICA
Ovo je kompliciran karakter koji cijelo vrijeme balansira između analiza i sinteza. Ima jak intelekt, no nedovoljno je praktičan, pa može sam sebe ograničavati. Treba više razvijati toleraciju i ne pretjerivati sa sitničavošću.

STRIJELAC – VAGA
Ovo je obično vrlo ugodna osoba, pa drugi uživaju u njenom društvu. K tome je i elokventan na ispravan način, bistar je, i zna se ponašati i ophoditi baš onako kako treba. Zbog svega je obično i vrlo uspješan u društvenim djelatnostima i kontaktima.

STRIJELAC – ŠKORPION
Ima izgrađen sustav ideala i principa kojih se najčešće drži. Dosljedan, te svjestan vlastite vrijednosti. Pouzdan suradnik, a dobar je savjetnik u pitanjima novca, kao i bankarstva.

STRIJELAC – STRIJELAC
Ne može se uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Sloboda je ključ njegova življenja. Izvrstan je kao filozof, svećenik, znanstvenik, no pokuša li ga se ograničiti, jednostavno odlazi svojim putem. Onaj tko to shvaća i prihvaća, može razviti dinamičan i dubok odnos povjerenja s njim.

STRIJELAC – JARAC
Može se razviti u uglednog građanina i nešto je povučeniji, no i dalje tolerantan. Nadaren je za vrlo daleka i duboka razmišljanja, pa sve djelatnosti gdje se traže takve osobine, idu mu od ruke. Ima jasne i daleke vizije.

STRIJELAC – VODENJAK
Ovo je izraziti slobodnjak uvijek spreman za društvo. Nekonvencionalan je i ne podnosi bilo kakvu vrstu sputavanja. Koji put preslobodnim ponašanjem izazove otpor ili kritiku od strane okoline. Jako su mu važni prijatelji, a ima ih obično po cijelom svijetu.

STRIJELAC – RIBE
Radi se o složenoj prirodi koja obično ima neki položaj u društvu. Ipak, nije uvijek svima jasan, a sposoban je sagledati stvari iz najrazličtijih kuteva i uloga ili pak u gorem slučaju, sve pobrkati i izazvati kaos.

 

  Podznaci - Horoskop - Sve